Να'σαι καλα ρε φιλαρακο, απλα εκανα λιγο χαβαλε, μην το παρεις προσωπικα !!!yes!!! eleos!!!
Καλη σου μερα και Χρονια Πολλα !!!
Να'σαι καλα ρε φιλαρακο, απλα εκανα λιγο χαβαλε, μην το παρεις προσωπικα !!!yes!!! eleos!!!
Είναι ανεξάρτητη. Είχε ξεκινήσει παλιά να βγαίνει σαν ζευγάρι με ένα τύπο (μάλλον αυτός την έβγαλε στο κλαρί) για ασφάλεια περισσότερο. Αργότερα έβγαινε με μιά φίλη της και όπως φαίνεται τώρα πλέον έχει πάρει τον αέρα και αυτονομήθηκε. Έχει οικογενειακές υποχρεώσεις και για'αυτό δεν μπορεί να βγαίνει νωρίς. Είναι συμπαθέστατη δεν έχει περιορισμό στις επαναλήψεις, κάνει ελεύθερο στοματικό και γλύφει μέχρι και τις ταπετσαρίες. Αυτό πάλι δεν είναι απαραίτητα καλό για λόγους ΣΜΝ και όπως πρόσφατα ανέφερε αν θυμάμαι καλά ο συναγωνιστής ποδολάγνος από αντίστοιχη περίπτωση κόλλησε βλεννόρροια. Αρκετά risky άθλημα αλλά από την άλλη και μηχανή να οδηγάς πάλι κίνδυνο διατρέχεις.too good to be true, που λενε και στο χωριο μου.... εχει ασχοληθει κανεις μαζι της να δωσει report?
paidia exei pouthena kamia kritiki gia tin en logo???psithika...στα 50. Την έχω πάρει 2 φορές, αρκετά καλή αλλά μην φανταστείς ότι εόιναι και μουνάρα... Την δουλειά της την κάνει καλά πάντως
Είναι ανεξάρτητη. Είχε ξεκινήσει παλιά να βγαίνει σαν ζευγάρι με ένα τύπο (μάλλον αυτός την έβγαλε στο κλαρί) για ασφάλεια περισσότερο. Αργότερα έβγαινε με μιά φίλη της και όπως φαίνεται τώρα πλέον έχει πάρει τον αέρα και αυτονομήθηκε. Έχει οικογενειακές υποχρεώσεις και για'αυτό δεν μπορεί να βγαίνει νωρίς. Είναι συμπαθέστατη δεν έχει περιορισμό στις επαναλήψεις, κάνει ελεύθερο στοματικό και γλύφει μέχρι και τις ταπετσαρίες. Αυτό πάλι δεν είναι απαραίτητα καλό για λόγους ΣΜΝ και όπως πρόσφατα ανέφερε αν θυμάμαι καλά ο συναγωνιστής ποδολάγνος από αντίστοιχη περίπτωση κόλλησε βλεννόρροια. Αρκετά risky άθλημα αλλά από την άλλη και μηχανή να οδηγάς πάλι κίνδυνο διατρέχεις.
Καλημέρα σας κύριοι και Χρόνια Πολλά
Την έχει πάρει κάποιος μετά το καλοκαίρι,
έχει αναφερθεί πως προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της στη ξενιτιά
[URL unfurl="true"]http://bremersex.de/gg15/index.php?option=com_sobipro&pid=55&sid=906:Nelly&Itemid=70[/url]
στις φωτο έχει πέσει πολύ φωτοσοπ, εδώ
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=282.990]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=282.990[/url]
στο ποστ 1004 φαίνεται η διαφορά
Φιλε μηπως ξερεις που μπορουμε να ψαξουμε για τηλ;στα 50. Την έχω πάρει 2 φορές, αρκετά καλή αλλά μην φανταστείς ότι εόιναι και μουνάρα... Την δουλειά της την κάνει καλά πάντως
Φιλε μηπως ξερεις που μπορουμε να ψαξουμε για τηλ;
Εχεις δικιο φιλε..μπροστα μου δε βλεπω απ την καυλαΔεν την ξέρω ρε φίλε, αλλά το τηλέφωνό της βγαίνει στην επικεφαλίδα της καρτέλας που ανοίγεται με το πιο πάνω link... κοίτα λίγο
Επειδη και γω εδω και κανα μηνα ειμαι μέλος, ας πω ένα γεια, χωρις να προτεινω, να κρινω, να την λεω, κλπ κλπ για να μην κατηγορηθω για προμοτορας, κλωνος κλπ κλπ, ...ε.. και αμα φτασω πχ στα 100 μυνηματα τοτε ειμαι οκ φανταζομαι... ε?
παιδια καλησπερα. γνωριζει τιποτα κανεις για την εν λογω ???
εψαξα το thread αλλα δεν βρηκα κατι.
Κι εγω αγεννητος παρολαυτα την καλουπωνα...άμα η 2η είναι '30 έτη' εγώ είμαι 16