jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Μαρινα
Αγ .αναργυρους η κανω λαθος??
χαλαρωσε μαν.πρεπει να διαβασεις αρκετα,οπως κανουν σχεδον ολοι εδω μεσα,για να μπορεσεις να βγαλεις ακρη...τεσπα.η τυπισσα περνει 80 για 2 φορες στο χωρο της.πιπες ακα.και παει και χοτελ.για μενα υπερεκτιμιμενη,μιας και εχει αναφερθει πολλες φορεες οτι δεν αξιζει.
Χαλαρος ειμαι ρε μαν...Απλα δεν μπορω να διαβασω 600 σελιδες για να δω...Εσυ ποθ κοζαρεις θα επρεπε να καταλαβεις τι εννοω...Τσπ ολα καλα... Οπως ειπα σε πμ αν εχεις κατι αξιολογο σε τετοια κατηγορια στειλε ανθρωπε.....χαλαρωσε μαν.πρεπει να διαβασεις αρκετα,οπως κανουν σχεδον ολοι εδω μεσα,για να μπορεσεις να βγαλεις ακρη...τεσπα.η τυπισσα περνει 80 για 2 φορες στο χωρο της.πιπες ακα.και παει και χοτελ.για μενα υπερεκτιμιμενη,μιας και εχει αναφερθει πολλες φορεες οτι δεν αξιζει.
να ψαξεις...εγω ετοιμη τροφη δε δινω...να ψαξεις να βρεις και για προσθετα, εδω ειμαστε...οταν γραφουμε και ενημερωνουμε δεν το κανουμε εμεις για λογους ειρωνιας...για ολους το κανουμε...αλλα να μαθεις να μην βαρυψωλιαζεις...Ναι φιλος αλλη δουλεια δεν ειχα να δουλεψω....Μπορεις να απαντησεις απλα χωρις την περιεδουσα ειρωνια πισω απο ενα πληκτρολογιο...Αν ξερεις κατι μου το λες κατι ευχαριστως..Αν οχι παλι καλως,,,Να ψαξω 3000 σελιδες δεν μου ειναι εφφικτο!!
καλο κορμι εχει,και ειναι και ψηλη...παλιοτερα εχουν περασει,σαν ντουετο,και ακποια γνωστα σχετικα κοριτσια,αλλα δεν...κακα τα ψεμματα,για να μαζεψεις το χαρτι,και να κανεις πελατεια,δεν χρειαζεται ντουετο.αλλα να μετρας απο μονος σου,σαν μοναδα.απο κει και περα ολα ερχονται μετα.παραδειγματα παρα πολλα εδω μεσα..Δυστυχως
Κ χει κ καμπυλωτο κορμι >
Ενταξει ρε μαφιοζε του σαιτ...Μην δινεις τροφη γιατι δεν εχουμε και να στην πληρωσουμε...Να μαθαινετε μερικοι(δεν σε ξερω δεν με ξερεις ποφερω υποφερεις) να σεβεστε οτι σας λενε και να απαντατε με τον τροπο που σας απαντανε...Αν εσυ εχεις παρει το μαστιγιο του σεριφη εδω μεσα ειναι δικαιωμα σου αλλα οχι σε εμενα...Οποτε αυτα τα βαρυψωλιαζω κ αλλα τετοια καλουδια ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ!!!! υ.γ.Πισω απο ενα πληκτρολογιο ειστε ολοι κ ειμαστε ολοι..ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!να ψαξεις...εγω ετοιμη τροφη δε δινω...να ψαξεις να βρεις και για προσθετα, εδω ειμαστε...οταν γραφουμε και ενημερωνουμε δεν το κανουμε εμεις για λογους ειρωνιας...για ολους το κανουμε...αλλα να μαθεις να μην βαρυψωλιαζεις...
Χαλαρος ειμαι ρε μαν...Απλα δεν μπορω να διαβασω 600 σελιδες για να δω...Εσυ ποθ κοζαρεις θα επρεπε να καταλαβεις τι εννοω...Τσπ ολα καλα... Οπως ειπα σε πμ αν εχεις κατι αξιολογο σε τετοια κατηγορια στειλε ανθρωπε.....
παιχτη,οταν δεν ξερεις ΜΗΝ βγαζεις συμπερασματα,και χαρακτηρισμους...Ενταξει ρε μαφιοζε του σαιτ...Μην δινεις τροφη γιατι δεν εχουμε και να στην πληρωσουμε...Να μαθαινετε μερικοι(δεν σε ξερω δεν με ξερεις ποφερω υποφερεις) να σεβεστε οτι σας λενε και να απαντατε με τον τροπο που σας απαντανε...Αν εσυ εχεις παρει το μαστιγιο του σεριφη εδω μεσα ειναι δικαιωμα σου αλλα οχι σε εμενα...Οποτε αυτα τα βαρυψωλιαζω κ αλλα τετοια καλουδια ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ!!!! υ.γ.Πισω απο ενα πληκτρολογιο ειστε ολοι κ ειμαστε ολοι..ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!
τα σεβη μου μαν..Καλησπερα. Ακουσε την κιολας guru…. Λιγο σεβασμος ρεεεεεε.
Εφοσσων δεν ξερω απλα ρωταω...Τι πιο φυσιολγικο...Τωρα τα αλλα ειναι περιττα για τροφες κ υποκαταστατα....Απανταω οπως μου απαντανε...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....παιχτη,οταν δεν ξερεις ΜΗΝ βγαζεις συμπερασματα,και χαρακτηρισμους...
ωραια, το ληγουμε.Εφοσσων δεν ξερω απλα ρωταω...Τι πιο φυσιολγικο...Τωρα τα αλλα ειναι περιττα για τροφες κ υποκαταστατα....Απανταω οπως μου απαντανε...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....
τα σεβη μου μαν..
Αφου βλεπεις κ το υφος εισαι τσακαλι.....Εγω δεν ξεκινησα κατι οποτε το εχω ληξει απο καιρο... Οσο για την τιμωρια που μου οριζει ο πιο πανω την δεχομαι....Οπως ειπα κ το λεω κ παλι σε ενα σαιτ ειμαι...Μην τρελενεστε......Kαι με τετοιο υφοs νομιζειs θα ξαναπαρειs πληροφοριεs τυπε ?? αναγκαστικα θα ψαξειs μετα ...αρχισε απο τωρα λοιπον !!!
Αφου βλεπεις κ το υφος εισαι τσακαλι.....Εγω δεν ξεκινησα κατι οποτε το εχω ληξει απο καιρο... Οσο για την τιμωρια που μου οριζει ο πιο πανω την δεχομαι....Οπως ειπα κ το λεω κ παλι σε ενα σαιτ ειμαι...Μην τρελενεστε......
Ενω εσυ με το υφος κανεις τι ακριβως? Και τι ακριβως μου λες δλδ ρε φιλε? Για να κατλαβω δλδ.... Το τυπε τι ειναι αραγε? ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΙΑ? Οσο για το δεν ξεκινησα καλα το προσπερναω αλλιως βαλε με τιμωρια...Υ.Γ.ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ 3 ΦΟΡΑ...ΣΕ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Κ ΜΗΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥΣ Κ ΛΟΙΠΑ...(ΑΝ Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ) Υ.Γ.1. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΒΗΣΤΕ ΜΕ...Συνεχιζειs να ειρωνευεσαι ε ?? ....................... ολοι εμειs τοσα χρονια μαλλον θα ειμαστε απο αλλον πλανητη !!! δεν ξεκινησεs καλα τυπε !!!
Ενω εσυ με το υφος κανεις τι ακριβως? Και τι ακριβως μου λες δλδ ρε φιλε? Για να κατλαβω δλδ.... Το τυπε τι ειναι αραγε? ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΙΑ? Οσο για το δεν ξεκινησα καλα το προσπερναω αλλιως βαλε με τιμωρια...Υ.Γ.ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ 3 ΦΟΡΑ...ΣΕ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Κ ΜΗΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥΣ Κ ΛΟΙΠΑ...(ΑΝ Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ) Υ.Γ.1. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΒΗΣΤΕ ΜΕ...
καλο κορμι εχει,και ειναι και ψηλη...παλιοτερα εχουν περασει,σαν ντουετο,και ακποια γνωστα σχετικα κοριτσια,αλλα δεν...κακα τα ψεμματα,για να μαζεψεις το χαρτι,και να κανεις πελατεια,δεν χρειαζεται ντουετο.αλλα να μετρας απο μονος σου,σαν μοναδα.απο κει και περα ολα ερχονται μετα.παραδειγματα παρα πολλα εδω μεσα..