jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Μαρτα+Αφροδιτη στο χωρο τους? Δεν ντρεπονται λιγακι...Ψεματα μου ειπαν!
apo ποτε η μαρτα στον χωρο της
μουσια μαλλον
Μαρτα+Αφροδιτη στο χωρο τους? Δεν ντρεπονται λιγακι...Ψεματα μου ειπαν!
Nαι νομιζω στελλα την λενε....Εχω ακουσει κ για μια μαγια....Γενικα σαν απειρος στην φαση call girl ηθελα ενα αξιοτιμο μιλφειγ να περασω καλα!!! Για αυτο κ ειπα οτι εχετε να προτεινετε....την στελλα λες?
Στελλα ΟΧΙ στο χωρο της...Nαι νομιζω στελλα την λενε....Εχω ακουσει κ για μια μαγια....Γενικα σαν απειρος στην φαση call girl ηθελα ενα αξιοτιμο μιλφειγ να περασω καλα!!! Για αυτο κ ειπα οτι εχετε να προτεινετε....
Nαι νομιζω στελλα την λενε....Εχω ακουσει κ για μια μαγια....Γενικα σαν απειρος στην φαση call girl ηθελα ενα αξιοτιμο μιλφειγ να περασω καλα!!! Για αυτο κ ειπα οτι εχετε να προτεινετε....
Στελλα ΟΧΙ στο χωρο της...
[/quote Καλως τον αρχοντα του σκοτους....Νομιζα ειναι σε χωρο δικο της...ΚΡιμα...!!!! Στειλε πμ αρχοντα τις προτασεις σου..Μιλφειγ εεεεε..!!!
Tα παω καλα στην αναγνωση!!!!νεος αλλα τα ξερεις ολα τα καλα
Tα παω καλα στην αναγνωση!!!!
Εγινε φιλε μου!!!Προτασεις φιλε μονο απο εδω...Να μαθαινουμε ολοι μαζι...Τωρα αν κατασταλαξεις καπου και θες λεπτομερειες επικοινωνιας (τηλ κλπ) τοτε παμε πμ... ;)
Καλησπέρα συναγωνιστές! Είμαι καινούριος στην παρέα και θα ήθελα μερικές πληροφορίες. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τηλ (με Pm) της Λιούμπα από Νέα Σμύρνη ή από κανένα άλλο μιλφάκι με δικό της χώρο (κατά προτίμηση θέλω της Λιούμπα).
Ευχαριστώ και καλά σύντροφοι!
ε μετα απ αυτο το θρεντ θελει τρισαγιο για να ισιωσει.αναφερθηκε παλι αυτη και μαλιστα δυο φορες.
επ
σε επιασα
τι καμνεις εδω εσυ?
καλησπερα φιλαρακι.ειπα δε τα μπορω τα παραξενα.ειδες τι ζηταει ο αλλος? την εχεις δει αυτην? τρεμω να γραψω το ονομα της
καλησπερα φιλαρακι.ειπα δε τα μπορω τα παραξενα.ειδες τι ζηταει ο αλλος? την εχεις δει αυτην? τρεμω να γραψω το ονομα της
κατι εχω ακουσει για αυτην
τοσο χαλια ειναι??
χαχαχαχα !! και που να δειs σημερα που την πετυχα στο badoo και μαλιστα με 46 φωτο ....αλλα ειχε και με την κορη μαζι .....you know !!!! χαχαχαχα !!!
χαχαχαχα !! και που να δειs σημερα που την πετυχα στο badoo και μαλιστα με 46 φωτο ....αλλα ειχε και με την κορη μαζι .....you know !!!! χαχαχαχα !!!
βαλε φωτο ρε να τερματισουν ολοι εδω μεσα
βανε βανε