jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
γιατι ρε?
πηγα με χριστινα χθες φιλε
πολυ καλα
μαλλον ειχαμε χημεια
γιατι ρε?
?πηγα με χριστινα χθες φιλε
πολυ καλα
μαλλον ειχαμε χημεια
οκ μεταφερουμε συζητηση στα μασαζ τοτε...σου απαντησαελα μασαζ κατ οικον bro
Ημερομηνία εγγραφής: 13/04/14Παίδες έχετε να προτείνετε καμία 40 45 χρονών , μέχρι 100 ευρώ που να έρχεται βόρεια προάστια
Παίδες έχετε να προτείνετε καμία 40 45 χρονών , μέχρι 100 ευρώ που να έρχεται βόρεια προάστια
ρε συ....τραβα πμ και ασε τους γειτονες... ;)γειτονας κ συ??
ρε συ....τραβα πμ και ασε τους γειτονες... ;)
ξεκουραστηκες απο χθες? ;)
ε οκ
κινηθηκαμε σε gfe ρυθμους
χαλαρα πραγματα
δεν ηθελα κ κατι πιο δυνατο
κραταω δυναμεις για ολγα
Ρεεεεεεεε Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια εχουμε αφηστε τις γριούλες ησυχες.... αμαρτία ειναι!!!Παίδες έχετε να προτείνετε καμία 40 45 χρονών , μέχρι 100 ευρώ που να έρχεται βόρεια προάστια
Ρεεεεεεεε Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια εχουμε αφηστε τις γριούλες ησυχες.... αμαρτία ειναι!!!
Χαχαχαχαχα ψυχάρα!!!!!!!!!!!
για αυτες το κανουμε
για να χουν φραγκα να χαρουν γιορτες
και πως θα παρουν δωρακι στο εγγονακι τους ?Ρεεεεεεεε Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια εχουμε αφηστε τις γριούλες ησυχες.... αμαρτία ειναι!!!
Ολα καλα ρε φιλος και πραγματικοτητα τα οσα λες....αλα 2 φορες βρεθηκα μαζι της. Κατι πρεπει να κανει με την πισω πορτα. Την πρωτη φορα που την συναντησα επαθα ενα ΣΟΚ την 2η φορα ομως ξενερωσα. ΝΟΥΤΕΛΑ+ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΑΖΙ. ΕΛΕΟΣ ειπαμε ρε γμτκαλημερα κυριοι.εχθες εγινε δοκιμη με την αννα590.γραφω εδω γιατι δεν το χω με της κριτικες.ειμαι37 ειναι 40 φευγα,πολυ καλο σωμα για την ηλικια της,βυζι πλαστικο,αλλα εμενα μου αρεσε,και ρωγα καγκελο,εγω ενα εριξα,αλλα το παιξα συστημα πιπα γαμιση 69 δαχτυλιασματα παντου,εκανα κανα 40λεπτο σερι,μαγκες πολλα χρονια ειχα να το κανω αυτο!!!!ειναι δεκτικη σε ολα και το τιμαει το μεροκαματο,οι κριτικες απο γνωστους μυστες,αρκετα αντικοιμενικες,εγω βασικα ειμαι κοντολαγνος και πιπινολατρεις,αλλα περασα καλα,ελπιζω να βοηθησα!
το σοκ γιατι το επαθες ?Ολα καλα ρε φιλος και πραγματικοτητα τα οσα λες....αλα 2 φορες βρεθηκα μαζι της. Κατι πρεπει να κανει με την πισω πορτα. Την πρωτη φορα που την συναντησα επαθα ενα ΣΟΚ την 2η φορα ομως ξενερωσα. ΝΟΥΤΕΛΑ+ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΑΖΙ. ΕΛΕΟΣ ειπαμε ρε γμτ
έχει αναφερθεί φίλος αρκετά παλιότερα για fake φωτογραφίες κ μέτριες υπηρεσίες σε αυτή που έρχεται τελικά