gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
το εχω σβησει μαζι με τα μηνυματα τηςtnx Gari...
να σε ρωτησω και γω με τη σειρα μου
εισαι σιγουρος οτι θες να την συναντησεις?
το εχω σβησει μαζι με τα μηνυματα τηςtnx Gari...
το αποφασισες βλεπωειμαι οκ ρε φιλε σε ευχαριστω πολυ για μια ακομα φορα.... ;)
Να παει. Γιατι να μην παει. Ετσι μετα θα εκτιμήσει ποσο ομορφη και αδικημενη σαν γυναικα είναι η Ζωη Κω.Προσωπική γνώμη zadren ειναι να πας φιλε!!!! Στο μπλοκακι καθε πουτανιαρη πρεπει να γραφτει και η γυναικα30 τουλαχιστον μια φορα!!! Εγω εχω παει 2 δεν μετανιωνω ειναι εμπειρια!!! Ορμα και μην κολλας φιλε!!!!
Προσωπική γνώμη zadren ειναι να πας φιλε!!!! Στο μπλοκακι καθε πουτανιαρη πρεπει να γραφτει και η γυναικα30 τουλαχιστον μια φορα!!! Εγω εχω παει 2 δεν μετανιωνω ειναι εμπειρια!!! Ορμα και μην κολλας φιλε!!!!
Εσυ παντα με μια γαρυφαλλατη κουβεντα στο στομα ρε γμτ...Να παει. Γιατι να μην παει. Ετσι μετα θα εκτιμήσει ποσο ομορφη και αδικημενη σαν γυναικα είναι η Ζωη Κω.
τωωωωρα...αλλη ιδεα εχεις? πιο καινοτομα...Έχω μια ιδέα μάγκες γιατί δεν φτιάχνουμε ένα αρχείο στο excel με όλα τα στοιχεία από milfs ή cg και να βάζουμε όλες τις πληροφορίες εκεί ?
τωωωωρα...αλλη ιδεα εχεις? πιο καινοτομα...
εισαι μεν τυχερος που σου απαντησε γιατι συνηθως δεν απαντα στα τηλ αλλα καποιος ειπε οτι δεν εμφανιστηκε ποτε στο ραντεβου που εκλεισανμιλησα μαζιτης μου ειπε 60 σκεφτομαι να κανονισω υπαρχει αποψη?
ερχεται ρε, μια χαρα...μπορει να ετυχε σε καποιο φιλο αλλα δεν χαμπαριασα τετοιο προβλημα...Παντως εριξε τιμη απο οτι καταλαβαινω...εισαι μεν τυχερος που σου απαντησε γιατι συνηθως δεν απαντα στα τηλ αλλα καποιος ειπε οτι δεν εμφανιστηκε ποτε στο ραντεβου που εκλεισαν
Να πας και σου το λεω απο τωρα οτι θα περασεις ονειρατα με την κοπελα...Ιδιως τωρα με τα 60 φυγε...Και οταν γυρισεις, κρεμασε και μια κριτικη ...μιλησα μαζιτης μου ειπε 60 σκεφτομαι να κανονισω υπαρχει αποψη?
λεει παρα πολλα....λεει τιποτα φιλε zadren?
Κατ' οικον..ναι κατι ειχα διαβασει και κατι οπως ζηταει 80 και + 20 ! εμενα μου το σηκωσε με την πρωτη και μαλιστα μου ειπε ερχεται και αγια παρασκευη!
για να το πηγε 60, παντου θα ερχεται...Δεν το ηξερα παντως αυτο...Καλο ειναι....ναι κατι ειχα διαβασει και κατι οπως ζηταει 80 και + 20 ! εμενα μου το σηκωσε με την πρωτη και μαλιστα μου ειπε ερχεται και αγια παρασκευη!
αμαν re c .....Κατ' οικον..