Μύστης
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Mάλιστα, κάποιο τηλ;H Nayomi ειναι σε ηλικια μιλφ
Mάλιστα, κάποιο τηλ;H Nayomi ειναι σε ηλικια μιλφ
Mάλιστα, κάποιο τηλ;
Eυχαριστώ,ελπίζω να μήν έχει πάει διακοπές..
Την ξεεερουμε,την ξεερουμε...
Παιδες αυτη λεει τιποτα ή τσαμπα τα 100 ?
Καλησπερα αναμενω να μου χτυπησει κουδουνι η Κατερινα...
Κριτικη σε λιγο
Αυτή η Nayomi είναι όντως milf; Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι δεν πρέπει να είναι πάνω απο 26 :- :- :- (Και δεν μιλάω φυσικά για τις photos.!)
Δεν ειναι μιλφονι!γυρω στα 29ειναι!
Ακου αγορακι,το να εχεις μεγαλη πουτσα η να πηδας τις καλυτερες γκομενες δεν σε κανει ουτε ανθρωπο ουτε περισσοτερο μαγκα.Κοιταξε λιγο στον καθρεφτη να δεις τον μαλακα που κρυβεται απο πισω και θα διορθωσεις πολλα πραγματα.Και πρωτα απο ολα την συμπεριφορα σου.Οταν καποιος προσπαθει να σε βοηθησει,εστω και αν κανει λαθος,πρεπει να τον ευχαριστεις,γιατι δεν ειναι υποχρεωμενος να αντικαταστησει τον μπαμπα και την μαμα σου.Ενταξει.....Μυστη αγορι μου?Καλά το κατάλαβα..Ο άλλος ο βλάκας μου είπε ότι έχει ηλικία milf...
Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς... :-* :-* :-*Ακου αγορακι,το να εχεις μεγαλη πουτσα η να πηδας τις καλυτερες γκομενες δεν σε κανει ουτε ανθρωπο ουτε περισσοτερο μαγκα.Κοιταξε λιγο στον καθρεφτη να δεις τον μαλακα που κρυβεται απο πισω και θα διορθωσεις πολλα πραγματα.Και πρωτα απο ολα την συμπεριφορα σου.Οταν καποιος προσπαθει να σε βοηθησει,εστω και αν κανει λαθος,πρεπει να τον ευχαριστεις,γιατι δεν ειναι υποχρεομενος να αντικαταστησει τον μπαμπα και την μαμα σου.Ενταξει.....Μυστη αγορι μου?
Εχεις δικιο μικρε.Συγνωμη,εγω φταιω που ανοιξα επαφες με το νηπιαγωγειοΌταν σε ρωτάνε κάτι και δεν το γνωρίζεις,είναι καλύτερα να το βουλώνεις παρά να δίνεις λάθος πληροφορίες..
Εσύ το κατάλαβες αυτό;