zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
χαχαχα !!! θα πεθανειs ρε αγορι ...... καλησπερα !!! χαχαχα !!!!
χαχαχα !!! θα πεθανειs ρε αγορι ...... καλησπερα !!! χαχαχα !!!!
οχι ρε μαν... ορθογραφικό λάθος...κωλάρα εννοούσα..τι εννοεις? φοραει και κολαρα στο λαιμο ρε?
επ! τι εγινε ρε συ? σταματησες να δεχεσαι αστεια απο το φιλο σου?οχι ρε μαν... ορθογραφικό λάθος...κωλάρα εννοούσα..
Καλα ντε μην βαρας!!Μπερδευτηκα λιγο γιαυτο ρωτησα.ρε φιλε παλι τα ιδια? διαβασες πιο πισω?
κατσαβιδι ειναι!
και κατι αλλο... εδω δεν εισαι για ωριμες γυναικες? Η φωτο που απλωσε ο Γκουρου σου φαινεται να ειναι ωριμη γυναικα?
Μεγιστε το θεμα ειναι θα το γνωρισουμε και εμειs ομωs ?? Τιs καλησπερεs μου !!!!
δχ ειναι παιδες...υπομονη...δυστηχως την κανει το σαββατο...Τι εργαλειο ειναι αυτο φιλος???
25αρα ειναι...αν θυμαμαι καλα...ρε φιλε παλι τα ιδια? διαβασες πιο πισω?
κατσαβιδι ειναι!
και κατι αλλο... εδω δεν εισαι για ωριμες γυναικες? Η φωτο που απλωσε ο Γκουρου σου φαινεται να ειναι ωριμη γυναικα?
Ε τοτε θα δοκιμασω την Στελλα!!δχ ειναι παιδες...υπομονη...δυστηχως την κανει το σαββατο...
Ε τοτε θα δοκιμασω την Στελλα!!
έλα ρε ζαδ...με έχουν πρήξει στη δουλειά σήμερα και δε σε προλαβαίνω!!! Πάντως η Στέλλα και με ένα κολάρο θα ήταν πολύ kinky...δε νομίζεις???επ! τι εγινε ρε συ? σταματησες να δεχεσαι αστεια απο το φιλο σου?
είναι λίγο μαγκάκι η αλήθεια είναι. Την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε είχε έρθει από το hondos που ψώνιζε καλλυντικά...Πάντως την τιμάει τη φανέλα!!!
Πως το βέπω εγω...Οκ ο Γκουρου μπορει να εχει ενα μικρο δικιο. Εγω δεν θα την χαρακτηριζα εμετικη την εικονα της. Δεν ειναι απο τα πολυ καλα η ισως και απο τα καλα , αλλα βγαζει μια "περιεργη" γυναικιλα, που τουλαχιστον εμενα μου αρεσει...
Ομως θα πρεπει να μας πουν και καποιοι αλλοι πως περασαν μαζι της για να μαζευτει και καποιο αξιοπιστο δειγμα. Πολλοι, παρα πολλοι εχουν παει μαζι της αλλα ελαχιστοι (ουτε 5) δεν εχουν μιλησει...Γιατι ρε παιδια? Μονο τηλεφωνα ξερετε να ζητατε?