zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Ειναι ;)σε μένα τα είπε στο τηλ !
με το καλημ.....
......ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ εχει τι λει στο κρεββατι και όχι στο τηλ.
και απ ότι εχουμε διαβασει εκει ειναι καλη!
Ειναι ;)σε μένα τα είπε στο τηλ !
με το καλημ.....
......ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ εχει τι λει στο κρεββατι και όχι στο τηλ.
και απ ότι εχουμε διαβασει εκει ειναι καλη!
συγνωμη για πια μιλατε?
συγνωμη για πια μιλατε?
Στην συγκεκριμένη κυρία από άλλες φωτογραφίες που έχω δει με εξιτάρει η μεγάλη κλειτορίδα της. Φίλε zarden όντως ισχύει αυτό. Ρωτάω γιατί έχω ιδιαίτερη έφεση στις μεγάλες κλειτορίδες και στα κρεμαστά μουνόχειλα. Αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα.
Στην συγκεκριμένη κυρία από άλλες φωτογραφίες που έχω δει με εξιτάρει η μεγάλη κλειτορίδα της. Φίλε zarden όντως ισχύει αυτό. Ρωτάω γιατί έχω ιδιαίτερη έφεση στις μεγάλες κλειτορίδες και στα κρεμαστά μουνόχειλα. Αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα.
Ξέχασα να βάλω ερωτηματικό. και έβαλα κατά λάθος τελεία.Στην συγκεκριμένη κυρία από άλλες φωτογραφίες που έχω δει με εξιτάρει η μεγάλη κλειτορίδα της. Φίλε zarden όντως ισχύει αυτό. Ρωτάω γιατί έχω ιδιαίτερη έφεση στις μεγάλες κλειτορίδες και στα κρεμαστά μουνόχειλα. Αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα.
Οι σακουλες κατω απ τα ματια είναι πιο μεγαλες απ τα κολομερια. Μα τι διαλο. Δεν βλέπετε ότι είναι κοντα στα 60 ?
τι εχουμε εδω ???????
AN σου αρεσουν τα 50+ ειναι καλη περιπτωση.....τι εχουμε εδω ???????
αλλο εννοω....τη λιλη την κατεχω...και απο πιο παλια.τους συναγωνιστες πειραζωAN σου αρεσουν τα 50+ ειναι καλη περιπτωση.....
ok!αλλο εννοω....τη λιλη την κατεχω...και απο πιο παλια.τους συναγωνιστες πειραζω
η θεια λιλη ειναι 60+AN σου αρεσουν τα 50+ ειναι καλη περιπτωση.....
Να πας. Ρωτα πρωτα αν το εχει ριξει παλι στα 60 οπως πριν λιγο καιρο. Τα 80 ειναι λιγο πολλα πλεον για την κυρια. Θα περασεις καλα. Απο προσωπο μπορει να ειναι δυσκολα τα πραγματα, αλλα απο σωμα και προγραμα θα μεινεις ευχαριστημενος.
Γεια σου φιλε μου πρωκτοκλειτορίδα. Φιλε, εδω ισχυει το εξης παραδοξο...Ενω οι φωτο ειναι πραγματικες, εννοω στηθος ποδια κλπ (και προσωπο αν ξερεις που να ψαξεις) τα μουνοχειλα + το λειρι (στο γραφω ετσι γιατι δεν θυμαμαι αν η κλειτοριδα γραφεται με -ι η -ει) εχουν δεχτει μια βιαιη επεξεργασια μεσω Photoshop. Τον λογο δεν τον γνωριζω. Παντως δεν θα στο συνιστουσα να την δεις γιατι η γενικη εικονα της μουνοσχισμης δεν ειναι αυτη στην πραγματικοτητα. Εχω πληροφοριες οτι δεν ειναι σαψαλομουνα οπως δειχνει. Δεν στο λεω αυτο γιατι ξερω κατι περισσοτερο απο εσενα μιας και δεν την εχω δει ολογυμνη (μονο με πετσετα), ομως ακουω rumors στο δρομο. Στο λεω απλως να ξερεις οτι ισως δεις κατι αλλο. Παντως αν γουσταρεις οπως λες μεγαλες κλειτοριδες και κρεμαστα μουνοχειλα, στειλε μου πμ να σου πω τι μπορεις να κανεις και που ακριβως μπορεις να πας. Και αν γενικα δεν την βρεις την ακρη ετσι, μπορω να σε φερω σε επαφη με γνωστο μου γιατρο να τα πειτε και προφορικως αλλα και στοματικως.Και οταν τελειωσεις να διαβαζεις το μηνυμα του φιλου σου Zαdren, κανε και ενα κοπο και πιάσε και μια Amstel...Στην συγκεκριμένη κυρία από άλλες φωτογραφίες που έχω δει με εξιτάρει η μεγάλη κλειτορίδα της. Φίλε zarden όντως ισχύει αυτό. Ρωτάω γιατί έχω ιδιαίτερη έφεση στις μεγάλες κλειτορίδες και στα κρεμαστά μουνόχειλα. Αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα.
Εγω προσωπικα αυτο βλεπω και με καυλωνει αφανταστα...Αυτη δεν ειναι για Λορδους, φιλε. Ασε εμας του λιμανιου να τις γαμαμε αυτες...Αυτη ειναι για αλλες βολτες . Βολτες σκαμπιλάιζερ...Βολτες με πουτσοκλετα , οχι με Rolls-Royce.Οι σακουλες κατω απ τα ματια είναι πιο μεγαλες απ τα κολομερια. Μα τι διαλο. Δεν βλέπετε ότι είναι κοντα στα 60 ?