Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
το γνωστο διδυμο,ακατασχετης πολυλογιας,απουσιαζει επιδεικτικα...λετε να βρουμε την ησυχια μας?
το μιλφειγ τζεσυ λες? αποσύρθηκε νομίζω...
το γνωστο διδυμο,ακατασχετης πολυλογιας,απουσιαζει επιδεικτικα...λετε να βρουμε την ησυχια μας?
πήρε πούλο κ από κει, την έχει δει ντίβα το μιλφειγ που παλιά την είχα πάρει στην Φυλής...εγω ειχα διαβαζει οτι πηγε σε γραφειο κ θελει πια 200
αρχισες?...το wranglerακι καιει πολυ...
καλα εσυ κ οι αλλοι υπευθυνοι του μαγαζιου αφηστε να λενε μαλακιες για ενα απο τα καλυτερα κομματια που κυκλοφορουν στο λεκανοπεδιο κ ψαξτε για κλωνους κ πρασινα αλογααρχισες?...
καλα αστο αυτο...καλα εσυ κ οι αλλοι υπευθυνοι του μαγαζιου αφηστε να λενε μαλακιες για ενα απο τα καλυτερα κομματια που κυκλοφορουν στο λεκανοπεδιο κ ψαξτε για κλωνους κ πρασινα αλογα
ενταξει ειπαμεεεε....μωρε εγω τ αφηνω...κ πουσαι!η κοπελιτσα στο τηλ. πρωηγουμενως ειναι μια απο αυτες που πολλοι αναζητανε εδω μεσα κ ετσι θα μεινει αφου ειναι "καλα αστο"! τα λεμε χριστουγεννα....
το wranglerακι καιει πολυ...
ρε θα σταματησετε με το τι οδηγει η καθε μια εδω μεσα?....x5 δεν ειχε??
ρε θα σταματησετε με το τι οδηγει η καθε μια εδω μεσα?....
ρε θα σταματησετε με το τι οδηγει η καθε μια εδω μεσα?....
Βεβαιοτατα,διοτι ακριβο οχημα,σηματοδοτει επιτυχημενη καριερα!!!Είναι μερος της ενημερωσης.....
ουου τι να σου πω...μεγαλη καιλα..τι αμαξι οδηγει ο καθενας...Είναι μερος της ενημερωσης.....
Μη το λες... καπιοι φτιαχνονται αμα το τεμαχιον οδηγει πολυτελειαουου τι να σου πω...μεγαλη καιλα..τι αμαξι οδηγει ο καθενας...
:SΜη το λες... καπιοι φτιαχνονται αμα το τεμαχιον οδηγει πολυτελεια
Μη το λες... καπιοι φτιαχνονται αμα το τεμαχιον οδηγει πολυτελεια