steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
εχει και προσφατη αγγελια...καποιος την εβαλε καπου πριν μερικες μερες
ευχαριστω μαν , θα το τσεκαρω ....!!!
εχει και προσφατη αγγελια...καποιος την εβαλε καπου πριν μερικες μερες
εργαζεται περιοδικα.εχει και προσφατη αγγελια...καποιος την εβαλε καπου πριν μερικες μερες
Btw ρε παιδιά η Έλλη φίλη της μαγιάς της Βουλγαρας αυτή η ξανθιά που κάνανε και ντουέτο παλιά τι απέγινε δουλεύει ακόμη γιατί έχω καιρό να δω αγγελίες της
6/10 τυπε.οπως εγραψα εμφανιζεται περιοδικα πλεον.παλαιοτερα ειχε 5 αγγελιες καθε ημερα.
Σχετικά πρόσφατη αγγελία της
το μόνο καινούργιο που έχω ακούσει είναι για μια καινούργια κοπέλα που κάνει ντουο η ναντια αν έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής ας μας πει λεπτομέρειες. ..τα ιδια και τα ιδια λεμε....
μηπως υπαρχει καποιο αγορακι που ατενιζει το φεγγαρι , που κουνιεται σαν την Καλαματα εδω μεσα με τις ψευτομαγκουλες του, να μας πει τι μπορουμε να γαμησουμε σημερα...Ποια + που κανει καλντεριμι? Αντε γιατι εχουμε ταβανωθει με τις ιδιες και τις ιδιες.... ;)
προσοχη-οχι μπουρδελα και οχι πουτανοπιατσες με μαυροκωλες + γυφτσελια + γκαγκανες...
Μονο πορνες του ελεους και του σκοτους - δλδ νοικοκυροπουτανες
Δεν θα σου έρθει ποτέ η εικονιζόμενη...και οι κριτικές γι' αυτήν που θα έρθει δεν ήταν καλές...Καλησπερα υπαρχει καποια κριτικη για αυτην εδω
ποια ελλη ρε μαγκεs ?? την ελλη 29 λεμε ?? αν ναι ειναι φιλεs με μαγια ?? αν οχι ειμαι ανενημερωτοs.....
Σχετικά πρόσφατη αγγελία της
εκανε.το μόνο καινούργιο που έχω ακούσει είναι για μια καινούργια κοπέλα που κάνει ντουο η ναντια αν έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής ας μας πει λεπτομέρειες. ..
ειναι νοικοκυρα παιχτη.
αυτή έλεγα...
να` σαι καλάφιλε ψωλαρα ευχαριστω...το εχω το τηλεφωνο, αυτη δεν μπορει....
Από εμφάνιση δε θα το έλεγα, άλλα το πάει το γράμμα