ΤΡΑΒΕΛΙ ΜΑΚΡΥΑ ....εκτός εαν προτιμάς!!!!!!!!!!!
οχι τραβελι ... κομμενο παλικάρι ...
ΤΡΑΒΕΛΙ ΜΑΚΡΥΑ ....εκτός εαν προτιμάς!!!!!!!!!!!
Μη με πριζώνεις γιατί έχω και αδυναμία στην κατηγορίαΧρήζει ειδικού χειρισμού για το πρώτο ραντεβού ...
βικτωριαπως θα γίνει να μάθουμε αποδόσεις και ...τηλεφωνα απο τις Βικτωρία 60€ Μαρία 55χρ και Alla 50 € ???
στελλα και αλλα πρεπει να ειναι απο μαμπα
Αν παλι ο φιλος ειναι υπο την επιρεια φουσκοτιν-πρηξτιν-πρησμενολ υπαρχει και η ακολουθη μπροστομουνα καλτιλα. Αλλα μονο για τους εχθρους εδω μεσα.Ποτε σε φιλους
ασε ρε φιλε ειναι εμπειρια που μου εμεινε βαθια μεσα στο μυαλο αλλα και στην ψυχη...καλά ρε μεγάλε zadren που το έκρυβες πόσο καιρό αυτό το εργαλείο ????
μεγα λαθος φιλε...αν και ειναι και αυτη ετοιμη για τρελλογιατρο, ισως προλαβαινεις....Αυτή η Στέλλα φαίνεται καλό αρπακτικό! Δεν την είχα στα υπόψιν.
ασε ρε φιλε ειναι εμπειρια που μου εμεινε βαθια μεσα στο μυαλο αλλα και στην ψυχη...
μεγα λαθος φιλε...αν και ειναι και αυτη ετοιμη για τρελλογιατρο, ισως προλαβαινεις....
ελα ρε τζιμη φιλε...γαμα το μαμπα και τ φβ...αν κατι ξερω, ρωτα με και εγω εδω.....Γαμω το μαμπα κ το fb
ναι ρε φιλε, μοιραζει και business cards!!!!η χριστινα δρακουμελ δεν ειναι αυτη??
Fairy tales κ ετσι??
Κριμα κ γουστσρω μπαμπατσικα milfo κορμια
Άρχοντα ούτε εικονογραφημένος άτλας να ήσουν...για ριξε μια ματια εδω... για πανω απο 50-60 δεν σου κανει ???
Δώσε στοιχεία επικοινωνίας και ένα TIP για τον ειδικό χειρισμό να κάνω μια ''ιατρική γνωμάτευση''μεγα λαθος φιλε...αν και ειναι και αυτη ετοιμη για τρελλογιατρο, ισως προλαβαινεις....
καλημερα φιλε old boyΆρχοντα ούτε εικονογραφημένος άτλας να ήσουν...
Δώσε στοιχεία επικοινωνίας και ένα TIP για τον ειδικό χειρισμό να κάνω μια ''ιατρική γνωμάτευση''
αμα την βρεις στο τηλ κλεισε ραντεβου κ για εμενα ρε φιλεΚ γω για μαρια λεω
ειναι κ φιλη με τη μαγια απο οτι εχω διαβασει
εχω κρεμασει καποιες σελιδες πισω (και μαμπα νημα) κριτικη ANALυτικη...ναντια & αναστασια εχω παρει
ενδιαφερον στελα (εχει κανεις τηλεφωνο καμια κριτικη)
την μαρια την εχω στα υποψιν
ευχαριστω