LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
παραθεσε και σε ολους εμας εδω την κριτικη που βρηκες, να την διαβασουμε...
εδώ είσαι
παραθεσε και σε ολους εμας εδω την κριτικη που βρηκες, να την διαβασουμε...
απο οσο διαβασα φιλε μου, και φαινεται καλος και τιμιος παικτης ο τυπος που τα γραφει, παω καλυτερα με μαρια2(ιδια λεφτα)και εχω το κεφαλι μου ησυχο...οτι θα περασω καλα...αυτα
μα το σερβις ειναι πολυ φτωχο νομιζω για 80ε για να σχοληθουμε με δαυτην....γι'αυτο φιλε...μολις τη βρηκα κι εγω την κριτικη,που δεν ειναι και τοσο καλη.το δελεαρ ειναι οτι εχει οπως λεει ασιατικα χαρακτηριστικα και μου φαινεται περιεργο που δεν εχει αναφερθει απο τοσους συναγωνιστες που γουσταρουν ασια
Oταν ο μισθός μειώνεται, οι απαιτήσεις τού αφεντικού παραμένουν ίδιες.
αυτα τα χαρακτηριστικα εξιταρουν φιλε...μολις τη βρηκα κι εγω την κριτικη,που δεν ειναι και τοσο καλη.το δελεαρ ειναι οτι εχει οπως λεει ασιατικα χαρακτηριστικα και μου φαινεται περιεργο που δεν εχει αναφερθει απο τοσους συναγωνιστες που γουσταρουν ασια
Σύντομος , περιεκτικός και απόλυτα κατατοπιστικόςΛοιπον την Καταλινα την εχω παρει 4-5 φορεs συνολικα και αυτα πριν περιπου 2 χρονια την τελευταια φορα , τα πραγματα εχουν ωs εξηs Ασιατικα χαρακτηριστικα βεβαιωs και πολυ μαλιστα ,υπακουη χωριs να δυσανασχετει με μη και μη και γενικα "υπακουη και συνεργασιμη " φoυλ προγραμμα με τα παντα μεσα στα 100 ....τα αρνητικα τωρα απο συναντηση σε συναντηση παρατησουσα οτι γενικα επαιρνε κιλα και αυτο δυστυχωs την "χαλουσε" ετσι λοιπον μετα την τελευταια φορα αποφασισα να μην την ξανασυναντησω διοτι ειχε αρκετα κιλακια παραπανω οχι παντου αλλα σε συγκεκριμενα σημεια επανω τηs ....anyway αν λοιπον εχει αλλαξει κατι πανω τηs ,για εμενα θα ηταν μια καλη περιπτωση γιατι ειμαι και φαν των σχιστοματικων ....βεβαια ολα ειναι υποκειμενικα αλλα αυτη ηταν η δικια μου εμπειρια ......!!!!ελπιζω να βοηθησα
Σύντομος , περιεκτικός και απόλυτα κατατοπιστικός
μολις τη βρηκα κι εγω την κριτικη,που δεν ειναι και τοσο καλη.το δελεαρ ειναι οτι εχει οπως λεει ασιατικα χαρακτηριστικα και μου φαινεται περιεργο που δεν εχει αναφερθει απο τοσους συναγωνιστες που γουσταρουν ασια
το αφεντικο,σιγουρα εχει απαιτησεις,αλλα αυτος που εχει μειωση μισθου,θα δουλευει ,μονο ,για οσα πληρωνεται.
Λοιπον την Καταλινα την εχω παρει 4-5 φορεs συνολικα και αυτα πριν περιπου 2 χρονια την τελευταια φορα , τα πραγματα εχουν ωs εξηs Ασιατικα χαρακτηριστικα βεβαιωs και πολυ μαλιστα ,υπακουη χωριs να δυσανασχετει με μη και μη και γενικα "υπακουη και συνεργασιμη " φoυλ προγραμμα με τα παντα μεσα στα 100 ....τα αρνητικα τωρα απο συναντηση σε συναντηση παρατησουσα οτι γενικα επαιρνε κιλα και αυτο δυστυχωs την "χαλουσε" ετσι λοιπον μετα την τελευταια φορα αποφασισα να μην την ξανασυναντησω διοτι ειχε αρκετα κιλακια παραπανω οχι παντου αλλα σε συγκεκριμενα σημεια επανω τηs ....anyway αν λοιπον εχει αλλαξει κατι πανω τηs ,για εμενα θα ηταν μια καλη περιπτωση γιατι ειμαι και φαν των σχιστοματικων ....βεβαια ολα ειναι υποκειμενικα αλλα αυτη ηταν η δικια μου εμπειρια ......!!!!ελπιζω να βοηθησα
παντοτε στην ασια ηταν τυπε το καζακσταν.συνορα με κινα και μογγολια εχει.το οτι δε μπορουμε να βρουμε κινεζες ή απο αλες νοτιοανατολικες χωρες της ασιας μας κανει να ψαχνουμε την καζακστανηH απάτη είναι ακριβώς στά "ασιατικά χαρακτηριστικά".Ολοι φαντάζονται σχιστομάτα αλλά δεν είναι έτσι.Η τύπισα είναι από την πρώην ΕΣΣΔ.Τό Καζακστάν σήμερα είναι ασιατική χώρα.
τι εννοείς σαν ικεα;χα,χα,χα.
Αν μας διαβαζουν τα ιερα τερατα των ιεριων του σωληνα,θα τραβανε τις κωλοτριχες τους.
καταλινα=προ χριστου στριπερ που τα τελευταια χρονια λογω κιλων,πατσουροσυνης,μουρλας,βασικα στραπονιαζει τραμουντανες κ συμπληρωνει το εισοδημα λειτουργοντας σαν ικεα με οποιον δεν την ξερει.
επιπλαρα,κομοδινοτι εννοείς σαν ικεα;