ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
ναι οντως κατι τετοιο ειχα καταλαβει απο το thread τηςκαλα την μαρινα ειναι δυσκολο να κλεισης ραντεβου ποσο μαλλον να ρθει κ σπιτι σου
ναι οντως κατι τετοιο ειχα καταλαβει απο το thread τηςκαλα την μαρινα ειναι δυσκολο να κλεισης ραντεβου ποσο μαλλον να ρθει κ σπιτι σου
ναι οντως κατι τετοιο ειχα καταλαβει απο το thread της
το ξερω για αυτο θελω να την παρω.αλλα δυσκολα δινω γυρω στα 80 αυτην την περιοδοΑξιζει παντως(προσωπικη γνωμη)
το ξερω για αυτο θελω να την παρω.αλλα δυσκολα δινω γυρω στα 80 αυτην την περιοδο
αν ψάξεις θα βρεις φθηνό δωμάτιοτο ξερω για αυτο θελω να την παρω.αλλα δυσκολα δινω γυρω στα 80 αυτην την περιοδο
αν ψάξεις θα βρεις φθηνό δωμάτιο
με την παολα δεν ειχα κανεναπροβλημα.μπαινει χαμογελαστη στο σπιτι και πιανουμε κατευθειαν κουβεντα.στο social δεν υπηρχε κανενα προβλημα.στα του αγωνα δεν ελεγε πουθενα οχι και φαινοταν να το απολαμβανει και οχι να κανει αγκαρια.γενικα πολυ καλλη εμπειρια μαζη της.την πηρα περιπου πριν ενα χρονοστο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι φιλε
αστα να πανε
η παολα σου αρεσε?
Λιγο υπερκινιτικη ε
Και εγώ αυτό νομίζω, αλλά λόγο της κατάστασης που επικρατεί σίγουρα υπάρχουν ευκαιρίεςπιο φθηνο απο 20 αξιοπρεπες δεν υπαρχχει νομιζω
θα μπορουσε να γινει ενημερωση με πιο φτηνα ξενοδοχεια.και δεν εννοω τα 5ευρα της ομονοιαςΚαι εγώ αυτό νομίζω, αλλά λόγο της κατάστασης που επικρατεί σίγουρα υπάρχουν ευκαιρίες
με την παολα δεν ειχα κανεναπροβλημα.μπαινει χαμογελαστη στο σπιτι και πιανουμε κατευθειαν κουβεντα.στο social δεν υπηρχε κανενα προβλημα.στα του αγωνα δεν ελεγε πουθενα οχι και φαινοταν να το απολαμβανει και οχι να κανει αγκαρια.γενικα πολυ καλλη εμπειρια μαζη της.την πηρα περιπου πριν ενα χρονο
θα μπορουσε να γινει ενημερωση με πιο φτηνα ξενοδοχεια.και δεν εννοω τα 5ευρα της ομονοιας
ειπαμε αξιοπρεπες
αλλα εχω οσα εχω παει 20 μινιμουμ
να ανοιξει thread ημερισια ενημερωσηhotel
πιο φθηνο απο 20 αξιοπρεπες δεν υπαρχχει νομιζω
στον Πριαμο στις τζιτζιφιες το δωματιο κοστιζει 15 ευρω το απλο και ειναι μια χαρα μικρο αλλα κομπλε με ντουζ και αρκουδισιον ,τηλεοραση κλπ..
για κατω των 20 εννοουσαBill k prive μεταξουργειο στο 22 με κερασμα
Hotel attiki
με 15ευρω στο σκορπιο στον Πειραια το απλο δωματιο χωρις θεαγια κατω των 20 εννοουσα
πιο φθηνο απο 20 αξιοπρεπες δεν υπαρχχει νομιζω