Ευχαριστω φιλε με εσωσες, τελικα ΧΑΛΙΑ η ΘΑΛΙΑ ....
Φιλος γλυτωσες και εμενα από του χαρου τα δοντια. Να'σαι καλα
Ευχαριστω φιλε με εσωσες, τελικα ΧΑΛΙΑ η ΘΑΛΙΑ ....
αν δεν γραψουμε την σαχλαμαρα μας IANNAI πως θα περασει η ωρα μας !!!οπ..ολα και ολα..ο SPL πρεπει να στα χωσει και λιγακι μαλλον του εχει λειψει ο μπαρμπα Ντινος να τα χωνει σε αυτον .τεσπα και εγω μια αναζητηση που εκανα στο σιτ με τηλεφωνο,δεν μου εβγαλε κατι...
εχει απαντηθει ΠΟΛΛΕΣ φορες..παμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ...οτι βλεπεις στις φωτο.βαρυ σκαρι.κανει μασαζ+σεξ στο 100αρικο.το παλευει στο μασαζ,αλλα δεν,και στο 2ο μερος ουτε καν ασχολειται.τελειως διεκπαιρεωτικη.αν δεν μπορει η ιδια, στελνει μια φιλη.για τα λεφτα της, 100+20 το χοτελι,δεν νομιζω.γνωριζουμε κατι?δε βρισκω κατι στο φορουμ...
εχει απαντηθει ΠΟΛΛΕΣ φορες..παμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ...οτι βλεπεις στις φωτο.βαρυ σκαρι.κανει μασαζ+σεξ στο 100αρικο.το παλευει στο μασαζ,αλλα δεν,και στο 2ο μερος ουτε καν ασχολειται.τελειως διεκπαιρεωτικη.αν δεν μπορει η ιδια, στελνει μια φιλη.για τα λεφτα της, 100+20 το χοτελι,δεν νομιζω.
μαλλον σε πειραξε η ζεστη, εκτος της ελλειψης χιουμορ δηλαδη..(η ζεστη φαινεται και απο..απαντηθει..)IANNAI ξερεις να διαβαζεις ?????
"εχει απαντηθει ΠΟΛΛΕΣ φορες..παμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ..."......
απλη απαντηση στον σαχλαμαρα του σαιτ !!!
ε ναι!...Ηθικόν δίδαγμα: το πάρα πολύ μπλά μπλά στην αγγελία της ,αλλά ακόμη και στο τηλεφώνημα που θα της κάνεις, επιβεβαιώνει απόλυτα την παροιμία «λάδι, λάδι και από τηγανίτα τίποτα…»
Τί να μας κάνει η τηγανίτα;Ηθικόν δίδαγμα: το πάρα πολύ μπλά μπλά στην αγγελία της ,αλλά ακόμη και στο τηλεφώνημα που θα της κάνεις, επιβεβαιώνει απόλυτα την παροιμία «λάδι, λάδι και απότηγανίτασπανακόπιτα τίποτα…»
ελα εσυ αμεσως!!... ,ολα καλα?Τί να μας κάνει η τηγανίτα;
Αρχηγέ, εξελισσόμεθα... Στάσιμοι θα παραμείνουμε; Δεν την παλεύω μια με την κωλοζέστη... Απορώ με όλους εσάς που βγαίνετε και κανονίζετε ραντεβού με τα κορίτσια... Μπράβο σας!!! Εσύ πώς είσαι;ελα εσυ αμεσως!!... ,ολα καλα?
τωρα η "σαχλαμαρα " αποκαλειται "ελλειψη χιουμορ" !!!!μαλλον σε πειραξε η ζεστη, εκτος της ελλειψης χιουμορ δηλαδη..(η ζεστη φαινεται και απο..απαντηθει..)
ελα λιγο πμ εσυ!Αρχηγέ, εξελισσόμεθα... Στάσιμοι θα παραμείνουμε; Δεν την παλεύω μια με την κωλοζέστη... Απορώ με όλους εσάς που βγαίνετε και κανονίζετε ραντεβού με τα κορίτσια... Μπράβο σας!!! Εσύ πώς είσαι;
να εισαι σιγουρος παπαραμυαλε,οτι αν ησουν απεναντι μου,μονο την κοτουλα θα εκανες...αλλα κατι κοτουλες σαν και εσενα,θρασυδειλοι,το παιζουν κουραδομαγκες,καλυπτομενοι απο την ανωνυμια ενος σαιτ να χαρακτηριζουν ασκοπα,ατομα που δεν γνωριζουν...ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΤΕΛΟΣ... Οτι αλλο θελεις σε π.μ η και απο κοντατωρα η "σαχλαμαρα " αποκαλειται "ελλειψη χιουμορ" !!!!
δεκτον για να ηρεμησεις λογω "ζεστης" δηλαδη !!!
αντε να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα !!!
να εισαι σιγουρος παπαραμυαλε,οτι αν ησουν απεναντι μου,μονο την κοτουλα θα εκανες...αλλα κατι κοτουλες σαν και εσενα,θρασυδειλοι,το παιζουν κουραδομαγκες,καλυπτομενοι απο την ανωνυμια ενος σαιτ να χαρακτηριζουν ασκοπα,ατομα που δεν γνωριζουν...ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΤΕΛΟΣ... Οτι αλλο θελεις σε π.μ η και απο κοντα
ρε θα σταματησετε ΚΑΙ οι 2 σας?....δεν φτανει η ζεστη,εχουμε και ασκοπες συζητησεις!!..αντε ντε!!!τωρα η "σαχλαμαρα " αποκαλειται "ελλειψη χιουμορ" !!!!
δεκτον για να ηρεμησεις λογω "ζεστης" δηλαδη !!!
αντε να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα !!!
τι μλκς!!!!χωρις λογια...
Καλησπέρα είμαι ο ΓρηγόρηςΤι θα λέγατε για 1 ώρα ατελείωτου sex,με μια γυναικάρα με γυμνασμένο σώμα εικοσάχρονης,μαυρισμένη,με βυζάρες και προστυχόφατσα? Και μόνο με 40 ευρω. Τηλεφωνήστε μου για να έρθετε σε δικό μου διακριτικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Oι φωτογραφίες είναι αληθινές,δείτε τι μπορείτε να έχετε!Κάλεσέ στο 69********
*τσεκαρε στο αλλο νημα τι σου γραφω.
"...καλυπτομενοι απο την ανωνυμια ενος σαιτ να χαρακτηριζουν ασκοπα,ατομα που δεν γνωριζουn..."να εισαι σιγουρος παπαραμυαλε,οτι αν ησουν απεναντι μου,μονο την κοτουλα θα εκανες...αλλα κατι κοτουλες σαν και εσενα,θρασυδειλοι,το παιζουν κουραδομαγκες,καλυπτομενοι απο την ανωνυμια ενος σαιτ να χαρακτηριζουν ασκοπα,ατομα που δεν γνωριζουν...ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΤΕΛΟΣ... Οτι αλλο θελεις σε π.μ η και απο κοντα