MpourdeliarisMitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπερδέψατε τις Νάντιες
Nadia Rosaki 70 €
Νάντια Μιλφ 50 €
Nadia Rosaki 70 €
Νάντια Μιλφ 50 €
σορρυ παιδες, φταιω και εγω που σας μπερδεψα.Μπερδέψατε τις Νάντιες
Nadia Rosaki 70 €
Νάντια Μιλφ 50 €
καλησπερα!Καλησπερα !!!!!!!
Φίλοι, είμαι σε αναζήτηση συμπαθητικού milf και ελέω οικονομικής κρίσης ζητώ τα φώτα σας..
Αννίτα, Νάντια Ελληνίδα ή Κατερίνα40;
Καλησπέρα συναγωνηστές.Ξέρουμε κάτι για την εν'λόγω κυρία:
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είναι κάπου στο Κουκάκι. Τπτς παραπάνω.
τη 2η από το openday την έχω πάρει σε χοτέλ. πολύ όμορφο πρόσωπο με πράσινα μάτια, λίγο παχουλή αλλά συμμετρικό σώμα, καθαρή, μέσα στο κέφι. είναι ελληνίδα και μου είπε 60 ευρώ γιατί είναι λέει ανεξάρτητη και δεν της παίρνουνε τα λεφτά τα γραφεία.Συναγωνιστές και σύντροφοι (υπο την ευρεία έννοια του όρου) υπάρχει κριτική για τα παρακάτω links ??
Συντροφε ( υπο την στενη εννοια) σε συγχαιρω για το .... λεπτο σου γουστο. Δυστυχως δεν ξερω τιποτε !!
τη 2η από το openday την έχω πάρει σε χοτέλ. πολύ όμορφο πρόσωπο με πράσινα μάτια, λίγο παχουλή αλλά συμμετρικό σώμα, καθαρή, μέσα στο κέφι. είναι ελληνίδα και μου είπε 60 ευρώ γιατί είναι λέει ανεξάρτητη και δεν της παίρνουνε τα λεφτά τα γραφεία.
Φιλοι μου καλησπερα απο εμενα! Χρειαζομαι την βοηθεια σας, εαν και οσοι μπορειτε.
Πρωτη φορα με call girl και ψαχνω καποια με τα εξης:
-(προφανως) milf
-οσο πιο gfe γινεται (το πιο σημαντικο)
-να εχει στο προγραμμα anal
-εμφανισιακα ουτε 'η απολυτη θεα' αλλα ουτε και μπαζο, μια γυναικα της διπλανης πορτας
-budget 100-120(max) μαζι με το ξενοδοχειο
εγραψα ολα αυτα για να σας βοηθησω να με βοηθησετε, περιοριζοντας τις επιλογες εφοσον καταλαβαινω οτι υπαρχουν αρκετες
Σας ευχαριστω προκαταβολικα
Φιλοι μου καλησπερα απο εμενα! Χρειαζομαι την βοηθεια σας, εαν και οσοι μπορειτε.
Πρωτη φορα με call girl και ψαχνω καποια με τα εξης:
-(προφανως) milf
-οσο πιο gfe γινεται (το πιο σημαντικο)
-να εχει στο προγραμμα anal
-εμφανισιακα ουτε 'η απολυτη θεα' αλλα ουτε και μπαζο, μια γυναικα της διπλανης πορτας
-budget 100-120(max) μαζι με το ξενοδοχειο
εγραψα ολα αυτα για να σας βοηθησω να με βοηθησετε, περιοριζοντας τις επιλογες εφοσον καταλαβαινω οτι υπαρχουν αρκετες
Σας ευχαριστω προκαταβολικα
Συναγωνιστές και σύντροφοι (υπο την ευρεία έννοια του όρου) υπάρχει κριτική για τα παρακάτω links ??
mikrosgr σε ευχαριστω για την απαντηση! Εχω διαβασει τις τελευταιες 50 σελιδες και εχω σχηματισει μια , αλλα δεν ειναι σιγουρα ολη η εικονα. Την Ελλη29 πχ την αγνοουσα (ευχαριστω thodiablo). Θα την πιο ευκολο βεβαια εαν δεν υπηρχαν τα τοσα μηνυματα καλαμπουριου που κανετε μεταξυ σας οι παλιοι ή εαν ελειπαν χαζα μηνυματα σαν το παρον.
Ποια θα χαρακτηριζατε την πιο gfe? Αυτο δεν εχω καταλαβει.
ΙΑΝΝΑΙ αμα εχεις κουραστει, μπορεις να αποχωρησεις, δεν σε δεσμευει κανεις. Και γινομαι επιθετικος γιατι δεν προτιθεμαι να λουστω εγω αυτα για τα οποια κατηγορεις τους προηγουμενους φιλους.
Εκτος αυτου, το δηλωσα ξεκαθαρα οτι ειναι η πρωτη μου φορα, τι πληροφοριες να δωσω; Τι προγραμμα κανει η γκομενα μου, ποσο κοστιζει και πως θα την βρειτε; Μια φορα που μπορεσα στον παρελθον, βοηθησα. Εσυ οταν μπηκες εδω μεσα προφανως τα ηξερες ολα. Δυστυχως εγω δεν ειμαι τοσο τυχερος.
Οσο για τις 'παραγγελιες' εγραψα πανω κατω τι θελω για να μπορεσουν να με βοηθησουν αυτοι ειναι προθυμοι.
Δεν θελω σε καμμια περιπτωση να τσακωθουμε, απλα να δεις λιγο τα πραγματα και απο την πλευρα των πρωταρηδων.
Συγνωμη για την μακροσκελη απαντηση μου.
οταν τα μισα και παραπανω μηνυματα ειναι ερωτησεις για να διαλεξει κανεις-λες και δεν ειναι υποκειμενικα τα πραγματα-ψαξε βρες και ποσοι απο αυτους που ρωτανε,δωσανε και κριτικη μετα απο την συνευρεση...εισαι και εσενα η..πρωτη σου φορα...οκ...να δουμε τις επομενες...ασε που θα καταλαβεις εν καιρω οτι παιζει και πολυ promo εδω και οσες δεν ειναι μεσα στην λιστα..αποκλειονται...γενικα αν δεν βρεξεις κολο,ψαρι δεν θα φας ;)mikrosgr σε ευχαριστω για την απαντηση! Εχω διαβασει τις τελευταιες 50 σελιδες και εχω σχηματισει μια , αλλα δεν ειναι σιγουρα ολη η εικονα. Την Ελλη29 πχ την αγνοουσα (ευχαριστω thodiablo). Θα την πιο ευκολο βεβαια εαν δεν υπηρχαν τα τοσα μηνυματα καλαμπουριου που κανετε μεταξυ σας οι παλιοι ή εαν ελειπαν χαζα μηνυματα σαν το παρον.
Ποια θα χαρακτηριζατε την πιο gfe? Αυτο δεν εχω καταλαβει.
ΙΑΝΝΑΙ αμα εχεις κουραστει, μπορεις να αποχωρησεις, δεν σε δεσμευει κανεις. Και γινομαι επιθετικος γιατι δεν προτιθεμαι να λουστω εγω αυτα για τα οποια κατηγορεις τους προηγουμενους φιλους.
Εκτος αυτου, το δηλωσα ξεκαθαρα οτι ειναι η πρωτη μου φορα, τι πληροφοριες να δωσω; Τι προγραμμα κανει η γκομενα μου, ποσο κοστιζει και πως θα την βρειτε; Μια φορα που μπορεσα στον παρελθον, βοηθησα. Εσυ οταν μπηκες εδω μεσα προφανως τα ηξερες ολα. Δυστυχως εγω δεν ειμαι τοσο τυχερος.
Οσο για τις 'παραγγελιες' εγραψα πανω κατω τι θελω για να μπορεσουν να με βοηθησουν αυτοι ειναι προθυμοι.
Δεν θελω σε καμμια περιπτωση να τσακωθουμε, απλα να δεις λιγο τα πραγματα και απο την πλευρα των πρωταρηδων.
Συγνωμη για την μακροσκελη απαντηση μου.