LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
βρε μπας κ με κανα bonus τα κανει?
Καθόλου απίθανο , αλλά διαβάζοντας κριτικές - μαρτυρίες πουτανιάριδων δεν προκύπτει κάτι τέτοιο
βρε μπας κ με κανα bonus τα κανει?
Καθόλου απίθανο , αλλά διαβάζοντας κριτικές - μαρτυρίες πουτανιάριδων δεν προκύπτει κάτι τέτοιο
2 φορες την εχω παρει κ οταν επεμεινα λιγο για κανα νομιμο εξτραδακι αρνιοταν πει >σματικα
Συναδελφοι για την Παολα, τα πραγματα ειναι διφορουμενα. Απο τις 20 κριτικες οι 11 λενε ότι κανει με και οι 9 ακα. Δεν την εχω παρει για να ξερω απο πρωτο χερι.
Έτσι ακριβώς, milf που δεν δίνει κώλο και κάνει πίπα με λάστιχο μόνο για μένα δεν αξίζει να τιμηθεί πέραν της μίας φοράς, απλά για την εμπειρία και μόνο.
Τι θα πει καθαρος ? Η Αννιτα εχει διαλυμα betadin και στον λουζει . Εκει εξαντλείται η καθαριοτητα ?αν εισαι καθαρος με 20+ κανει ακα
μου το χει πε
αλλα ο συναγωνιστης αναφερε κ τελειωμα στο προσωπο
Τι θα πει καθαρος ? Η Αννιτα εχει διαλυμα betadin και στον λουζει . Εκει εξαντλείται η καθαριοτητα ?
2 φορες την εχω παρει κ οταν επεμεινα λιγο για κανα νομιμο εξτραδακι αρνιοταν πει >σματικα
Μια φορά μίλησα κι εγω στο τηλέφωνο και όταν τη ρώτησα για ξεσκούφωτο μου είπε όχι γιατί αυτά είναι επικίνδυνα, ούτε που άφησε να εννοηθεί ότι το είχε στο πρόγραμμα με έξτρα χρέωση.
Στο ίδιο πρόγραμμα την έχω πάρει σε στούντιο (απο τις φωτό της είμαι 99% σίγουρος ότι είναι αυτή) οπότε...δεν
οκ
μπορει στο τηλ να μην τα λεει ολα
κ γω την ειχα παρει στο θαρυπου ως αλεξανδρα
Άρα δέν κάνω λάθος, αυτή είναι.
Εγώ αρκετές φορές στο κων/λεος 61.
πιο παλια λες εσυ
ετσι ειναι η ιεραρχια
μπουρδελο στουντιο call girl!!!
Καμιά πενταετία πίσω, στο μιλφάδικο: (στουντιο άρτεμις κωνσταντινουπόλεως 61)
k εγω πανε πανω απο δυο χρονια που την πηρα στο θαρυπου που εκλεισε πριν απο λιγο καιρο
παντως κ στο στουντιο καλη ηταν
αξιζει τπτ η κυρια?
- H Νάντια είναι 50αρα και έχει σιλικονάτο βυζί και παλεύει πολύ !
- Η Μάγια είναι 50αρα με φσυσικό και βαριέται πολύ !
- Η Πάολα είναι Τσέχα και πολύ κοντά στα 50, σιχαίνεται ΟΛΑ τα υγρά του άντρα και τα αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι !
Παιδες υπάρχει πραγματική φωτο για την αννιτα?? (για εμας τους αφραγκους ματακιδες?)
Aderfe exoume tilefono gia tin Annita??