Είναι το fuego στην Καλλιθεα, μετρια φαση................
ευχαριστω
Είναι το fuego στην Καλλιθεα, μετρια φαση................
Καλημερα παιδια και Χρονια πολλα.
Δυο Ρωσιδες milf-progilf που εκαναν παρτουζα στον Πειραια, σε δικο τους χωρο, ξερετε αν δουλευουν ακομα. Εχω πολυ καιρο να δω αγγελια τους. Εχεις κανεις καποιο τηλ να μου στειλει σε pm?
Η μια ειχε απιστευτες βυζαρες
εχεις δικιο.φιλε νομιζω εισαι υπερβολικος. Η μια ηταν καλη και ζουσε για να γαμηθει. Η αλλη η πιο μεγαλη προσπαθουσε να λουφαρει . Εγω την παρατησα και γαμιομουν 1 ωρα με την αλλη. Την τριτη κοπελα δεν την ξερω
ξενοικιασαν το διαμερισμα και την κανανε(μαλλον)απο ελλαδα....Καλημερα παιδια και Χρονια πολλα.
Δυο Ρωσιδες milf-progilf που εκαναν παρτουζα στον Πειραια, σε δικο τους χωρο, ξερετε αν δουλευουν ακομα. Εχω πολυ καιρο να δω αγγελια τους. Εχεις κανεις καποιο τηλ να μου στειλει σε pm?
Η μια ειχε απιστευτες βυζαρες
...η ξανθια...φιλε νομιζω εισαι υπερβολικος. Η μια ηταν καλη και ζουσε για να γαμηθει. Η αλλη η πιο μεγαλη προσπαθουσε να λουφαρει . Εγω την παρατησα και γαμιομουν 1 ωρα με την αλλη. Την τριτη κοπελα δεν την ξερω
μα τρωμε καλα βλεπω καλε μου.......η ξανθια...
που να θυμαμαι αδερφε..προ 2ετιας αυτα...ετσι και αλλιως ηταν παλιες καραβανες..ειχαν και μασατζιδικο,αλλα δεν τραβηξε,και το ερηξσν,στα διαμερισματα μετα... ;)μα τρωμε καλα βλεπω καλε μου....
γνωριζουμε και λεπτομερείας !!!!!!!!!
λικερακι τσουξαμαν ????
Αυτος δεν είναι Γκουρου. Google ειναι ο ατιμος. Ζουσε και ζει για την ιππασια.μα τρωμε καλα βλεπω καλε μου....
γνωριζουμε και λεπτομερείας !!!!!!!!!
λικερακι τσουξαμαν ????
brittania χρονια πολλα μαν!...Αυτος δεν είναι Γκουρου. Google ειναι ο ατιμος. Ζουσε και ζει για την ιππασια.
Καλησπέρα παιδιά...
Την συγκεκριμένη την έχει δοκιμάσει κανείς? Ανέβασε σήμερα μαζικά 3,4 αγγελίες
καλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά ρωτάω αν και διαβάζω καιρό
υπάρχει κριτική για αυτήν και αυτήν
Για 836 ξέρω