jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τυπε μου εσυ τετοιεs ερωτησειs ?? αφου το γνωριζειs το θεμα .....καλημερα !!! για δεs ......!!!
χα χα
δεν θα ξανασυμβει
την καλησπερα μου φιλε
τυπε μου εσυ τετοιεs ερωτησειs ?? αφου το γνωριζειs το θεμα .....καλημερα !!! για δεs ......!!!
..αυτο ισχυει παντα,και παντου.η συμπεριφορα μας απεναντι στις κοπελες,ειναι το α και το ω της συναντησης.απο κει και περα,αν η κοπελα ειναι καπως αυτο ειναι αλλο προβλημα,και δεν φταιμε εμεις....
πολυ καλο αλλα το βυζι φτιαχτο
χα χα
δεν θα ξανασυμβει
την καλησπερα μου φιλε
Εχει ενα θεμα η αληθεια ειναι , αλλα οχι παντα !!!! ξερειs πωs ειναι αυτα φιλε , αν κατσει και το σηκωσει ο τυποs , απλα εκατσε !!
ποια η 27 ?
περιμενω φιλε γιατι εχω φαει τρειs φορεs ακυρο , λογω χρονου κλπ.......χαχαχα !!! και εχω φαει στοκο να την παρω .....!!!!
...ολα ειναι υποκειμενικα..οι κριτικες απλως δινουν ενα στιγμα,τιποτα παραπανω.ρε παιδια τα γουστα ειναι κ λιγο υποκειμενικα..αμα δε δοκιμασει ο φιλος,οτι κ να του πουμε εμεις..προσωπικα κ τις δυο τις εχω συναντησει..κ με τις δυο εχω περασει καλα, κ οι δυο τα τιμουν τα λεφτα τους..κ στη τελικη δεν χρειαζεται να το κουραζουμε κ τοσο..βιζιτα θα παρει ο αλλος,δε θα αγορασει σπιτι,αυτοκινητο,κλπ
...πσιδες εχετε δικιο...φυσικα και τα παντα ειναι υποκειμενικα και φυσικα δεν χρειαζεται να το ταλαιπωρουμε σαν να αγοραζουμε σπιτι η αυτοκινητο....η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι δεδομενου οτι τα πραγματα εχουν στενεψει το ψαχνουμε λιγο περισσοτερο και δεν ακολουθουμε την λογικη που ειχαμε πριν καιρο που ελεγε ας δοκιμασω και απο εδω ας δοκιμασω και απο κει και αν δεν λει δεν τρεχει και κατι..
...σε καθε περιπτωση καλο ειναι να εχεις την γνωμη των συναγωνιστων που μπορει να ειναι υποκειμενικη αν ομως εμπιστευεσαι την αξιοπιστια τους και αν βλεπεις κριτικες τους που ταιριαζουν με τα δικα σου γουστα η ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα με την δικη σου διασταυρωση και προσωπικη εμειρια τοτε οι γνωμες τους ειναι χρησιμοτατες σε καθε περιπτωση....αυτα.....
υγ...θα ελεγα πως κλινω προς παολα τελικα...
περιμενω φιλε γιατι εχω φαει τρειs φορεs ακυρο , λογω χρονου κλπ.......χαχαχα !!! και εχω φαει στοκο να την παρω .....!!!!