jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τι λεει η κυρια απο προγραμμα
Αυτο αναρωτιεμαι κ γω φιλε
Ο μαστερguru πιο παλια ειχε πει καλα λογια
Λεω να κλεισω για αυριο
τι λεει η κυρια απο προγραμμα
Οσο υψος της λειπει τοση καυλα εχει, αυτο ειναι που λενε καυλοραπανο!
Σε αυτη την τιμη δυσκολα να βρεις κατι καλυτερο.
φιλοτιμη ειναι.τα τιμαει τα λεφτα της...Αυτο αναρωτιεμαι κ γω φιλε
Ο μαστερguru πιο παλια ειχε πει καλα λογια
Λεω να κλεισω για αυριο
δεν μας βοηθας πολυ....φιλοτιμη ειναι.τα τιμαει τα λεφτα της...
δεν μας βοηθας πολυ....
φιλοτιμη ειναι.τα τιμαει τα λεφτα της...
yep!Πρόγραμμα φουλ κάνει η θείτσα?
review?...αχαχααχχαχαχαχχααχ...δεν μας βοηθας πολυ....
Ναι φιλε μου αυτο ειναι..Η 45αρα γυμναστρια που παιζει κορινθο με καμερα και με αντρα κτλ κτλ ,θυμηστε μου με τι προφιλ εμφανιζεται εδω?? Maria42 νομιζω??
δεν μας βοηθας πολυ....
την ειχα παρει πριν τις γιορτες καπου εκει νοεμβρη,δεκεμβρη..γαμιεται καλα..κ γλυφει ρωγες,αρχιδια,κωλοτρυπιδα οτι θες,απ'το πολυ γλυψιμο ειχα μουλιασει ωραιο στηθος,τσιμπουκοχελα αλλα να ξερεις εχει παραπανισια κιλα στη κοιλια κ στα κωλομερια..αυστηρα για μιλφακηδες..για μια φορα καλη ειναι..
την ειχα παρει πριν τις γιορτες καπου εκει νοεμβρη,δεκεμβρη..γαμιεται καλα..κ γλυφει ρωγες,αρχιδια,κωλοτρυπιδα οτι θες,απ'το πολυ γλυψιμο ειχα μουλιασει ωραιο στηθος,τσιμπουκοχελα αλλα να ξερεις εχει παραπανισια κιλα στη κοιλια κ στα κωλομερια..αυστηρα για μιλφακηδες..για μια φορα καλη ειναι..
κυριως πρωινες ωρες,και προτιμαει το χοτελ που ειναι πανω στην πατησιων,στο υψος της πλατεια κολιατσου...ενα 50αρικο ζηταει....τουλαχιστον αυτο ειχα δωσει εγω πριν 6-7 μηνες περιπου...σωστο ο φιλος
με εψησες
θα προσπαθησω για αυριο πρωι
αν κ ειχα διαβαζει οτι κανει κ λιγο την δυσκολη?
φουλ?
κοστος?
τα βασικα αφησες απ εξω
..καυλωσεις... ;)κοστος ενα 50αρι,2 γυροι,πιπα ανευ..κωλο φιλε δε πηρα,αν κ ειχα διαβασει απ'αλλους οτι παλιοτερα εδινε..λογικα πρεπει να δινει ακομα αμα τηνπιεσεις..
κοστος ενα 50αρι,2 γυροι,πιπα ανευ..κωλο φιλε δε πηρα,αν κ ειχα διαβασει απ'αλλους οτι παλιοτερα εδινε..λογικα πρεπει να δινει ακομα αμα την πιεσεις..
..καυλωσεις... ;)
ρε θα τη ρουφομουνιαζω γλυφοκολιαζω μεχρι να μου δωσει λοκο
..καυλωσεις... ;)
αχααχααχαχ...οχι μαν...παιζει στην συγκεκριμενη γιαυτο το ανεφερα...οπως και σε πολλα κοριτσια του χωρου....τωρα μου την ειπες ασχημα ..αστειευομαι..μπορει να παιζει κ αυτο που λες..