xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
η καρτελα χρηστη αλλα μου λεει... γραφειο!!!φιλη της ιζαμπελλας..πολωνη και αυτη,με μεγαλη θητεια,σε γραφεια,και σε μασατζιδικα....πηδημα αναλογως τα κεφια...
η καρτελα χρηστη αλλα μου λεει... γραφειο!!!φιλη της ιζαμπελλας..πολωνη και αυτη,με μεγαλη θητεια,σε γραφεια,και σε μασατζιδικα....πηδημα αναλογως τα κεφια...
φιλη της ιζαμπελλας..πολωνη και αυτη,με μεγαλη θητεια,σε γραφεια,και σε μασατζιδικα....πηδημα αναλογως τα κεφια...
ξεκολλα εσυ,και περιμενω...
ειναι σε γραφειο τωρα..και οι αλλες δυο αληθινες ειναι...η καρτελα χρηστη αλλα μου λεει... γραφειο!!!
Το ΠΣΚ 20-22 Παρασκευή απογευμα με Δευτερα απογευμα θα είναι στα μέρη σας μιλφάκι λεπτό, σένιο με σούπερ σέρβις εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο, εντόπιο φυσικα.
Κλειστού θεόκλειστου αλλά κάτι μπορεί να γίνει.κλειστου κυκλου ή παιζει κανα τηλ να το φαμε κ μεις?
Συναγωνιστες καλημερα!!
αυτη ( ) ασκει το επάγγελμα ακομη?
Ασφαλώς!
ιταλια.εισαι σιγουρος? αν κ δεν ειχα προλαβει να δοκιμασω φαινοταν καλη περιπτωση..νομιζω οτι ειχε γραφτει παλιοτερα οτι την ειχε κανει για εξωτερικο..
ψηνεσαι για το μιλφονι?....αρα το ασκει ακομα....αλλα στην ιταλια!
ψηνεσαι για το μιλφονι?....
και η αννι η φοιτητρια, πρωην στουντιοκοριτσο ειναι.αν ειναι τοσο καλη που λετε κ βεβαια!επισης,βρηκα λαυρακι στουντιοκοριτσο σε γραφειο κ μου κανει εντυπωση πως δεν το εχει αναφερει κανεις!εκτος κ αν δε τη πηρανε χαμπαρι η ειναι μουφα....
..και καλο σερβις.Πολύ καλό κοριτσάκι η Έλενα