Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Απο Anastasia Ru τηλ πως μπορω να βρω? Αν ξερει κανεισ να βοηθησει...ευχαρηστω
Αυτό δεν είναι το τηλεφωνο από την αγγελία της Vanessa blond44 ???
Το γνωριζω αυτο απλα δεν εχει τηλ καπου (λεει οταν γυρισει) Τεσπα σ ευχαρηστω παντως
Αυτό δεν είναι το τηλεφωνο από την αγγελία της Vanessa blond44 ???
Εισαι ταιραστιος να σαι καλα ;)Παρε τυπε για να μην σε ταλαιπωρουν αλλο .....!!!!
Φιλέ μου ζητώ συγνώμη....δεν πρόσεξα καν πιο κάτω!!! Και πάλι σορρυ αν και να ξερεις δεν το πόσταρα για να σου την πω, απλά δεν έκανα τον κόπο να προσέξω ότι πάει κι άλλο η σελίδα..;)Για κοιτα και λιγο πιο κατω..... εχει Αnastasia RU, εχει Ναντια, εχει Μαριαν60 κλπ
Φιλέ μου ζητώ συγνώμη....δεν πρόσεξα καν πιο κάτω!!! Και πάλι σορρυ αν και να ξερεις δεν το πόσταρα για να σου την πω, απλά δεν έκανα τον κόπο να προσέξω ότι πάει κι άλλο η σελίδα..;)
Φιλέ μου ζητώ συγνώμη....δεν πρόσεξα καν πιο κάτω!!! Και πάλι σορρυ αν και να ξερεις δεν το πόσταρα για να σου την πω, απλά δεν έκανα τον κόπο να προσέξω ότι πάει κι άλλο η σελίδα..;)
Γιατι εχει πουθενα το τηλ. της Βανεσσας44 και δεν το βλεπω ?Αυτό δεν είναι το τηλεφωνο από την αγγελία της Vanessa blond44 ???
ψιλο τουμπανο φαινεται η θεια...αλλα 150/ωρα...Ρωταω κ σαυτο το νημα ρε παιδια μηπως ξερουμε τιποτα για αυτην τη milfara
guru θα σε !!!!ψιλο τουμπανο φαινεται η θεια...αλλα 150/ωρα...
spl σορρυ ρε φιλε αλλα δεν μου θυμιζει τιποτα...αυτη ειναι?...κατα τα αλλα πως πας?...guru θα σε !!!!
δεν ειναι η IRIS η Ελληνογαλλιδα απο το παλιο σαιτ ATHENSELITE αν θυμαμαι καλα ????
εγω μια χαρα . εσενα αισθανομαι κουρασμενο ....spl σορρυ ρε φιλε αλλα δεν μου θυμιζει τιποτα...αυτη ειναι?...κατα τα αλλα πως πας?...
καθολου κουρασμενο.μια χαρα ειμαι.επισης μαν.καλο βραδυ ευχομαι.εγω μια χαρα . εσενα αισθανομαι κουρασμενο ....
ακομα περιμενω απαντηση στο πμ μου.
παρε και το σαιτ της IRIS να λυθουν οι αποριες....
καλο βραδυ
Πηρα τηλ αλλα δεν μου φανηκε να περνει παζαρι. τουλαχιστον να τα αξιζει τα λεφτα πριν κανει καποιος τον κασκαντερψιλο τουμπανο φαινεται η θεια...αλλα 150/ωρα...
Κ τι ειναι αυτη δηλαδη? Παντως μια χαρα ελληνικα μιλαγεspl σορρυ ρε φιλε αλλα δεν μου θυμιζει τιποτα...αυτη ειναι?...κατα τα αλλα πως πας?...