ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
αννα,κυψελη,40 ευρω,στο χωρο της.
και απο υπηρεσιες τη λεει spunky13?
αννα,κυψελη,40 ευρω,στο χωρο της.
παθητικη...αν δεν παρεις τα ηνια,θα σε παρει ο υπνος...αν τα παρεις ομως γινεται ροντεο,γιατι ακολουθει πιστα αυτο που θελεις,χωρις μα μου σου του...και απο υπηρεσιες τη λεει spunky13?
Καλησπέρα σ όλους. Εχει κανείς άποψη για την κυρία?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για να μην ενοχλουμε συνεχεια παίζει καμια αγγελία ;Αν δε σας κάνει κόπο θέλω κ εγώ το τηλ της Άννας
Πιο χοντρή απ΄ότι δείχνει, αερόπιπα, μασάζ ανύπαρκτο, γαμιέται με 60€, δεν συστήνεται από μένα παρόλο που την πήδηξα όταν ήρθε... Ρωσίδι με καλά ελληνικά, έρχεται με αυτοκίνητο, ευγενική αλλά φίλε τα 60€ καλύτερα να τα κάνεις 70 ή 80€ και να πάρεις κάτι άλλο, δεν αξίζει... Έχουμε πήξει στις πατσαβούρες, ήμαρτον! Τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω, με 50€ που στην εποχή μας ΔΕΝ είναι ένα ποσό που το βγάζεις έτσι απλά... αυτές δεν το αξίζουν, μόνο για όσους έχουν βίτσια είναι... έχω πιεί και τα ποτάκια μου τώρα και τα λέω και λίγο χύμα... Όταν έχουμε κάβλες τελικά γαμάμε ότι βρούμε, κρίμα γιατί αν τις βλέπαμε στον δρόμο τις "κυρίες" ούτε καν θα μας πέρναγε απ' το μυαλό κάτι σεξουαλικό, ούτε καν θα τις κοιτάγαμε! Ήμαρτον!
Καλησπέρα σ όλους. Εχει κανείς άποψη για την κυρία?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
μια απαραδεκτη ειναι! ξεχασε την!
παθητικη...αν δεν παρεις τα ηνια,θα σε παρει ο υπνος...αν τα παρεις ομως γινεται ροντεο,γιατι ακολουθει πιστα αυτο που θελεις,χωρις μα μου σου του...
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=209999-6&cityId=2&subcatId=69....οσοι[/URL] γουσταρουν τριο,ας ορμησουν...
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=209999-6&cityId=2&subcatId=69....οσοι[/URL] γουσταρουν τριο,ας ορμησουν...
για σενα το ποσταρα..ξερω οτι γουσταρεις,απλες στο κρεββατι...τριο και τετοια,και λεω κατσε να τον φτιαξω...αυτά ε ι ν α ι
τραβανε με αυτες με το πανι,που κουκουλωνεται ο φωτογραφος....αντεχουν και στους πολεμους αυτες..ξερουν τι κανουν οι 'κοπελες'....Απορω με τοση ασχημια πως δεν καηκε η μηχανη που τραβηξε τη φωτο.
τραβανε με αυτες με το πανι,που κουκουλωνεται ο φωτογραφος....αντεχουν και στους πολεμους αυτες..ξερουν τι κανουν οι 'κοπελες'....
αν σου αρεσουν οι χοντρες προχωρα
για σενα το ποσταρα..ξερω οτι γουσταρεις,απλες στο κρεββατι...τριο και τετοια,και λεω κατσε να τον φτιαξω...