spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις...αυτο το εργο το εχω ξαναδει,"μερα της μαρμοτας κ μαλακιες"..μηπως εισαι αυτη?
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις...αυτο το εργο το εχω ξαναδει,"μερα της μαρμοτας κ μαλακιες"..μηπως εισαι αυτη?
οτι ελεγε, λεει και τωρα...Ετσι δείχνει.
ροδινη μωρο μου μην μασας με τους κακεντρεχεις.....οτι ελεγε, λεει και τωρα...
αρχηγε μου δεν την λενε(μονο)ροδινη....το σωστο ονομα ειναι σελενοροδινομεσαλινοσαλομη...ροδινη μωρο μου μην μασας με τους κακεντρεχεις.....
αρχηγε μου δεν την λενε(μονο)ροδινη....το σωστο ονομα ειναι σελενοροδινομεσαλινοσαλομη...
εσυ προσωπικα,η στο εχουνε πει..?ταχουνε δει....
εγω συντομα πιστευω αλλα αυτος που ταχει δει ειναι αξιοπιστοςεσυ προσωπικα,η στο εχουνε πει..?
εσυ προσωπικα,η στο εχουνε πει..?
μαθηματικος= εγγυηση...θα του το πε ο mathimatikos
μια και αναφερθηκες σε Πολωνή... Θυμαστε την Ντορα? Εχει κανενας νεα;Για να θυμηθούν και οι αρχαίοι... πρόκειται για Πολωνή κυρία που όταν ξεκίνησε το άθλημα πριν 15+ έτη ήταν σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι στην περιοχή της Ευελπίδων, τότε όμως ήταν από αυτές που ίδρωναν την φανελα... από τότε όμως που οικονόμησε και έφτιαξε το μαγαζάκι στον Ν. Κόσμο μεταλλάχτηκε σε άκρως κρυοκωλη και διεκπεραιωτικη ... οπότε το Μαύρο επιβάλετε ...
μια και αναφερθηκες σε Πολωνή... Θυμαστε την Ντορα? Εχει κανενας νεα;Για να θυμηθούν και οι αρχαίοι... πρόκειται για Πολωνή κυρία που όταν ξεκίνησε το άθλημα πριν 15+ έτη ήταν σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι στην περιοχή της Ευελπίδων, τότε όμως ήταν από αυτές που ίδρωναν την φανελα... από τότε όμως που οικονόμησε και έφτιαξε το μαγαζάκι στον Ν. Κόσμο μεταλλάχτηκε σε άκρως κρυοκωλη και διεκπεραιωτικη ... οπότε το Μαύρο επιβάλετε ...
μια και αναφερθηκες σε Πολωνή... Θυμαστε την Ντορα? Εχει κανενας νεα;
το τηλεφωνο που ειχα, τελειωνε σε ..145, δεν λειτουργει πια. Αν εχεις αλλο στειλτο με pmεχω πάνω από 3-4 χρονια να την δω ... λες να δοκιμάσουμε να δουμε αν παίζει ακομα ...να ριξουμε τηλεφωνο ;;; φοβάμαι όμως ότι θα εχει παρασιτέψει...
η ντορουλα μας εχει αφησει για γερμανια χρονια τωρα...τακτοποιηθηκε το κοριτσι...να ναι καλα ωραιες στιγμες...μια και αναφερθηκες σε Πολωνή... Θυμαστε την Ντορα? Εχει κανενας νεα;
εκανε την προίκα της.η ντορουλα μας εχει αφησει για γερμανια χρονια τωρα...τακτοποιηθηκε το κοριτσι...να ναι καλα ωραιες στιγμες...
μαθαινω νεα της ολα καλα στην ζωη της...σταματησε εντελως το σπορ...
μπα οχι φιλαρακι φτωχαδακι εφυγε...ξερω ειχα πολυ καλη σχεση μαζι της... ;) ;) ;)εκανε την προίκα της.
Ψηλε καλημέρα και χρονια πολλα. Δεν αφηνεις τα φλυψιματα . Δεν σου δινω τηλ. Η Μπαργουμαν ακομη κανει φροντιστηριο ?μαθηματικος= εγγυηση...
εγω συντομα πιστευω αλλα αυτος που ταχει δει ειναι αξιοπιστος