Επισκέπτης
ναι , ελα πμ τυπε ;)Η ελλη 29 δουλευει ακομα;
ναι , ελα πμ τυπε ;)Η ελλη 29 δουλευει ακομα;
εχει αλλάξει τηλ;ναι τυπε ;)
εχεις πμ ;)καλημερα!μπορει να μου στειλει καποιος το τηλ της Ελλης 29 σε πμ;ευχαριστω!
Συνευρεση με την εν λογω κυρια πριν 10 -15 μερες περιπου. Η συναντηση εγινε στο χωρο της καπου στο Νεο Κοσμο. Οι εντυπωσεις: Χωρος οχι και ο πιο καθαρος που εχω δει. Η κυρια ειναι 40+. Εμφανιση, ξανθια, προσωπο σπασμενο, στηθος 3, νινακι αξυριστο (οχι ολο), παχουλη, τιμη 60 γιουρια. Λιγη κουβεντουλα να σπασει ο παγος, μπανακι απο μερους μου (αυτη δεν εκανε, μυριζε λιγο και το νινακι της και απεφυγα γλειψιμο, αν και μου αρεσουν) και μετα απο ενα τριψιμο (ετσι μπορω να το χαρακτηρισω το μασαζ της) στα του αγωνα. Μετρια πραγματα και ολα με σκουφο. Αεροπιπα, δακτυλακια ναι μεν αλλα με το που την ακουμπησα αρχισε κατι ψευτικα «ναι καυλα μου», «ποσο μου αρεσει» και τετοια ξενερωτα. Στο κωλαρακι δεν δεχεται δακτυλακια και το αποφευγει με τροπο, αν και ειναι πολυ δουλεμενη η τρυπαρα (Φ 75). Καθ’ ολη τη διαρκεια της πραξης το τηλεφωνο της χτυπουσε ειτε με κουδουνισμα ειτε με δονηση, οταν αποφασισε να το βαλει στο αθορυβο. Για sex καλυτερα να το αφησω και να μην αναφερω τιποτα. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Με το ζορι εχυσα στο σκουφο. Με το που τελειωσα καταλαβα οτι ηθελε να φυγω οσο πιο γρηγορα γινοταν (πιθανον να ειχε αλλο θυμα μετα). Εφυγα σχεδον τρεχοντας…… Μαυρο στην κυρια η οποια πιστευει οτι προσφεροντας δικο της χωρο μπορει να κανει οτι θελει.
Απο μενα ΑΚΥΡΟ. Ισως καποιοι να περναν καλα μαζι της.
είχα αναφερθεί στην συγκεκριμένη πριν λίγες μέρες...
να μην ασχοληθεί κανείς..... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..δυστυχώς δεν το είδες!!!!
Συνευρεση με την εν λογω κυρια πριν 10 -15 μερες περιπου. Η συναντηση εγινε στο χωρο της καπου στο Νεο Κοσμο. Οι εντυπωσεις: Χωρος οχι και ο πιο καθαρος που εχω δει. Η κυρια ειναι 40+. Εμφανιση, ξανθια, προσωπο σπασμενο, στηθος 3, νινακι αξυριστο (οχι ολο), παχουλη, τιμη 60 γιουρια. Λιγη κουβεντουλα να σπασει ο παγος, μπανακι απο μερους μου (αυτη δεν εκανε, μυριζε λιγο και το νινακι της και απεφυγα γλειψιμο, αν και μου αρεσουν) και μετα απο ενα τριψιμο (ετσι μπορω να το χαρακτηρισω το μασαζ της) στα του αγωνα. Μετρια πραγματα και ολα με σκουφο. Αεροπιπα, δακτυλακια ναι μεν αλλα με το που την ακουμπησα αρχισε κατι ψευτικα «ναι καυλα μου», «ποσο μου αρεσει» και τετοια ξενερωτα. Στο κωλαρακι δεν δεχεται δακτυλακια και το αποφευγει με τροπο, αν και ειναι πολυ δουλεμενη η τρυπαρα (Φ 75). Καθ’ ολη τη διαρκεια της πραξης το τηλεφωνο της χτυπουσε ειτε με κουδουνισμα ειτε με δονηση, οταν αποφασισε να το βαλει στο αθορυβο. Για sex καλυτερα να το αφησω και να μην αναφερω τιποτα. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Με το ζορι εχυσα στο σκουφο. Με το που τελειωσα καταλαβα οτι ηθελε να φυγω οσο πιο γρηγορα γινοταν (πιθανον να ειχε αλλο θυμα μετα). Εφυγα σχεδον τρεχοντας…… Μαυρο στην κυρια η οποια πιστευει οτι προσφεροντας δικο της χωρο μπορει να κανει οτι θελει.
Απο μενα ΑΚΥΡΟ. Ισως καποιοι να περναν καλα μαζι της.
ναι αλλά απο οτι εχω δει εδω μεσα είναι μεγάλη ξεπετα η κυρία κ αν δεν γίνει καλύτερη θα ψάχνει πελάτες με το ψαροντουφεκο..[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=217659-6&cityId=2&subcatId=65...οι[/URL] αναδουλειες,εβαλαν στο προγραμμα,ζευγαρια,και παρτουζες...αυτα ειναι!!...
μπρε συ εχει η ελλη αλλαξει τηλεφωνο?εχεις πμ ;)
Αυτό βέβαια είναι πρόβλημά της... ;)ναι αλλά απο οτι εχω δει εδω μεσα είναι μεγάλη ξεπετα η κυρία κ αν δεν γίνει καλύτερη θα ψάχνει πελάτες με το ψαροντουφεκο..
κακως βεβαια..γιατι με δικο της χωρο,μπορουσε να το βαλει ενα 60αρι,και να τσεπωσει πολυ χρημα...αλλα ο κλασσικος μαλακας...προσπαθει με 1 ευρω να κανει 1 δις ευρω...ναι αλλά απο οτι εχω δει εδω μεσα είναι μεγάλη ξεπετα η κυρία κ αν δεν γίνει καλύτερη θα ψάχνει πελάτες με το ψαροντουφεκο..
έχεις πμ ψηλε ;)μπρε συ εχει η ελλη αλλαξει τηλεφωνο?
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=217659-6&cityId=2&subcatId=65...οι[/URL] αναδουλειες,εβαλαν στο προγραμμα,ζευγαρια,και παρτουζες...αυτα ειναι!!...
Θα ήθελα να γράψω 2 λογια για μένα ειμαι νέα εδω και ειμαι μελαχρινη 1.68 ύψος και εχω μακριά μαλλιά μαύρα στα 29.Αθήνα
και μη ξεχνας να διαβαζεις τα pm σου..Θα ήθελα να γράψω 2 λογια για μένα ειμαι νέα εδω και ειμαι μελαχρινη 1.68 ύψος και εχω μακριά μαλλιά μαύρα στα 29.Αθήνα
Σάς ευχαριστώ πολύ ολους για τά μηνυματά σας και θά προσπαθήσω να απαντήσω σε όσα πιο πολλά
να σαι καλα περιμενουμε απαντησεις,οπως τιμουλα,υπηρεσιες κλπ..ειμαστε κ λιγο επιφυλακτικοι γιατι υπαρχει κ μια παλαβη εδω στο site που ολο τρολαρει κ εμφανιζεται καθε τοσο με γυναικειο ονομα,ροδινη,βαλεντινη,κλπ... δηθεν οτι ειναι κολ-γκερλ..