vosforos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kapios ton kseri
ποια είναι αυτή τύπε?
ποια είναι αυτή τύπε?
loooolαφου κι αυτος ρωταει να μαθει,τον ρωτας κι εσυ?
στο τηλέφωνο μου είπε πάντως 70Εγώ βλέπω μια χοντρή που λέει πως είναι 38, ενώ σίγουρα είναι 48 και ζητάει 110 ευρώ, ήτοι ψάχνει για κορόιδα!
Εγώ βλέπω μια χοντρή που λέει πως είναι 38, ενώ σίγουρα είναι 48 και ζητάει 110 ευρώ, ήτοι ψάχνει για κορόιδα!
Πάντως το φωτομοντάζ που την δείχνει να έχει ανέβει στην στέγη της Παναγίας των Παρισίων με τον Σηκουάνα μπροστά και τον πύργο του Άιφελ στο βάθος κορυφαίο! Μόνο που παραπέμπει στον Κουασιμόδο!
και το 110 που λεει στην σελιδα της που κολλαει?...στο τηλέφωνο μου είπε πάντως 70
στο τηλέφωνο μου είπε πάντως 70
θα την συνετήσανε φαντάζομαι διάφοροι που την πήρανε τηλέφωνοκαι το 110 που λεει στην σελιδα της που κολλαει?...
και το 110 που λεει στην σελιδα της που κολλαει?...
μαζι με το τραπεζι στον πυργο του αιφελ...ρε κατι μαλακειες,που διαβαζουμε νυχτιατικα....στη θεα του σηκουανα
και το 110 που λεει στην σελιδα της που κολλαει?...
..καλη τιμη...ενα 10αρικο μονο...τιμες μεταξουργιου....10 για παρτη της και 100(λεμε τωρα) για το χοτελι, παει μονο στο ριτζ στην πλας βαντομ ...
..καλη τιμη...ενα 10αρικο μονο...τιμες μεταξουργιου....
λοφος του στρεφη καλα ειναι...μην ειναι τιποτα τουρκοβουνια...χεχεχεχεχε!!μαλλον εχει μπερδεψει τον λοφο του στρεφη με την μονμαρτη
λοφος του στρεφη καλα ειναι...μην ειναι τιποτα τουρκοβουνια...χεχεχεχεχε!!
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει
Ψάχνω για μιλφ αδύνατη πρόσωπο δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτέρα περιποιητική να μην βιάζετε σε δικό της χώρο η σε ξενοδοχείο κάθε πρόταση δεκτή