coral
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
παιδια αλλο κ τουτο παλι
Αν παρεμβάλεται γυαλί, ή ακόμα και τοίχος, ακόμα καλύτερα.
παιδια αλλο κ τουτο παλι
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!! :-* :-* :-* :-*παιδια αλλο κ τουτο παλι
64 προ χριστου ειναι...64 συν αυτα που εχει ξεχασει λογω..αλτσχαιμερ..
Προς αντμιν & σια κακώς κατεβάσατε την κριτική του τύπου,www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:39743/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:39743/[/url]
.....και απ'ότι βλέπω στην τελευταία κριτική ο τύπος έδωσε 100€, για 2 ώρες βέβαια, αλλά απ'όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα, η "κοπέλα" όπως την αποκαλεί 50 χρονών γυναίκα,
τέλος πάντων, έπαιρνε για 2 πηδήματα όση ώρα και να κάτσει μαζί σου 50€
αν έκανε η "κοπέλα" 100% αύξηση στις τιμές της και υπάρχουν κάποιοι που θα της τα δώσουν.......... τι να πω.......... καλή συνέχεια
αληθεια εσυ το ΞΕΡΕΙΣ το "βλαχακι" και μιλας ετσι ?????Προς αντμιν & σια κακώς κατεβάσατε την κριτική του τύπου,
καλό είναι να βλέπουμε όλοι τους μουφαδόρους και να προσέχουμε,
άσε που αποκλείεται να ανέβηκε η κριτική χωρίς να το γνωρίζει η λεγάμενη,
το οποίο σημαίνει πως το όλο σκηνικό στήθηκε εσκεμμένα ,
εξ'άλλου το βλαχάκι από την αρχή έδειξε πως είναι κουτοπόνηρη, με την αγγελία για δικό της χώρο,
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=105247-6&cityId=2&subcatId=69[/url]
(η αγγελία υπάρχει ακόμα, πιθανώς να την κατεβάσει αν κελαηδήσουν τα "παπαγαλάκια")
τον οποίο χώρο δεν είδαμε ποτέ, αλλά σου λέει όσους τσιμπήσω, θα τους παραμυθιάσω πως ο χώρος τώρα ετοιμάζεται,
θα δω κιόλας αν θα βρω "θύματα" να πληρώσουν ΚΑΙ ξενοδοχείο για να με γαμήσουν και βλέποντας και κάνοντας,
έτσι και τώρα, ρίξε την 100άρα να αιωρείται και καλά για 2 ώρες, από 50€ η ώρα,
(το ξαναείπα, κουτοπόνηρο το βλαχάκι)
και που ξέρεις, από "θύματα"........... γεμάτος ο τόπος
παιδια αλλο κ τουτο παλι
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ......
νανός πρεπει να ειναι η γυναικα (και οποιος την πάρει αυνάνος)
Δεν ξερω αν η μουφα κριτικη που λέτε ειναι του Μαθηματικου , αλλα δεν νομιζω ο μαθηματικος να προμοταρει καποια , εκτος αν προμοταρει καμια 20αρια κοπέλες αφου με όλες ενθουσιάζεται.
νανός πρεπει να ειναι η γυναικα (και οποιος την πάρει αυνάνος)
παιδια αλλο κ τουτο παλι
Αν σου τη σπάει η όλη φάση,μην πάς.Αυτά προσφέρει και αυτά αγοράζεις.Είναι ο νόμος της αγοράς τέτοιος.Και εμένα μου την έσπασε μια φορά που τηλεφώνησα για μια παρόμοια δικιά της αγγελία,στην οποία έλεγε για δικό της χώρο και αφου συνεννοηθήκαμε για το σπίτι της (διεύθυνση θα μου έλεγε αν έφτανα πλατεία Βικτωρίας) και μετά μου έλεγε για ξενοδοχεία,αφού είχα φτάσει ήδη στην πλατεία Βικτωρίας.50 ευρώ για μια γυναίκα στην ηλικία της είναι αρκετά,πιστεύω,αλλά δεν ήμουν διατεθειμένος να δώσω επιπλέον άλλα 20 για ξενοδοχείο.Απλά δεν ξαναπήρα τηλέφωνο και έχασε έναν πελάτη ακόμα.Κακό του κεφαλιού της.Αν θέλεις τώρα,δικέ μου,γυναίκα σε τέτοια φάση,υπάρχουν πάρα πολλές με το ίδιο αντίτιμο.Προς αντμιν & σια κακώς κατεβάσατε την κριτική του τύπου,
καλό είναι να βλέπουμε όλοι τους μουφαδόρους και να προσέχουμε,
άσε που αποκλείεται να ανέβηκε η κριτική χωρίς να το γνωρίζει η λεγάμενη,
το οποίο σημαίνει πως το όλο σκηνικό στήθηκε εσκεμμένα ,
εξ'άλλου το βλαχάκι από την αρχή έδειξε πως είναι κουτοπόνηρη, με την αγγελία για δικό της χώρο,
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=105247-6&cityId=2&subcatId=69[/url]
(η αγγελία υπάρχει ακόμα, πιθανώς να την κατεβάσει αν κελαηδήσουν τα "παπαγαλάκια")
τον οποίο χώρο δεν είδαμε ποτέ, αλλά σου λέει όσους τσιμπήσω, θα τους παραμυθιάσω πως ο χώρος τώρα ετοιμάζεται,
θα δω κιόλας αν θα βρω "θύματα" να πληρώσουν ΚΑΙ ξενοδοχείο για να με γαμήσουν και βλέποντας και κάνοντας,
έτσι και τώρα, ρίξε την 100άρα να αιωρείται και καλά για 2 ώρες, από 50€ η ώρα,
(το ξαναείπα, κουτοπόνηρο το βλαχάκι)
και που ξέρεις, από "θύματα"........... γεμάτος ο τόπος