Πριν 3 μηνες βρεθηκα Αθηνα και ως φανατικος milfακιας ειχα τον καταλογό μου απο αυτό εδώ το thread.Μία από τις τρεις που πηρα ήταν η προαναφερόμενη Κορίνα την οποία και συνιστω ανεπιφυλακτα. Ζήτησε 100 (+ 20 για ταξί). Έμεινε τουλάχιστον μία ώρα και σε αυτό το διάστημά έγινε δυο φορές το ζητούμενο και με άνεση. Έιναι κατα τη γνωμη μου γνησιο milf, ωραία γυναίκα, πολυ περιποιημένη και πολύ ωραία ντυμένη (σεξυ χωρίς να είναι προκλητική). Ειναι η γυναίκα που θα γυρίσεις στο δρόμο να την κοιτάξεις. Ωραίο σωμα (χωρίς μπυροκοίλι όταν την συνάντησα), ωραία ποδια, πολύ ωραια μάτια και στηθος του γούστου μου (οχι ιδιαίτερα μεγάλο). Πολύ καλο service και άριστο μπουκι. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι οτι φωνάζει δυνατά κατά τη διάρκεια του μησιου (εννοείται υποκριτικά αλλά δε με νοιαζει ετσι κι αλλιώς). Προσωπικά με έφερε στην αρχή σε αμηχανία γιατί θελω να ειμαι διακριτικός αλλά δεν τη σταματησα και τελικά μαλλον με ερέθισε το γεγονός οτι ισως ακουγομασταν από τα γύρω δωμάτια.
Προσωπικά εμεινα πολυ ευχαριστημενος από τη συγκεκριμένη. Μου είπε ότι είναι από τη Λιθουανία αλλά πολωνικης καταγωγής. Κάπου διαβασα ότι έχει blog. Αν θελεις καποιος φίλος που το ξερει ας μου το postαρει.
Γιαννης