Συναγωνιστές καλησπέρα. Επειδή είμαι μέγας λάτρεις των milfs και επειδή συμερίζομαι την ψαχτική όσων αρέσκονται στα Milf μετά από αρκετή σκέψη ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, θα σας γράψω μια πρόταση δική μου, άκρως δοκιμασμένη πέντε φορές ως τώρα και άκρως επιτυχημένη! Στο link που ακολουθεί
θα διαβάσετε έναν από τους κλασσικούς τίτλους αγγελίας του συγκεκριμένου ιστοχώρου. Ανοίγοντας καρτέλα χρήστη θα διαπιστώσετε πως σαφως και πρόκειται για γραφείο αφού οι αγγελίες τους τίνουν στο άπειρο... :S Αυτό που εγώ σας προτίνω είναι να πάρετε τηλέφωνο και να ζητήσετε για ραντεβού την Ντάνα την ψηλή ξανθιά τη Ρωσίδα. Είναι το κορμί της ξανθιάς που είναι στημένη στα τέσσερα στον καναπέ επί της αγγελίας και πάνω απ όλα είναι REAL 100%!!! 40αρα καύλα με κορμί που θα ζήλευαν κάτι ψόφιες πιτσιρίκες που το παίζουν και μοντέλα και στον αγώνα;;; Αντοχές να έχεις να σφυροκοπάς, να απολαμβάνεις την τέλεια πίπα της(τελειωτικό στο στόμα τα φτύνει...) και φυσικά να της γλίφεις την άψΟγη μουνάρα της! Το κασέρι είναι στα 100€ αλλά δεν μπορώ να σας φωτίσω αν δίνει και πίσω σύστημα διότι δεν με ένοιαξε πραγματικά ποτέ να πάρω...
ΥΓ: Είμαι χρόνια εδώ, διαβάζω και παρακολουθώ συνέχεια το site αν και τα οικονομικά μου δεν μου έχουν επιτρέψει να δοκιμάσω όσες θα ήθελα και κατ επέκταση να γράψω και τις κριτικές μου. Όσες φορές πήρα διαφώτισα και αυτό κάνω και τώρα. Ελπίζω να μην υπάρξουν οι γνωστοί κάφροι που θα το θεωρήσουν διαφήμιση, γιατί απλά πρόκειται για μια πρόταση απλή προς όλους τους λάτρεις των Milf...Καλή διασκέδαση σε όσους δοκιμάσουν!