Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
s@trapis ευχαριστώ αλλά είπαμε να μιλά ελληνικά
αν ξέρεις κάπιο όμορφο μιλφ που να μιλά ελληνικά στείλε link please
μιλαει και ελληνικα
Φιλε την εχεις παρει αυτην...παιρνει 150 μου, ειπε για μια ωρα και αν αντεχουμε και δευτερη εκτονωση κανενα προβλημα...απλα πες μου αν την εχεις παρει και αν ειναι καλη????????μιλαει και ελληνικα
Την πηρα τηλεφωνο πριν ενα δεκαλεπτο και μαλλον θα την δοκιμασω στις επομενες μερες...150 για μια ωρα... οσες εκτονωσεις αντεχουμε σε μια ωρα!!!!!Ηλικια μου ειπε 32χρ.
Φανταζομαι χωρις τα καλοκαιρια...Την πηρα τηλεφωνο πριν ενα δεκαλεπτο και μαλλον θα την δοκιμασω στις επομενες μερες...150 για μια ωρα... οσες εκτονωσεις αντεχουμε σε μια ωρα!!!!![size=30pt]Ηλικια μου ειπε 32χρ.[/size]
Φανταζομαι χωρις τα καλοκαιρια...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ.. ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΣΕΤΕ ΚΑΛΑ. ...Την πηρα τηλεφωνο πριν ενα δεκαλεπτο και μαλλον θα την δοκιμασω στις επομενες μερες...150 για μια ωρα... οσες εκτονωσεις αντεχουμε σε μια ωρα!!!!!Ηλικια μου ειπε 32χρ.
για ποια κυρια μιλας???ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ.. ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΣΕΤΕ ΚΑΛΑ. ...
εστέλα αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα??για ποια κυρια μιλας???
Εδώ μπορείς να την βρείς:Αυτήην την Εύα 38 που αναφέρεται κ εδώ
από πού μπορεί να την βρει κανείς?