xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
Οχι 29 δν ειναι!γυρω στα 38,αλλα ειναι αστεριιιι
Οχι 29 δν ειναι!γυρω στα 38,αλλα ειναι αστεριιιι
thanks αδερφε
Ελπιζω να καταφερω να την συναντησω μες την βδομαδα
Παίδες μην το συζητάτε και πολύ γιατί μπορεί να σας φύγει διακοπές.. Η Ελλη είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν.. Θα περάσετε μπόμπα. Κάνει και παρτουζίτσες8ελω εντυπωσεις μουτρο...(ψηνομαι και εγω. ετσι ζουμερη που την κοβω)
Ποια Στελλα ???ποια αλλη Η Στελλα
Καλησπέρα παιδιά. 3 μέρες ποροσπαθώ να βρώ την έλλη αλλά μάταιος ο κόπος. Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μέχρι 100 ευρώ στην περιοχή της αττικής?!ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Nayomi, Ελληνιδα εχει και προφιλ εδω μεσα στο 100 χωρις κουλούρι...άλα κολπα λεμε..(τι μου 8ημησες τώρα )
Καλησπέρα παιδιά. 3 μέρες ποροσπαθώ να βρώ την έλλη αλλά μάταιος ο κόπος. Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μέχρι 100 ευρώ στην περιοχή της αττικής?!ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Nayomi, Ελληνιδα εχει και προφιλ εδω μεσα στο 100 χωρις κουλούρι...άλα κολπα λεμε..(τι μου 8ημησες τώρα )
Eκατο ευρω ανευ κουλουρακίου ???? Χαχαχαχαχαχα ειναι μακρυα νυχτωμενη ......
Ε ρε πεινα που θα πεσει και θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ οι κώλοι..........
Δηλαδη ,φυγε Στελλα ..κραταω μαχαιρι !!!ξεχασα.αμα πας παρε και τον αγιασμο μαζι
1ον Τα 100 παραμένουν ΧΩΡΙΣ κουλούριΕπιστροφή και στις αγγελίες του freelist πλέον, όποτε μάλλον εχεις δίκιο...
Προσωπικά προ Κρίσης την θεωρούσα πολύ καλή επιλογή. Μετά κρίσης δεν δίνω 150 (+ hotel)