Συνάνητηση με τη Μάγια τη Βουλγάρα (
) σήμερα. Αν ανέβαζα την κριτική με το σύστημα κριτικών, για τίτλο θα έβαζα "Ανάθεμα την ώρα". Ας το πάμε όμως από την αρχή.
Προσπαθούσα παλιότερα να την πετύχω στο τηλέφωνο αλλά το είχε διαρκώς κλειστό. Σήμερα που ξαναδοκίμασα έτυχε και το σήκωσε με την πρώτη. Ωραία λέω, μας έκατσε και καινούρια "γνωριμία" αυτή τη βδομάδα. Τη ρωτάω λοιπόν πληροφορίες για πρόγραμμα, τιμές, περιοχή που πηγαίνει και μου απαντάει ότι κάνει φουλ πρόγραμμα στα 60 ευρώ (+20 για anal), δεν υπάρχει βιασύνη στο πόσο κάθεται, και πάνω από ώρα δεν έχει πρόβλημα είπε και με διαβεβαίωσε ότι αφήνει τέλειωμα στο στόμα. Φυσικά κάνει και ελεύθερο στοματικό. Κανονίσαμε λοιπόν να πάω να την πάρω από ηλεκτρικό Καλλιθέας σε μία ώρα, μιας και όπως είπε μένει Πετράλωνα.
Στο ραντεβού μας ήρθε στην ώρα της και 5 λεπτά πιο νωρίς και εκ πρώτης όψεως μου φάνηκε μια χαρά. Ύψος κοντά στο 1.65-1.67, διακριτικό μακιγιάζ γύρω από μάτια με έντονα κόκκινα όμως βαμμένα νύχια και χείλη. Μαύρο κορακί μαλλί ίσιο λίγο πιο κάτω από τους ώμους. Ούτε λεπτή ούτε χοντρή με τουρλωτό κωλαράκι και μεγάλο στήθος. Ήταν επίσης και πολύ ωραία ντυμένη με ένα άσπρο μίνι φόρεμα και πέδιλα και της πήγαινε πάρα πολύ. Θετικότατη λοιπόν πρώτη εντύπωση. Πολύ περιποιημένη γυναίκα.
Μπήκαμε στο αμάξι και συμφωνήσαμε να πάμε στο Ρόζα που είναι κοντά. Στο αμάξι παρεμπιπτόντως μούγκα. Κουβέντα σχεδόν δεν ανταλλάξαμε. Πήραμε δωμάτιο, ανεβήκαμε και όπως ξεντυνόμασταν πρώτη ξενέρα. Είχε ξεχάσει τα προφυλακτικά. Οκ, πήραμε το παιδί στη ρεσεψιόν, ανέβηκε και μας έφερε. Πέρασε για ντουζάκι πρώτα αυτή και μετά εγώ. Όταν βγήκα είχε τελικά βρει τα δικά της προφυλακτικά, οπότε μου έδωσε αυτά που μας έφεραν να τα κρατήσω... Τέσπα. Όπως την είδα τώρα χωρίς ρούχα διέκρινα ένα μεγάλο φυσικό στήθος (ελαφρώς πεσμένο) με μικρή ρώγα/μεγάλη θήλη όπως μου αρέσουν. Μου θύμισε το στήθος από τη Μπιάνκα-Σολωμού 32. Επιδερμίδα κάτασπρη όπως στις φώτο της αγγελίας. Κωλαράκι όμορφο όπως ακριβώς διαγραφόταν από το φόρεμά της προηγουμένως. Ελάχιστα αρνητικό η λίγη κοιλίτσα που είχε αλλά εντάξει, έχουμε δει και χειρότερα. Ξυρισμένη τελείως κάτω.
Ξάπλωσα δίπλα της λοιπόν και πήγα να ξεκινήσω με φιλιά και χαμούρεμα αλλά δεν τη βρήκα καθόλου δεκτική και οποιαδήποτε επαφή με το πρόσωπό της την απέφευγε οπότε την έβαλα να με καβαλήσει για να πάρω στο στόμα μου τις βυζάρες της. Κι εκεί συμμετοχή 0, ούτε να λέει τίποτα, ούτε βογγητά. Μούγκα τελείως. Μετά από κάνα πεντάλεπτο αφού το σκηνικό αντί για αισθησιακό είχε καταντήσει βαρετό της είπα να ξαπλώσει να την περιποιηθώ μπας και πάρει μπρος. Ξάπλωσε λοιπόν και ξεκίνησα να τη γλύφω και τότε η κατάσταση κάπως έφτιαξε. Ασχολήθηκα πολύ με το να γλύφω το μουνάκι της, ειδικά την κλειτορίδα που ήταν μεγάλη και πεταχτή και η Μάγια έδειξε να το απολαμβάνει. Μου πίεζε το κεφάλι να γλύψω πιο δυνατά και όταν κατέβαινα για να γλύψω κωλαράκι και χειλάκια έπαιζε αυτή με την κλειτορίδα της. Τα χέρια της περιποιημένα και τα βαμμένα κόκκινα νύχια ήταν πολύ καβλωτικό θέαμα όπως έπαιζε με την κλειτορίδα της. Τη γύρισα στο πλάι και γύρισα κι εγώ και ξεκίνησε να με χαϊδεύει κι αυτή ενώ συνέχισα να τη γλύφω. Ανόρθωση σε χρόνο 0. Και τότε όπως με χάιδευε κι αυτή ξεκίνησα να δαχτυλιάζω και περάσαμε σίγουρα κάνα 15 λεπτο έτσι.
Μετά της ζήτησα να με περιποιηθεί κι αυτή οπότε γυρίσαμε σε 69. Η πίπα της ήταν ένα χάλι μαύρο. Αερόπιπα του κερατά. Έβαζε ελάχιστα μέσα το κεφάλι, κάθε τρεις και λίγο τον έβγαζε από το στόμα κι απλά τον χάιδευε και ενασχόληση με μπαλάκια καθόλου. Ξεκίνησα να ξενερώνω οπότε πριν μου πέσει τελείως τη σήκωσα από πάνω μου και της είπα να βάλουμε προφυλακτικό. Είπα να της κάνω ένα κομπλιμέντο μπας και φύγει από τη φάτσα της αυτή η ξυνίλα, οπότε της είπα ότι μου άρεσε που αφέθηκε να τη γλείψω και ότι θα μπορούσα να το κάνω για πολύ ώρα ακόμα και τότε γυρνάει και μου λέει "Δυστυχώς μετά δε μπορώ, έχω κανονίσει κάτι δουλειές με τον άντρα μου"... Ντάξει είπαμε... Είσαι ξινή, δεν έχεις όρεξη να παρακολουθήσεις καν τι σου λέει ο άλλος, δεν το έχεις, αλλά προσποιήσου και λίγο έστω. Για αυτό πληρώνεσαι. Την έστησα στα 4 στην άκρη του κρεβατιού και ξεκίνησα να μπαινοβγαίνω μηχανικά κι εγώ. Είχα ήδη ξενερώσει κι η τύπισσα δεν είχε καμία συμμετοχή παρά είχε σηκώσει το κεφάλι πάνω και κοίταγε την τηλεόραση. Η αίσθηση ήταν ναι μεν ωραία και ήταν αρκετά στενή αλλά είχα χάσει κάθε όρεξη οπότε μετά από κάνα 5 λεπτο βγήκα και της είπα να γυρίσει να τελειώσω. Πήγα να της το δώσω στο στόμα (αφού είχε πει από το τηλέφωνο ότι το δέχεται), αλλά ανασηκώθηκε και τον έβαλε στο στήθος της και τελικά τέλειωσα εκεί.
Μπήκε πρώτα αυτή για μπάνιο και μετά εγώ. Όπως ήμουν στο ντουζ την κοιτάω από τον καθρέφτη που ήταν στα πόδια του κρεβατιού και είχε ήδη αρχίσει να ντύνεται. Μέχρι να βγω να σκουπιστώ ήταν έτοιμη για αναχώρηση. Σκέφτηκα να της πω ότι άλλα είπε στο τηλέφωνο και τώρα άλλα κάνει, αλλά να ζητήσω δεύτερο γύρο και να έχει την ίδια συμπεριφορά δεν είχε νόημα. Αν είναι να αδιαφορεί και να ζορίζεσαι να τελειώσεις χέστο. Δεν είπα τίποτα λοιπόν, ντύθηκα και κατεβήκαμε να φύγουμε.
Στο γυρισμό ξεκίνησε να με ρωτάει για το τι δουλειά κάνω κτλ. αλλά της απάνταγα σχεδόν μονολεκτικά οπότε το έκοψε κι απλά την πήγα πίσω και την άφησα εκεί που τη βρήκα.
Συνοπτικά λοιπόν, μία ωραία περιποιημένη γκόμενα, μία χαρά για τα 40-43 που δηλώνει αλλά χωρίς διάθεση, μηδενική συμμετοχή και κάκιστη πίπα. Η χειρότερη που έχω πάει ως τώρα. Χειρότερη κι από Λιούμπα. Απορώ αυτοί που τους έκατσε για 2 ώρες και τους έκανε πράγματα και θαύματα στο δωμάτιο τι παραπάνω έκαναν... Μου είπε κιόλας όπως έβγαινε από το αμάξι ότι θα λείψει πάλι για καμιά δεκαριά μέρες κι αν θέλω να κανονίσουμε να την πάρω τότε. Έχει και χιούμορ.