Νέα

Αναζητήσεις milf call girls

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Ετικέτες
    milf
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.682
Κριτικές
183
Like
43.760
Πόντοι
21.896

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Μηνύματα
220
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παιρνω τηλ την ελενα ρωσιδα και το εχει κλειστο ξερει κανεις κατι?
 

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Μηνύματα
730
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
και τι ελει απο τιμες και σερβισ ρε παιδες το μιλφονι διοτι θα κατεβω κατω αττικη και σκεφτομαι να παρω ενα λιλφο-γυρο με απ'ολα

60ευρω και με 20 παραπανω δινει κωλο!!!καλη ειναι και πεντακαθαρη!!!
 
Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Μηνύματα
58
Κριτικές
13
Like
169
Πόντοι
290
Συνάνητηση με τη Μάγια τη Βουλγάρα () σήμερα. Αν ανέβαζα την κριτική με το σύστημα κριτικών, για τίτλο θα έβαζα "Ανάθεμα την ώρα". Ας το πάμε όμως από την αρχή.

Προσπαθούσα παλιότερα να την πετύχω στο τηλέφωνο αλλά το είχε διαρκώς κλειστό. Σήμερα που ξαναδοκίμασα έτυχε και το σήκωσε με την πρώτη. Ωραία λέω, μας έκατσε και καινούρια "γνωριμία" αυτή τη βδομάδα. Τη ρωτάω λοιπόν πληροφορίες για πρόγραμμα, τιμές, περιοχή που πηγαίνει και μου απαντάει ότι κάνει φουλ πρόγραμμα στα 60 ευρώ (+20 για anal), δεν υπάρχει βιασύνη στο πόσο κάθεται, και πάνω από ώρα δεν έχει πρόβλημα είπε και με διαβεβαίωσε ότι αφήνει τέλειωμα στο στόμα. Φυσικά κάνει και ελεύθερο στοματικό. Κανονίσαμε λοιπόν να πάω να την πάρω από ηλεκτρικό Καλλιθέας σε μία ώρα, μιας και όπως είπε μένει Πετράλωνα.

Στο ραντεβού μας ήρθε στην ώρα της και 5 λεπτά πιο νωρίς και εκ πρώτης όψεως μου φάνηκε μια χαρά. Ύψος κοντά στο 1.65-1.67, διακριτικό μακιγιάζ γύρω από μάτια με έντονα κόκκινα όμως βαμμένα νύχια και χείλη. Μαύρο κορακί μαλλί ίσιο λίγο πιο κάτω από τους ώμους. Ούτε λεπτή ούτε χοντρή με τουρλωτό κωλαράκι και μεγάλο στήθος. Ήταν επίσης και πολύ ωραία ντυμένη με ένα άσπρο μίνι φόρεμα και πέδιλα και της πήγαινε πάρα πολύ. Θετικότατη λοιπόν πρώτη εντύπωση. Πολύ περιποιημένη γυναίκα.

Μπήκαμε στο αμάξι και συμφωνήσαμε να πάμε στο Ρόζα που είναι κοντά. Στο αμάξι παρεμπιπτόντως μούγκα. Κουβέντα σχεδόν δεν ανταλλάξαμε. Πήραμε δωμάτιο, ανεβήκαμε και όπως ξεντυνόμασταν πρώτη ξενέρα. Είχε ξεχάσει τα προφυλακτικά. Οκ, πήραμε το παιδί στη ρεσεψιόν, ανέβηκε και μας έφερε. Πέρασε για ντουζάκι πρώτα αυτή και μετά εγώ. Όταν βγήκα είχε τελικά βρει τα δικά της προφυλακτικά, οπότε μου έδωσε αυτά που μας έφεραν να τα κρατήσω... Τέσπα. Όπως την είδα τώρα χωρίς ρούχα διέκρινα ένα μεγάλο φυσικό στήθος (ελαφρώς πεσμένο) με μικρή ρώγα/μεγάλη θήλη όπως μου αρέσουν. Μου θύμισε το στήθος από τη Μπιάνκα-Σολωμού 32. Επιδερμίδα κάτασπρη όπως στις φώτο της αγγελίας. Κωλαράκι όμορφο όπως ακριβώς διαγραφόταν από το φόρεμά της προηγουμένως. Ελάχιστα αρνητικό η λίγη κοιλίτσα που είχε αλλά εντάξει, έχουμε δει και χειρότερα. Ξυρισμένη τελείως κάτω.

Ξάπλωσα δίπλα της λοιπόν και πήγα να ξεκινήσω με φιλιά και χαμούρεμα αλλά δεν τη βρήκα καθόλου δεκτική και οποιαδήποτε επαφή με το πρόσωπό της την απέφευγε οπότε την έβαλα να με καβαλήσει για να πάρω στο στόμα μου τις βυζάρες της. Κι εκεί συμμετοχή 0, ούτε να λέει τίποτα, ούτε βογγητά. Μούγκα τελείως. Μετά από κάνα πεντάλεπτο αφού το σκηνικό αντί για αισθησιακό είχε καταντήσει βαρετό της είπα να ξαπλώσει να την περιποιηθώ μπας και πάρει μπρος. Ξάπλωσε λοιπόν και ξεκίνησα να τη γλύφω και τότε η κατάσταση κάπως έφτιαξε. Ασχολήθηκα πολύ με το να γλύφω το μουνάκι της, ειδικά την κλειτορίδα που ήταν μεγάλη και πεταχτή και η Μάγια έδειξε να το απολαμβάνει. Μου πίεζε το κεφάλι να γλύψω πιο δυνατά και όταν κατέβαινα για να γλύψω κωλαράκι και χειλάκια έπαιζε αυτή με την κλειτορίδα της. Τα χέρια της περιποιημένα και τα βαμμένα κόκκινα νύχια ήταν πολύ καβλωτικό θέαμα όπως έπαιζε με την κλειτορίδα της. Τη γύρισα στο πλάι και γύρισα κι εγώ και ξεκίνησε να με χαϊδεύει κι αυτή ενώ συνέχισα να τη γλύφω. Ανόρθωση σε χρόνο 0. Και τότε όπως με χάιδευε κι αυτή ξεκίνησα να δαχτυλιάζω και περάσαμε σίγουρα κάνα 15 λεπτο έτσι.

Μετά της ζήτησα να με περιποιηθεί κι αυτή οπότε γυρίσαμε σε 69. Η πίπα της ήταν ένα χάλι μαύρο. Αερόπιπα του κερατά. Έβαζε ελάχιστα μέσα το κεφάλι, κάθε τρεις και λίγο τον έβγαζε από το στόμα κι απλά τον χάιδευε και ενασχόληση με μπαλάκια καθόλου. Ξεκίνησα να ξενερώνω οπότε πριν μου πέσει τελείως τη σήκωσα από πάνω μου και της είπα να βάλουμε προφυλακτικό. Είπα να της κάνω ένα κομπλιμέντο μπας και φύγει από τη φάτσα της αυτή η ξυνίλα, οπότε της είπα ότι μου άρεσε που αφέθηκε να τη γλείψω και ότι θα μπορούσα να το κάνω για πολύ ώρα ακόμα και τότε γυρνάει και μου λέει "Δυστυχώς μετά δε μπορώ, έχω κανονίσει κάτι δουλειές με τον άντρα μου"... Ντάξει είπαμε... Είσαι ξινή, δεν έχεις όρεξη να παρακολουθήσεις καν τι σου λέει ο άλλος, δεν το έχεις, αλλά προσποιήσου και λίγο έστω. Για αυτό πληρώνεσαι. Την έστησα στα 4 στην άκρη του κρεβατιού και ξεκίνησα να μπαινοβγαίνω μηχανικά κι εγώ. Είχα ήδη ξενερώσει κι η τύπισσα δεν είχε καμία συμμετοχή παρά είχε σηκώσει το κεφάλι πάνω και κοίταγε την τηλεόραση. Η αίσθηση ήταν ναι μεν ωραία και ήταν αρκετά στενή αλλά είχα χάσει κάθε όρεξη οπότε μετά από κάνα 5 λεπτο βγήκα και της είπα να γυρίσει να τελειώσω. Πήγα να της το δώσω στο στόμα (αφού είχε πει από το τηλέφωνο ότι το δέχεται), αλλά ανασηκώθηκε και τον έβαλε στο στήθος της και τελικά τέλειωσα εκεί.

Μπήκε πρώτα αυτή για μπάνιο και μετά εγώ. Όπως ήμουν στο ντουζ την κοιτάω από τον καθρέφτη που ήταν στα πόδια του κρεβατιού και είχε ήδη αρχίσει να ντύνεται. Μέχρι να βγω να σκουπιστώ ήταν έτοιμη για αναχώρηση. Σκέφτηκα να της πω ότι άλλα είπε στο τηλέφωνο και τώρα άλλα κάνει, αλλά να ζητήσω δεύτερο γύρο και να έχει την ίδια συμπεριφορά δεν είχε νόημα. Αν είναι να αδιαφορεί και να ζορίζεσαι να τελειώσεις χέστο. Δεν είπα τίποτα λοιπόν, ντύθηκα και κατεβήκαμε να φύγουμε.

Στο γυρισμό ξεκίνησε να με ρωτάει για το τι δουλειά κάνω κτλ. αλλά της απάνταγα σχεδόν μονολεκτικά οπότε το έκοψε κι απλά την πήγα πίσω και την άφησα εκεί που τη βρήκα.

Συνοπτικά λοιπόν, μία ωραία περιποιημένη γκόμενα, μία χαρά για τα 40-43 που δηλώνει αλλά χωρίς διάθεση, μηδενική συμμετοχή και κάκιστη πίπα. Η χειρότερη που έχω πάει ως τώρα. Χειρότερη κι από Λιούμπα. Απορώ αυτοί που τους έκατσε για 2 ώρες και τους έκανε πράγματα και θαύματα στο δωμάτιο τι παραπάνω έκαναν... Μου είπε κιόλας όπως έβγαινε από το αμάξι ότι θα λείψει πάλι για καμιά δεκαριά μέρες κι αν θέλω να κανονίσουμε να την πάρω τότε. Έχει και χιούμορ.

 

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Μηνύματα
16.063
Κριτικές
191
Like
51.818
Πόντοι
41.443
παιρνω τηλ την ελενα ρωσιδα και το εχει κλειστο ξερει κανεις κατι?

ρε φιλε αφου σου απαντησα στο αλλο τοπικ με τις ανεξαρτητες ακομα ρωτας???
ειπαμε ειναι ιταλια και γυριζει μεσα ιουλιου
 

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.117
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Κερκυραιε μαλλον ατυχος ησουν.Δεν ειναι ετσι η Μαγια η τουλαχιστον δεν ηταν ετσι.
 
Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Μηνύματα
58
Κριτικές
13
Like
169
Πόντοι
290
Λυπάμαι αλλά δεύτερη ευκαιρία δεν έχει. Δε θα πετάω 60 ευρώ για να δω πότε θα την πετύχω σε κέφια. Πάμε για άλλες.
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
16
Κερκυραιε μαλλον ατυχος ησουν.Δεν ειναι ετσι η Μαγια η τουλαχιστον δεν ηταν ετσι.



  Μάλλον την πέτυχε σε κακή μέρα. Επειδή την εχω πάρει τη Μάγια και το ραντεβού μας έγινε ακριβώς όπως το περιγράφει ο Κερκυραίος (σταθμός Καλλιθέας - Ρόζα), η μετέπειτα περιγραφή του αγωνα είναι σαν να ακούω για άλλη γυναίκα.

 

sexodaskalos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Μηνύματα
417
Κριτικές
12
Like
18
Πόντοι
11
Η μΜαγια ειναι εγγυηση. Φευγει τωρα για πατριδα της και θα ξαναρθει σε 10-12 ημερες. Υπομονη ρε μιλφοαγαπουλες.!
 

klimax

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Μηνύματα
56
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους !
Το σκ ο ηλιος εκαιγε ,,, υποχρεωσεις δουλεια οι γνωστες οικογενειακες μλκιες με κρατησαν στην Αθηνα σε σφιχτο κλοιο απο τον οποιο δεν μπορουσα να αποδρασω ! Η ιδεα απο την παρεα ηταν να παμε για μπανιο στην pool του Hilton αφου εκει μεναμε και δεν μπορουσαμε να ξεμυτησουμε και για τιποτε πονηρο ... Κατεβαινουμε λοιπον αδερφια και εντοπιζω κορμι περι τα 40 πατημενα εως και πριν 48 max ξαπλωμενο μπρουμυτα με μαυρο καπελο αλα Σοφια Λώρεν αδυνατο μαυρισμενο καργα νυχι κοκκινο δαχτυλα χερια ποδια τελεια και βυζι τουμπανο ! ΑΑΑΑ ωραια λεω εδω θα βγαλουμε λαγο....κατοπιν οπτικης συννενοησης με τον κουμπαρο προτεινουμε στις γυναικες την εγκατασταση σε ξαπλωστρες γειτνιάζουσες προς την κυρια και ειμαστε εν αναμονη ....να γυρισει το κορμι για ψησιμο και απο την αλλη...σε μια στιγμη παιδες σηκωνεται ελαφρως και προσπαθει στο κοραλι μπικινι της να βολεψει τα πλαστικα τεραστια μπαλονια της τα οποια ηταν DD αν οχι Ε....αντιλαμβανεται οτι περιμενουμε τοση ωρα να την κοψουμε αφου ειχαμε παρει θεση βολης  με τον κουμπαρο και αλοιφαμε ξανα αλοιφαμε και ξανα ματα αλοιφαμε τις πλατες των δικων μας με λαδι και παλι λαδι και πολυ λαδι λεμε " φτανει αγαπη μου ....εβαλες πολυ " "κατσε μωρο μου να σου κανω ενα μασαζακι ..." ελεγα εγω και περιμενα ποτε θα σηκωθει η "θεια"...μας πηρε λοιπον πρεφα και καθως ανακαθεται στην ξαπλωστρα ξεκινα να συμμαζευει τα βυζομπαλα της να τα βαζει λαδι και να χαζογελαει βγαζει και το καπελο και πεταει μια καταξανθη μαλλουρα εξω....ολα τα λεφτα. .... Φατσα κοπρο αλητο μπουζουκο σκυλε με μακιγιαζ πιστας αδυνατο μακρυ προσωπο - το βαψιμο θα μπορουσε να ειναι και λιγο τραβελε..- και εκει που ολα κυλουσανε αργα και βασανιστικα και ....ζεστα.... ανοιγει το στομα της και λεει "δεν πεινασες ακομη εσυ....?" πιο εκει ηταν ενα κοριτσακι 10 χρονων το ποιο λεει "...παμε να παρουμε club sandwich μαμα...?" σηκωνεται που λετε παιδες η μανα...φοραει ξωφτερνο φελο πλατφορμα 15 ποντους και βαλε και κανει μια πασαρελλα μεχρι το μπαρ...μας γλυστρισαν τα λαδια, σαλια, επεσε το γυαλι σηκωθηκε ο γιακουμης...χασαμε τα λογια μας...σηκωνεται και η κουμπαρα, τσιμπαει το σκηνικο αμεσως ....αρχιζει κατι σχολια του τυπου σιγα τη θεια κτλπ αλλα ηταν αδερφια το κομματι πρωτο.... ηρθε ξαναεκατσε αλοιφτηκε με λαδια ξανασηκωθηκε και γενικα το διασκεδασε το θεμα....αλλα η προσβαση ηταν αδυνατη....δεν ξερω αν την εχει κανεις την εν λογω κυρια αλλα ηταν του επαγγελματος 100%....πολυ homework για το σπιτι πηραμε παντως...αααχ ζεστη......
 

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
527
Κριτικές
5
Like
3.270
Πόντοι
446
  Μάλλον την πέτυχε σε κακή μέρα. Επειδή την εχω πάρει τη Μάγια και το ραντεβού μας έγινε ακριβώς όπως το περιγράφει ο Κερκυραίος (σταθμός Καλλιθέας - Ρόζα), η μετέπειτα περιγραφή του αγωνα είναι σαν να ακούω για άλλη γυναίκα.
Kι εγώ την έχω πάρει και δεν είπε όχι σε τίποτα για 2 ώρες +...Πέρασα αρκετά καλά αλλά τη δεύτερη φορά που την πήρα τηλ. διέκρινα έναν εκνευρισμό από μέρους της και είπα να μην το προχωρήσω γιατί κάτι δεν μου πήγαινε καλά....
Δεν είναι και για πολλά ....Μία φορά αρκεί .
 
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Μηνύματα
915
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom