anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.133
- Πόντοι
- 506
Γενικα καλη αποδοση, ειναι κ οικονομικη. 40 ευρω, 60 το διπλοΑξίζει η οχι εννοώ αυτά που λέει οτι δίνει ισχύουν
Γενικα καλη αποδοση, ειναι κ οικονομικη. 40 ευρω, 60 το διπλοΑξίζει η οχι εννοώ αυτά που λέει οτι δίνει ισχύουν
Είναι καθαρές φίλε μου;;Ευχαριστώ για την ανταπόκρισηΓενικα καλη αποδοση, ειναι κ οικονομικη. 40 ευρω, 60 το διπλο
Σοβαρά τώρα;;;; έπρεπε να σε πληρώνει αυτή εσένα όχι εσύ αυτή....Παιδιά καλησπέρα την έχει πάρει κανείς? Αυτήν? ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!
Μη ζητησεις κατω απο 80€/ωρα.Παιδιά καλησπέρα την έχει πάρει κανείς? Αυτήν? ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!
Μακριά..απο οσο εχει αναφερθει κι αυτη χαμενα χρηματα ειναι και δεν πρεπει να ειναι στην ελλαδα γτ σε καποια αγγελια γραφει πως μας περιμενει απο σεπτεμβρη
Η φωτογραφια με τον σταυρο και την ελιτσα μου θυμιζει μια αγγελια πριν 10 χρονια και τοτε εγραφε 55 + χρονων ... οταν ηρθε στο Bill ηταν μια χοντρη και ασχημη γρια που κουτσαινε ... οταν ειδε την εκφραση της απογοητευσης μου χωρις πολλα μα μου σου του αποχωρησε , αυτο που με κανει και την θυμαμαι ειναι οτι ποτε δεν εχω διωξει λογο εμφανσης καμια εκτος απο αυτη ... μερακλης γαρ ... και μου πει φευγοντας οτι η επιμαχη φωτογραφια της ηταν αληθινη .τος απο αυτη Είναι 60, δεν έχει χώρο δικό της, Μαρία συστήθηκε. Πάει σε ξενοδοχεία κοντά στα ΕξάρχειαΑν την πήρε καποιος ας μας πει εντυπώσεις...
Την εχω παρει 2 φορες με τελυταια πριν 2-3 χρονια..καλη με κολο και υπακουη.την καθοφηγρις εσυ στο ραντεβου δν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα ειναι εμπειρη γενικα
Η γνωστη αννα 590.μακαρι να ταν 44 που γραφει στη σελιδα της.υποτακτικο μιλφ δε λεει οχι σε τιποτα(εννοω νορμαλ πραγματα)δινει κωλο και καλη τιμη.την ειχα συναντησει πριν δυο χρονια περιπου.
ταχουμε πει 100 φορες. Η γνωστή Ελενα. Κράτα τα λεφτά σου...Παιδιά καλησπέρα την έχει πάρει κανείς? Αυτήν? ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!
Η marina60 μπορει να ειναι εδω και 14-15 χρονια στο αθλημα αλλα ηταν παντα δυσευρετη για ραντεβου , αλλα εξακολουθει να ειναι μεσα στις κορυφαιες απο συμπεριφορα , διαθεση και υπηρεσιες στο σεξ .Καλησπέρα παιδιά. Έχω δοκιμάσει ivanka marina60 & πιο παλιά marta. Λεω να πάω προς ΧριστιναΧχχ θέλω κάτι σε mature αλλά να βλέπεται και να περάσω καλά. Οποίο suggestion ευπρόσδεκτο
Ποια είναι αυτή η Χριστίνα αδελφέ ;Καλησπέρα παιδιά. Έχω δοκιμάσει ivanka marina60 & πιο παλιά marta. Λεω να πάω προς ΧριστιναΧχχ θέλω κάτι σε mature αλλά να βλέπεται και να περάσω καλά. Οποίο suggestion ευπρόσδεκτο
Μάλλον...η παίζει μπάλα σε στενό κυκλοΚαλησπέρα έχει κανένας κανένα νέο από Μυρτώ.Σταματησε;;
Κρατα τσ λεφτα σου...Καλησπέρα συναγωνιστές, έκανα μία έρευνα στο bou για την Lina ή Λάνα όπως λέτε πως την λένε .Είδα ότι ή κατάλαβα οτι ενας συναγωνιστής την έχει πάρει μόνο και δεν κατάλαβα αν αξίζει. Αξίζει για την ηλικία της? Παραθέτω την αγγελίας της. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
LINA 6984142582
Ειμαι η ΛΙΝΑ σας περιμενω να περασουμε ομορφα μια ωρα με χάδια και σεξ. Ξεκιναω 10 το πρωι με 20.00 το βραδυ ΚΑΙ το δωρακι μου ειναι 50 ευρω την ωρα 2 φορες σεξ ελευθερο στοματικο δεν κανω πρωκτικο ραντεβου σε ξενοδοχειο μπιλ - πριβε..... H 60 ευρω την ωρα σε δικο μου χωρο ... Eπικοινωνια στο...kanesex.com