- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Ανα[size=30pt]Ζ[/size]ητησεις [size=30pt]ΕΡ[/size]υθρου Σταυρ[size=30pt]Ο[/size]υ.
Ανα[size=30pt]Ζ[/size]ητησεις [size=30pt]ΕΡ[/size]υθρου Σταυρ[size=30pt]Ο[/size]υ.
Γύρισε στη Ζάνα.Αγαπητοί συναγωνισταί,
που θα βρω την ASIA (Μόνικα από Στουρνάρη);
Όπου πάει φεύγει στη βδομάδα και δεν την πετυχαίνω. Ξέρει κανείς αν είναι κάπου τώρα;
Καλημερα , καλη χρονια , Ψαχνω την Αλικη , αρχοντομουναρα και καβλιαρα που δουλευε στο λελας καραγιαννη . Ηταν μεχρι τα χριστουγεννα αλλα μαλλον σταματησε . Ξερει κανεις τιποτα???? ευχαριστω.
Παίδες ξέρουμε τι απογίναν οι Κινέζες της Μάρνης 28 όπως η Λουλού κ.α.;
Χάθηκαν τα ίχνη τους.
Πάρε Μόνικα Στουρνάρη 29 και δεν θα χάσεις...Ακόμα κανένα νεο που βρίσκεται πλέον η Αγγελική - Σαντρα? .Υπαρχει κάποια που να κάνει αντίστοιχο μασάζ?Δεν με ενδιαφέρει εμφάνιση δεν με ενδιαφέρουν υπηρεσίες.Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ξέρει τι να κάνει στο μασάζ.
Καμία δεν είναι ακριβώς όπως αυτή...αλλά πολύ κοντά και η Έλανα απο το ίδιο μαγαζί που ήταν τελυταία η Σάντρα αλλά και η Ελένη από Αιγάλεω και ίσως Βανέσα από Μεταμόρφωση...επίσης όλες αυτές κάνουν και 2ο μέρος που δεν έκανε η Σάντρα...αν και θα ναι πολύ καλό να βρούμε εάν είναι κάπου που είναι κτλΑκόμα κανένα νεο που βρίσκεται πλέον η Αγγελική - Σαντρα? .Υπαρχει κάποια που να κάνει αντίστοιχο μασάζ?Δεν με ενδιαφέρει εμφάνιση δεν με ενδιαφέρουν υπηρεσίες.Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ξέρει τι να κάνει στο μασάζ.
Πάρε Μόνικα Στουρνάρη 29 και δεν θα χάσεις...
Δεν έχει τέτοια η Μόνικα στους παλιούς πελάτες της...λευκέ ξένε στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου...Αν μου το έλεγες πριν 6 μήνες θα συμφωνουσα μαζί σου.Δυστυχώς έφαγα 3 φολες σερί στην Ζάνα και τους έχω blocked μέχρι νεωτέρας.Και είμαι σίγουρος οτι θα συμφωνήσουν πολλοί μαζί μου για το γεγονός ότι υπάρχει μια αύρα ξεπετάγματος πλέον.