GUNS N ROSES
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
H Bικυ με τα τατουάζ τελικα δε βρεθηκε ε? Γραφω για την Βικυ που εφυγε από τηs Oλγαs
Τοσο καιρό που ηξερες καποιο "δυνατο" κομμάτι, δεν το μοιράστηκες μαζί μας. Τώρα που την εχασες θες βοήθεια;;;;
Και μην γαμας ολα τα θέματα με την ιδια ερώτηση.
ΒΙΚΥ ΜΕ ΤΑΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ μΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!! Με προγραμμα οτι θελεις !!!H Bικυ με τα τατουάζ τελικα δε βρεθηκε ε? Γραφω για την Βικυ που εφυγε από τηs Oλγαs
Φίλε μου πριν από καιρό (λίγους μήνες) μου είχε πει ότι δεν θα δούλευε πουθενά... Ίσως έχει μικρό και κλειστό κύκλωμα και δουλεύει με αυτούς..η γνωστη ρωξανη με τη κολαρα δουλευει πουθενα;εχει χαθει όταν εφυγε από πειραια ηρωων πολυτεχνειου
η τσούπρα τέλος το... άθλημα, αγαπητέ! (λίγο αργά η απαντηση, αλλά μπορεί χρήσιμη)
ΒΙΚΥ ΜΕ ΤΑΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ μΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!! Με προγραμμα οτι θελεις !!!
Μούφα... Η Βίκυ από Μπακνανά ΔΕΝ είναι στο Μ99
Ευχαριστώ φίλε ! Ήμουν έτοιμος να κάνω πέρασμα Δευτέρα ή Τρίτη...
Το ζήτημα είναι που βρισκεται .. Κάπου είναι ... Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν μου το είπε ξεκάθαρα η μαυρούκα Καρολίνα ότι πήγε αλλού... μαλακία ίσως που δεν ρώτησα που αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι και να ήξερε δεν θα μου έλεγε...
Τι εννοειs ? δεν ξερω. Στειλε φωτο αμα εχειs από το φατσοβιβλιο η λινκ
Εγώ την πήρα την μικρή (Βίκυ) καμία σχέση με τρανσ, απλά είχε το μαλί κοντό (σαν λεσβία ένα πράγμα). Και στο σεξ και στο μασάζ ήταν πολύ καλή.
Χαχα τι κάνει νιάου στην κωλοτρυπίδα...