Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
H Bικυ με τα τατουάζ τελικα δε βρεθηκε ε?  Γραφω για την Βικυ που εφυγε από τηs Oλγαs

jim900

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Η Μέριλιν απο Συγγρού ξέρουμε που βρίσκεται  γιατι από το καλοκαίρι  λείπει  και στο σ45 δεν λενε τίποτα!
:tits: :kissass:

ron_jeremy

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2010
Like
2
Πόντοι
0
η γνωστη ρωξανη με τη κολαρα δουλευει πουθενα;εχει χαθει όταν εφυγε από πειραια ηρωων πολυτεχνειου
Φίλε μου πριν από καιρό (λίγους μήνες) μου είχε πει ότι δεν θα δούλευε πουθενά... Ίσως έχει μικρό και κλειστό κύκλωμα και δουλεύει με αυτούς..

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Μούφα... Η Βίκυ από Μπακνανά ΔΕΝ είναι στο Μ99

Ευχαριστώ φίλε ! Ήμουν έτοιμος να κάνω πέρασμα Δευτέρα ή Τρίτη...
Το ζήτημα είναι που βρισκεται .. Κάπου είναι ... Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν μου το είπε ξεκάθαρα η μαυρούκα Καρολίνα ότι πήγε αλλού... μαλακία ίσως που δεν ρώτησα που αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι και να ήξερε δεν θα μου έλεγε...

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω την ψαχνω πολύ ρε φιλε. Πηγα Μ99 μουφα εχει δικιο ο φιλοs από πανω. Μου φαινεται να τα παρουμε όλα σβαρνα χαχαχα

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ φίλε ! Ήμουν έτοιμος να κάνω πέρασμα Δευτέρα ή Τρίτη...
Το ζήτημα είναι που βρισκεται .. Κάπου είναι ... Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν μου το είπε ξεκάθαρα η μαυρούκα Καρολίνα ότι πήγε αλλού... μαλακία ίσως που δεν ρώτησα που αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι και να ήξερε δεν θα μου έλεγε...

Η γνωστή ΒΙΚΥ που παίζει και το φατσοβιβλίο?

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τι εννοειs ? δεν ξερω. Στειλε φωτο αμα εχειs από το φατσοβιβλιο η λινκ

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Μπορείτε σας παρακαλώ όσοι έχετε φαγωθεί να βρεθεί η Βίκυ από Μπακνανά να μας πείτε κι εμάς γιατί την ψάχνετε εναγωνίως??
Προσωπικά την είχα δει στην Όλγα αλλά δεν είχα περάσει μαζί της. Ψάχνοντας να βρω αναφορές για αυτήν τα μόνα που βρήκα είναι τα παρακάτω από τον "παίκτη" Greek_stud ....

Εγώ την πήρα την μικρή (Βίκυ) καμία σχέση με τρανσ, απλά είχε το μαλί κοντό (σαν λεσβία ένα πράγμα). Και στο σεξ και στο μασάζ ήταν πολύ καλή.

Και ερωτώ. Όλοι οι άλλοι γιατί δεν ενημερώσατε τότε που την πέρνατε στην Όλγα ....?????

Αν και για να την ψάχνει η "παλιοκουφάλα" ο jorge μάλλον κατάλαβα.....  :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Χαχα τι κάνει νιάου στην κωλοτρυπίδα...

Stories

Νέο!