wavemaster69
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 660
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που (και αν) βρίσκεται κάπου η Πολωνέζα βυζαρου Αλινα από Silver Spa? Ήταν στο Classic προσφάτως αλλά έκλεισε
Αρκετοί την αναζητούν.Δυστυχως δεν υπάρχει κάποια πληροφορία.Η Στέλλα από μπανάνα που πήγε. Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει μόνη έξω. Έχει κάποιος μήπως καταφέρει να την πάρει εκτός?
για αυτήν ακούστηκε ότι μοίραζε τηλέφωνο ,ίσως να δουλεύει επιλεκτικά με κάποιους ,ρώτα στο''κατ'οικον'' μήπως και πάρεις απάντηση με π.μκαλησπερα
Δαναη απο ντελουξ???καποιος ειχε πει πως δουλευει μονη της ισχυει???
Ευχαριστωγια αυτήν ακούστηκε ότι μοίραζε τηλέφωνο ,ίσως να δουλεύει επιλεκτικά με κάποιους ,ρώτα στο''κατ'οικον'' μήπως και πάρεις απάντηση με π.μ
Κι εγώ την αναζητώ. Δώστε στίγμαΚαλησπέρα. Έχω ρωτήσει και παλιότερα. Η μικρή η Μυρτώ με τις βυζάρες ξέρει κανείς τι απέγινε;
Σολωμού 70Έχουμε μήπως σημάδι ζωής από Σάρα (paradise spa) που βρίσκεται ;;;
η σαρα δουλευε παλια μιχαλακοπουλου 179,στη φωτεινη?Έχουμε μήπως σημάδι ζωής από Σάρα (paradise spa) που βρίσκεται ;;;
ΦίλωνοςΡε παίδες μήπως γνωρίζει κανείς η Αννούλα η μελαχρινή πιτσιρίκα με το ωραίο κολαράκι που δούλεψε τελευταία εθνάρχου Μακαρίου που μπορεί να είναι τώρα?
Αρχές καλοκαιριού σταμάτησε απο κει αν θυμάμαι καλά
Eυχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά!Φίλωνος
Ναι ρε τυπε κι εγώ την ψάχνω εδώ και κάνα χρόνπαλαιώτερα η Βιβή απο το DBA μιλφάρα μου είχε πει οτι δουλέυει σαν call girl πλέων . Δεν ρώτησα περισσότερα όποιος βρει την Βιβή θα βρεί νομίζω και την Μυρτώ Αν βρείτε την Βιβή ενημερώστε με παρακαλώ,. ,