You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
έχεις την καλοσύνη να κατευθύνεις που μπορεί να βρεθεί το τηλέφωνο της Δανάης; Έχω χάσει επεισόδια...Η δαναη δουλευει πλεον μονη της καπου εδω μεσα κυξλοφορει το τηλ της.να ρωτησω κατι κ εγω?μαιρα απο ομηρου?παολα απο ιουλιανου??
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Θα ρίξω μια ματιά... Ευχαριστώ πολύ!Η σ αυτο αν γυρισεις μερικες σελιδες πισω η εκει που γραφονται κριτικες για αρκαδιας 4-8
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
η δαναη μαπα τζαμπα ψαχνεις το κοριτσι αγγαρεια κανει ειχα παει στο ελληνικο στο διαμερισμα που δουλευει με καποιες αλλες φολεςέχεις την καλοσύνη να κατευθύνεις που μπορεί να βρεθεί το τηλέφωνο της Δανάης; Έχω χάσει επεισόδια...
αλλα απαραδεκτη μακρια.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Ναι αλλά έχει "πλούσια προσόντα" φίλε μου. Έχεις να προτείνεις κάτι καλό σε αυτήν την κατηγορία; Δεκτή κάθε υπόδειξη!η δαναη μαπα τζαμπα ψαχνεις το κοριτσι αγγαρεια κανει ειχα παει στο ελληνικο στο διαμερισμα που δουλευει με καποιες αλλες φολες
αλλα απαραδεκτη μακρια.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Ευχαριστώ πολύ φίλε. Με την πρώτη ευκαιρία που δοκιμάσψ, θα πω εντυπώσεις!Filos78 θα σου συνιστουσα τζενη λατινα απο βουλιαγμενης η χριστινα απο πατησιων 131.οτι αλλη βοηθεια εδω ειμαστε
Φιλε froid χαλασε τοσο πολυ η δαναη?εγω οποτε την επαιρνα αν εξαιρεσεις το μασαζ που σε σακατευε στο β μερος ηταν καλη και ευχαριστιομουνα να την χυνω στις βυζαρες της ασε που το ζηταγε κιολας και τωρα αγγαρεια??τσ τσ τσ οχι τετοια κοριτσια σε περιοδο κρισης....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...γενικα το στυλ της δαναης ειναι λιγο μπλαζε..νομιζω ομως οτι δεν ειναι επιτηδες..τεσπα..το χυσιμο στα βυζια,το θελει ακομα και τωρα..και το σφυροκοπημα...Φιλε froid χαλασε τοσο πολυ η δαναη?εγω οποτε την επαιρνα αν εξαιρεσεις το μασαζ που σε σακατευε στο β μερος ηταν καλη και ευχαριστιομουνα να την χυνω στις βυζαρες της ασε που το ζηταγε κιολας και τωρα αγγαρεια??τσ τσ τσ οχι τετοια κοριτσια σε περιοδο κρισης....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...εχει σταματησει...εχω ακουσει οτι την εκανε απο ελλαδα...Α μαγκες και να μην ξεχασω μαιρα απο ομηρου ,παολα απο ιουλιανου και νταιση απο π131 οποιος ξερει κατι ας πει.ευχαριστω
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
...γενικα το στυλ της δαναης ειναι λιγο μπλαζε..νομιζω ομως οτι δεν ειναι επιτηδες..τεσπα..το χυσιμο στα βυζια,το θελει ακομα και τωρα..και το σφυροκοπημα...
ρε μαγκες τι δαναη και μλκ η κοπελα ειναι αντιεπαγγελματιας
το κινητο δε σταματαγε να βαραει ενω ημουνα μεσα
το μασαζ μετριο πιπα με λαστιχο οχι φιλια σπυρια στο σωμα
θελεται κι αλλα εχω να πω αλλα ας κρινεται εσεις καλυτερα.
Α μαγκες και να μην ξεχασω μαιρα απο ομηρου ,παολα απο ιουλιανου και νταιση απο π131 οποιος ξερει κατι ας πει.ευχαριστω
Πάολα είναι εκτός Ελλάδος
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...οτι δεν κανει σε σενα ,μπορει σε μενα να κανει..μην το ξεχνας...Καλά κάνουν οι πουτάνες και μας εκμεταλλεύονται. Εδώ του λέει ο άλλος περί Δανάης και επιμένει να τγς χύσει στα βυζιά. Γιατί λοιπόν να βελτιωθεί η κορασίς?
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παολα ειναι Ιταλια ξαναγυρισε στα παλια λιμερια τηςΑ μαγκες και να μην ξεχασω μαιρα απο ομηρου ,παολα απο ιουλιανου και νταιση απο π131 οποιος ξερει κατι ας πει.ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K