antonipapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2018
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα μύστες μου,καποτε υπηρχε ενα κοριτσι που εκανε μασαζ εν ονόματι Faidra και το κιν τελειωνε σε 642 ξερει κανεις κατι;;
Αυτο το μωρό δυστυχώς χάθηκε .Ξερει κάνεις τίποτα για την Βικτωρία την πιτσιρικά που ήταν πέρσι σ108 ?
Να ξέρεις ότι μπορει και να δουλεύει κάπου αλλά με πολύ κλειστό κύκλο.Αυτο το μωρό δυστυχώς χάθηκε .
Ε λοιπόν εμφανίσθηκε από προχθές στο Καλλιρόης 38.Ξερει κάνεις τίποτα για την Βικτωρία την πιτσιρικά που ήταν πέρσι σ108 ?
Είναι καλή η μικρή Βικτώρια.Ε λοιπόν εμφανίσθηκε από προχθές στο Καλλιρόης 38.
Είναι η Βικτώρια η μικρή ( γιατί υπήρχε και μεγαλύτερη),μην μπερδεύουμε, που δούλευε στο Συγγρου 108 προ διετίας περίπου.
Είναι η ρουφιάνα, αν και γυρισε και το παίζει λίγο παρθένα αλλα για την πρώτη βδομάδα φαντάζομαιΕίναι καλή η μικρή Βικτώρια.
Την είχα συναντήσει στο Σ108.Είναι η ρουφιάνα, αν και γυρισε και το παίζει λίγο παρθένα αλλα για την πρώτη βδομάδα φαντάζομαι
Ευχαριστώ φίλε, το περίμενα ότι θα εμφανιστεί αυτές τις μέρες.Ε λοιπόν εμφανίσθηκε από προχθές στο Καλλιρόης 38.
Είναι η Βικτώρια η μικρή ( γιατί υπήρχε και μεγαλύτερη),μην μπερδεύουμε, που δούλευε στο Συγγρου 108 προ διετίας περίπου.
Τρομακτική γυναίκα,,,.φοβερή....την είχα γαμησει δυο φορές αλλα ήταν τέλειες...στο φραντζη 4 πριν χρόνια βεβαια.....ωραία γυναίκα ωραίο γαμησι με τα πάντα ολα μέσα...μακαρι να ειναι κάπου αλλα νομιζω σταμάτησε εντελως εδω και καιροΚαλησπέρα συναγωνιστές . Εδώ και καιρό ψάχνω μια κοπέλα το όνομα της Άννα πολύ παλιά ήταν 3σεπτεμβριου 59 μετά τη βρήκα κάπου στη μεσογειων και μετά εξαφανίστηκε . Άννα ψηλή Ουκρανία μεριά. Οποια πληροφορία οδηγήσει στην εύρεση της θα ανταμειφθεί γενναιόδωρα !
και στο πάλαι ποτέ κραταιό συγγρού 296(άνοιξη-καλοκαίρι 2016)....λοιπόν η Άννα που ήταν μια απίστευτη γυναικάρα με μία κορμάρα από άλλο πλανήτη, έχει σταματήσει γιατί έχει βρεί άλλες ασχολίες.....δε λέμε ακριβώς τί....και ξεζουμίζει "γκόμενους" πλέον.......κάνοντας μάλιστα και κάτι που λατρεύουν όλες οι ρωσοουκρανές....Καλησπέρα συναγωνιστές . Εδώ και καιρό ψάχνω μια κοπέλα το όνομα της Άννα πολύ παλιά ήταν 3σεπτεμβριου 59 μετά τη βρήκα κάπου στη μεσογειων και μετά εξαφανίστηκε . Άννα ψηλή Ουκρανία μεριά. Οποια πληροφορία οδηγήσει στην εύρεση της θα ανταμειφθεί γενναιόδωρα !
Ποοοο με κεράσατε φαρμάκι ρε μάγκες είχα μια ελπίδα μέσα μου . Το μασάζ που έκανε ηταν από άλλο πλανήτη . Εγω έχω τρέλα με κοπέλες σε αυτά τα μαγαζιά που ξέρουν να κάνουν και καλό μασάζ και από τότε δεν έχω βρει ποτέ κάτι παρόμοιο . Κηδεία .και στο πάλαι ποτέ κραταιό συγγρού 296(άνοιξη-καλοκαίρι 2016)....λοιπόν η Άννα που ήταν μια απίστευτη γυναικάρα με μία κορμάρα από άλλο πλανήτη, έχει σταματήσει γιατί έχει βρεί άλλες ασχολίες.....δε λέμε ακριβώς τί....και ξεζουμίζει "γκόμενους" πλέον.......κάνοντας μάλιστα και κάτι που λατρεύουν όλες οι ρωσοουκρανές....
Ααααχ θάλασσά μου εσύ...κάνοντας μάλιστα και κάτι που λατρεύουν όλες οι ρωσοουκρανές....
στο Βέργας 3 όταν ξεκίνησε πριν από χρόνια έκανε και ακα πίπα...Είναι η ρουφιάνα, αν και γυρισε και το παίζει λίγο παρθένα αλλα για την πρώτη βδομάδα φαντάζομαι