Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pipini15

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα!!! Γνωριζει κανεις κανενα μασσατζιδικο με νεα κοπελα που να βαζει δαχτυλο; Ψαχνω πολυ καιτο και δεν βρισκω!

Υγ: Ειμαι νεος στο σαιτ

Alternatechris

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Like
28
Πόντοι
0
Υπάρχει κάτι εναλλακτικο στην στεφάνια όσο αφορά τον όμορφο χώρο και την ηλικία ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρει. Έχω χαθεί στην αναζήτηση μασάζ στο σπίτι χωρίς να βγάλω άκρη..

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.609
Πόντοι
496
5 χρόνια ψάχνω και δεν βρίσκω..

hardrider72

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
Μπορεί κάποιος να μου πει για μια κινέζα Μαρία που κάνει μασαζ και σεξ; ευχαριστώ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.052
Πόντοι
42.697
γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται η Ναταλία από Πατησίων 131?

επίσης έχει ιδέα κάποιος που είναι η Κορίνα από πρώην DBA (Κατεχάκη)

Τελευταία τροποποίηση:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.573
Πόντοι
5.946
γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται η Ναταλία από Πατησίων 131?

αν είναι να αρχίσεις να ρωτάς κι εσύ... πάει χαθήκαμε, το πλοίο βουλιάζει!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Μια Πόπη που δουλευε στο Δερυγνί την εχει πετύχει κάπου κανεις????

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.220
Πόντοι
5.595
Η φιλη της η Αλινα.. λεει οτι σταματησε...
γουσταρες το πιπινακι αρχηγε...ε?
σου αρεσει το νιαουρισμα ...???!!:cheesy:

Mastor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2018
Κριτικές
12
Like
337
Πόντοι
290
Ευγενείς συναγωνιστές, γνωρίζει κανείς που να βρίσκεται η Χριστίνα από Εθνάρχου Μακαρίου;

giorgos21024

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
0
Αθηνά απο focus massage που έκλεισε ξέρει κανείς?

Giorgos(10)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ευγενείς συναγωνιστές, γνωρίζει κανείς που να βρίσκεται η Χριστίνα από Εθνάρχου Μακαρίου;
Θα ήμουν και εγώ βαθύτατα υποχρεωμένος στον κύριο που θα μας ενημέρωνε για τη συγκεκριμένη κυρία!

Pinguinos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
659
Πόντοι
291
Μια Suzana ξανθιά βυζαρού με καλό σώμα που δούλεβε πριν 2 χρόνια στο Delight Φρατζή ξέρει κανείς αν δουλευει ακόμη κάπου και που? Ευχαριστώ για την όποια απάντηση

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Μια Suzana ξανθιά βυζαρού με καλό σώμα που δούλεβε πριν 2 χρόνια στο Delight Φρατζή ξέρει κανείς αν δουλευει ακόμη κάπου και που? Ευχαριστώ για την όποια απάντηση
Συγγρου 108

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
στο συγγρου 108 η τατοιου μεταμορφωση

Pinguinos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
659
Πόντοι
291
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... πριν κανα 2-3 χρόνια που την ειχα πάρει ηταν καλή συνάντηση αλλα μπορεί από τότε να εχουν αλλάξει πολλά.... την εχει παρει καποιος πρόσφατα?

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Στο παστίτσιο βάζετε γαρύφαλλο ρε ;;;
Τι είσαστε σεις ρε....
Τα πάντα όλα ξέρετε....

emperor90

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα από ένα πολύ απογοητευμένο μέλος. Προχθές κανόνισα συνάντηση για μασαζακι σε ξενοδοχείο. Σας δίνω link από την εν λόγω κορασίδα... Η κοπέλα ζήτησε 80 ευρώ για ερωτικό μασάζ, με ραντεβού αποκλειστικά στον priamo Ηλιούπολης! Επειδή στην αγγελία έγραφε ότι οι φωτό είναι αληθινές είπα να το δοκιμάσω και χαλάλι τα χρήματα τα οποία σε σύγκριση με Στεφάνια ή Αλίκη που έχουν δικό τους χώρο, είναι αρκετά περισσότερα...
Πήγα στο ξενοδοχείο, έκανε το ντουζακι μου και περίμενα με αγωνία να δω μωράκι όμορφο, με μεγάλο στήθος 5αρι όπως εγγραφε... Αντ' αυτού μου ήρθε μια γεματουλα προς χοντρή, 45αρα με σπασμένο άσχημο πρόσωπο και πεσμένο στήθος... Αρχικά απογοητευτικά αλλά είπα να δοκιμάσω μπας και ήμουν στο mood αλλά ακόμα και στο μασάζ η κατάσταση ήταν πολύ μέτρια... Αποκορύφωμα, ότι μου έκανε μασάζ με κλειστά μάτια, παίρνοντας εκφράσεις προσώπου περίεργες, γεγονός που έκανε ακόμα περισσότερο μελόδραμα την κατάσταση. Γενικά έδωσα 80 στην κοπέλα και 30 στο δωμάτιο και ακόμα κλαίω ...
Μακριά για τους υπόλοιπους που το σκέφτονται. Μάλιστα πριν καιρό είχα κάνει σχετική ερώτηση στο φόρουμ αν κάποιος την έχει δοκιμάσει και αντιστοιχούν οι φωτό στην πραγματικότητα και υπήρχαν κάποιοι που ήταν θετικοί!!! Παιδιά αν δεν έχουν πραγματική γνώμη μην γράφουμε μπαρουφες...
Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Μάλιστα για σεξ ζητάει 120!!! Μιλάμε για κοπέλα, που ακόμα και μεθυσμένος δεν πας μαζί της. Επίσης θέλω σε αυτό το σημείο να πω ότι ποτέ δεν είμαι ειρωνικός ή έχω διάθεση να κακολογησω την κοπέλα αλλά είναι απαράδεκτο να ζητάς τόσα χρήματα, να είσαι τόσο απεριποιητη και να γράφεις στην αγγελία ψευδώς ότι οι φωτό είναι πραγματικές. Την επόμενη φορά θα απορρίπτεται με το καλημέρα και συμβουλεύω και εσάς να πράττετε έτσι!

emperor90

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
44
Πόντοι
0
Παρακαλώ όποιος έχει όμορφο, φυσιολογικό μωρό, για μασάζ αποκλειστικά με happy end ας μου στείλει pm, μήπως και προσπεράσω την προχθεσινή απογοήτευση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

SailorJerry

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια. Η ΑΝΝΑ ΡΟΥΜΑΝΑ που δουλευε πριν 2 χρονια massage nirvana τοτε μαζι με Αντελινα. Ξερουμε που ειναι;;;

0x0

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2020
Like
300
Πόντοι
21
Καλησπερεισον, γνωρίζει κανείς ποια μουνιλα μασατζου είναι αυτή στο παρακάτω βίντεο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom