You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Alternatechris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κάτι εναλλακτικο στην στεφάνια όσο αφορά τον όμορφο χώρο και την ηλικία ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρει. Έχω χαθεί στην αναζήτηση μασάζ στο σπίτι χωρίς να βγάλω άκρη..
hardrider72
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
Μπορεί κάποιος να μου πει για μια κινέζα Μαρία που κάνει μασαζ και σεξ; ευχαριστώ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.052
- Πόντοι
- 42.697
γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται η Ναταλία από Πατησίων 131?
επίσης έχει ιδέα κάποιος που είναι η Κορίνα από πρώην DBA (Κατεχάκη)
Τελευταία τροποποίηση:
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.573
- Πόντοι
- 5.946
αν είναι να αρχίσεις να ρωτάς κι εσύ... πάει χαθήκαμε, το πλοίο βουλιάζει!γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται η Ναταλία από Πατησίων 131?
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.220
- Πόντοι
- 5.595
Η φιλη της η Αλινα.. λεει οτι σταματησε...επίσης έχει ιδέα κάποιος που είναι η Κορίνα από πρώην DBA (Κατεχάκη)
γουσταρες το πιπινακι αρχηγε...ε?
σου αρεσει το νιαουρισμα ...???!!
giorgos21024
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Αθηνά απο focus massage που έκλεισε ξέρει κανείς?
Giorgos(10)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα ήμουν και εγώ βαθύτατα υποχρεωμένος στον κύριο που θα μας ενημέρωνε για τη συγκεκριμένη κυρία!Ευγενείς συναγωνιστές, γνωρίζει κανείς που να βρίσκεται η Χριστίνα από Εθνάρχου Μακαρίου;
Συγγρου 108Μια Suzana ξανθιά βυζαρού με καλό σώμα που δούλεβε πριν 2 χρόνια στο Delight Φρατζή ξέρει κανείς αν δουλευει ακόμη κάπου και που? Ευχαριστώ για την όποια απάντηση
στο συγγρου 108 η τατοιου μεταμορφωση
Μια Suzana ξανθιά βυζαρού με καλό σώμα που δούλεβε πριν 2 χρόνια στο Delight Φρατζή ξέρει κανείς αν δουλευει ακόμη κάπου και που? Ευχαριστώ για την όποια απάντηση
Μια Suzana ξανθιά βυζαρού με καλό σώμα που δούλεβε πριν 2 χρόνια στο Delight Φρατζή ξέρει κανείς αν δουλευει ακόμη κάπου και που? Ευχαριστώ για την όποια απάντηση
Καλησπέρα στην ομάδα από ένα πολύ απογοητευμένο μέλος. Προχθές κανόνισα συνάντηση για μασαζακι σε ξενοδοχείο. Σας δίνω link από την εν λόγω κορασίδα... Η κοπέλα ζήτησε 80 ευρώ για ερωτικό μασάζ, με ραντεβού αποκλειστικά στον priamo Ηλιούπολης! Επειδή στην αγγελία έγραφε ότι οι φωτό είναι αληθινές είπα να το δοκιμάσω και χαλάλι τα χρήματα τα οποία σε σύγκριση με Στεφάνια ή Αλίκη που έχουν δικό τους χώρο, είναι αρκετά περισσότερα...
Πήγα στο ξενοδοχείο, έκανε το ντουζακι μου και περίμενα με αγωνία να δω μωράκι όμορφο, με μεγάλο στήθος 5αρι όπως εγγραφε... Αντ' αυτού μου ήρθε μια γεματουλα προς χοντρή, 45αρα με σπασμένο άσχημο πρόσωπο και πεσμένο στήθος... Αρχικά απογοητευτικά αλλά είπα να δοκιμάσω μπας και ήμουν στο mood αλλά ακόμα και στο μασάζ η κατάσταση ήταν πολύ μέτρια... Αποκορύφωμα, ότι μου έκανε μασάζ με κλειστά μάτια, παίρνοντας εκφράσεις προσώπου περίεργες, γεγονός που έκανε ακόμα περισσότερο μελόδραμα την κατάσταση. Γενικά έδωσα 80 στην κοπέλα και 30 στο δωμάτιο και ακόμα κλαίω ...
Μακριά για τους υπόλοιπους που το σκέφτονται. Μάλιστα πριν καιρό είχα κάνει σχετική ερώτηση στο φόρουμ αν κάποιος την έχει δοκιμάσει και αντιστοιχούν οι φωτό στην πραγματικότητα και υπήρχαν κάποιοι που ήταν θετικοί!!! Παιδιά αν δεν έχουν πραγματική γνώμη μην γράφουμε μπαρουφες...
Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Μάλιστα για σεξ ζητάει 120!!! Μιλάμε για κοπέλα, που ακόμα και μεθυσμένος δεν πας μαζί της. Επίσης θέλω σε αυτό το σημείο να πω ότι ποτέ δεν είμαι ειρωνικός ή έχω διάθεση να κακολογησω την κοπέλα αλλά είναι απαράδεκτο να ζητάς τόσα χρήματα, να είσαι τόσο απεριποιητη και να γράφεις στην αγγελία ψευδώς ότι οι φωτό είναι πραγματικές. Την επόμενη φορά θα απορρίπτεται με το καλημέρα και συμβουλεύω και εσάς να πράττετε έτσι!
Πήγα στο ξενοδοχείο, έκανε το ντουζακι μου και περίμενα με αγωνία να δω μωράκι όμορφο, με μεγάλο στήθος 5αρι όπως εγγραφε... Αντ' αυτού μου ήρθε μια γεματουλα προς χοντρή, 45αρα με σπασμένο άσχημο πρόσωπο και πεσμένο στήθος... Αρχικά απογοητευτικά αλλά είπα να δοκιμάσω μπας και ήμουν στο mood αλλά ακόμα και στο μασάζ η κατάσταση ήταν πολύ μέτρια... Αποκορύφωμα, ότι μου έκανε μασάζ με κλειστά μάτια, παίρνοντας εκφράσεις προσώπου περίεργες, γεγονός που έκανε ακόμα περισσότερο μελόδραμα την κατάσταση. Γενικά έδωσα 80 στην κοπέλα και 30 στο δωμάτιο και ακόμα κλαίω ...
Μακριά για τους υπόλοιπους που το σκέφτονται. Μάλιστα πριν καιρό είχα κάνει σχετική ερώτηση στο φόρουμ αν κάποιος την έχει δοκιμάσει και αντιστοιχούν οι φωτό στην πραγματικότητα και υπήρχαν κάποιοι που ήταν θετικοί!!! Παιδιά αν δεν έχουν πραγματική γνώμη μην γράφουμε μπαρουφες...
ΨΑΧΝΕΙΣ μια ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ με ΠΟΛΥ απαλή και ΕΡΩΤΙΚΗ φωνή γεμάτη πάθος, όρεξη KAI χωρίς αναστολές
Είμαι πανέμορφή και σέξι κοπέλα με ΠΟΛΥ απαλή ΕΡΩΤΙΚΗ φωνή 25 ετών δεσποινίδα. Διακριτική, θηλυκή και κομψή. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΟΡΟΥΣ. ! Έχω ερωτική διάθεση όλες τις ώρες και θέλω να γνωρίσω πραγματικούς άντρες ! ● LIVE PHONE SEX ● VIDEO SHOW ● SEX TING ● ROLE...
kanesex.com
SailorJerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2017
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Καλημερα παιδια. Η ΑΝΝΑ ΡΟΥΜΑΝΑ που δουλευε πριν 2 χρονια massage nirvana τοτε μαζι με Αντελινα. Ξερουμε που ειναι;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K