spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εκτος ελλαδος.Ντόνα από θησέως 81?
εκτος ελλαδος.Ντόνα από θησέως 81?
εκτος ελλαδος.
λαρισα μαλλον στουντιο......................παιδες , μηπως ξερετε κατι για την Λαρίσα , που δουλευε Βουλιαγμενης κ Ερμου , και μετα στο Μιχαλακοπουλου 99 ;;
ειχα παρει τηλεφωνο στο τελευταιο και μου ειπαν θα επιστρεψει, αλλα απ οτι φαινεται θα χει παει καπου αλλου ..
ηταν απο τα στανταρακια μου, και καθε πληροφορια ευπροσδεκτη ..οποιος εχει καποιο στοιχειο ας ειδοποιησει, εδω η με πμ
ευχαριστω
που ειναι αυτο...?είναι στο μπόλεσλαβ φίλε
σπιτι με τον αρραβωνιαρη και λιγα παραπανω κιλα....Παίδες μπας και γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η Ζωή απο Αχιλλέως??
Γειά σας παιδιά. Δεν είμαι νέος εδώ αλλά δεν συμμετεχω σε συζητήσεις. Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει να μου πεί αν γνωρίζει που δουλεύουν (αν δουλεύουν) κάποιες Εύη και Δήμητρα που είχαν ένα μασσατζίδικο στην Κων/νου Παλαιολόγου στην κάτω μεριά της πλατείας στην Νέα Σμύρνη; Και οι δύο τους ήταν milf και έπαιζε μόνο φραπέ στο μαγαζί τους. Ευχαριστώ.
η Εύα είχε ανοίξει κατάστημα στον παράδρομο της βουλιαγμενης λίγα μέτρα πριν το μετρό ηλιουπολης οπως πας για Γλυφάδα αλλά στην ουσία δεν αξίζει πεταμένα λεφτάΓειά σας παιδιά. Δεν είμαι νέος εδώ αλλά δεν συμμετεχω σε συζητήσεις. Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει να μου πεί αν γνωρίζει που δουλεύουν (αν δουλεύουν) κάποιες Εύη και Δήμητρα που είχαν ένα μασσατζίδικο στην Κων/νου Παλαιολόγου στην κάτω μεριά της πλατείας στην Νέα Σμύρνη; Και οι δύο τους ήταν milf και έπαιζε μόνο φραπέ στο μαγαζί τους. Ευχαριστώ.
η Εύα είχε ανοίξει κατάστημα στον παράδρομο της βουλιαγμενης λίγα μέτρα πριν το μετρό ηλιουπολης οπως πας για Γλυφάδα αλλά στην ουσία δεν αξίζει πεταμένα λεφτά
ξερει κανεις που δουλευει η Ευα απο Ιωαννινων 5Αγγελία στα νέα τηλεφωνο 69***********. Το σηκώνει μία άλλη πιο μεγάλη, αλλά θα σε στείλει στην Εύη.
*απαγορευεται η δημοοσιευση τηλεφωνων,συμφωνα με τους κανονες του σαιτ.