Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
νελλη και μαιρα απο ομηρου????????

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
παιδες , μηπως ξερετε κατι για την Λαρίσα , που δουλευε Βουλιαγμενης κ Ερμου , και μετα στο Μιχαλακοπουλου 99 ;;

ειχα παρει τηλεφωνο στο τελευταιο και μου ειπαν θα επιστρεψει, αλλα απ οτι φαινεται θα χει παει καπου αλλου ..

ηταν απο τα στανταρακια μου, και καθε πληροφορια ευπροσδεκτη ..οποιος εχει καποιο στοιχειο ας ειδοποιησει, εδω η με πμ

ευχαριστω
λαρισα μαλλον στουντιο......................

Unhygienix1981

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες μπας και γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η Ζωή απο Αχιλλέως??

Unhygienix1981

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είναι σίγουρο αυτό?Γιατί το καλοκαίρι μου είχε πει η Λίζα ότι τόν έστειλε τον αραβωνιάρη...Και πρόσφατα κάτι άκουσα ότι είναι με τη Νατάσα σε μαγαζί του πειραιά..Ξέρει κάποιος κάτι διαφορετικό?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δεν υπάρχουν πια μαγαζιά στον Πειραιά.. τα περισσότερα βάρεσαν διάλυση και ένα-δυο που είναι ακόμα ανοικτά είναι εντελώς παρακμή.

johnpapasp

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
2
Like
58
Πόντοι
0
Γειά σας παιδιά. Δεν είμαι νέος εδώ αλλά δεν συμμετεχω σε συζητήσεις. Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει να μου πεί αν γνωρίζει που δουλεύουν (αν δουλεύουν) κάποιες Εύη και Δήμητρα που είχαν ένα μασσατζίδικο στην Κων/νου Παλαιολόγου στην κάτω μεριά της πλατείας στην Νέα Σμύρνη; Και οι δύο τους ήταν milf και έπαιζε μόνο φραπέ στο μαγαζί τους. Ευχαριστώ.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Γειά σας παιδιά. Δεν είμαι νέος εδώ αλλά δεν συμμετεχω σε συζητήσεις. Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει να μου πεί αν γνωρίζει που δουλεύουν (αν δουλεύουν) κάποιες Εύη και Δήμητρα που είχαν ένα μασσατζίδικο στην Κων/νου Παλαιολόγου στην κάτω μεριά της πλατείας στην Νέα Σμύρνη; Και οι δύο τους ήταν milf και έπαιζε μόνο φραπέ στο μαγαζί τους. Ευχαριστώ.

:thumbsup:

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
183
Πόντοι
1
η Εύα είχε ανοίξει κατάστημα στον παράδρομο της βουλιαγμενης λίγα μέτρα πριν το μετρό ηλιουπολης οπως πας για Γλυφάδα αλλά στην ουσία δεν αξίζει πεταμένα λεφτά

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.209
Πόντοι
4.365
η Εύα είχε ανοίξει κατάστημα στον παράδρομο της βουλιαγμενης λίγα μέτρα πριν το μετρό ηλιουπολης οπως πας για Γλυφάδα αλλά στην ουσία δεν αξίζει πεταμένα λεφτά

Έχεις διεύθυνση?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
η αλεξανδρα η ασιατισα που δουλευε παλια κολωνακι και μετα για ενα φεγγαρι στη μιχαλακοπουλου ξερει κανεις που ειναι ρε μασαζοβιοι?

Butlover

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
90
Πόντοι
1
Μια ερωτηση για τους πολύ παλιούς. Γνωρίζει κανεις τι απέγινε μια Βραζιλιάνα που λεγόταν Σουζάνα και είχε δουλέψει στο παρά δρόμο της βουλιαγμένης εκεί που είναι τώρα ο σταθμος της Ηλιούπολης, στην Γλυφάδα στην βουλιαγμένης σε όροφο πανω απο μια ασφαλιστική (metrolife) αν θυμάμαι καλά, την είχα πετύχει και σε μασατζιδικο στην Αλίμου. Μιλάμε για αρχές 2000 περιπου.

Petros Aivaliotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αγγελία στα νέα τηλεφωνο 69***********. Το σηκώνει μία άλλη πιο μεγάλη, αλλά θα σε στείλει στην Εύη.
*απαγορευεται η δημοοσιευση τηλεφωνων,συμφωνα με τους κανονες του σαιτ.

pitin1

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Like
14
Πόντοι
0
Αγγελία στα νέα τηλεφωνο 69***********. Το σηκώνει μία άλλη πιο μεγάλη, αλλά θα σε στείλει στην Εύη.
*απαγορευεται η δημοοσιευση τηλεφωνων,συμφωνα με τους κανονες του σαιτ.
ξερει κανεις που δουλευει η Ευα απο Ιωαννινων 5

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Αναζητείται---  Λίλη- 
μικροκαμωμένη- λεπτή  με σφιχτό σωματάκι-  λευκο δερμα- Μαύρα μαλιά- Βορειο ρωσικης καταγωγής
Δούλευε  παλιά στην αλυσίδα της .. Απολλωνος  κλπ  /  πχ  Αγ. Παρασκευή - Αγ Ιωαννου  8  --  και  Σκαβάτζου Φάληρο- και  πολυ λιγο εμφανίστηκε στης Γιαννας  στη Φορμίωνος και την έκανε αμέσως και απο κεί ... :rolleyes:

kostis02

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
οποιος εχει τοτ ηλ της Ηλιανας της μιλφ απο Πατησιων, ας μ στειλει πριβε γιατι το  χασα!
ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom