Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δυστυχώς το μόνο που ξέρω είναι ότι δουλεύουν σε κομμωτήριο... φτιάχνουν νύχια κλπ κλπ...
άμα ήξερα κάτι παραπάνω θα το τσεκάριζα πριν το γράψω...

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Η μαρσυ απο το καιτοσπιτο μηπως ξερουμε που ειναι;;

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
Εντελώς τυχαία είδα μία Μαρσι στην Κασσάνδρας, πρώτη πόρτα δεξιά μπαίνοντας από την Κωνσταντινουπόλεως. Πριν από λίγους μήνες.

αυτή πρέπει να ήταν, έκανε κάποιες βάρδιες και μετά σταμάτησε,

jevjev

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι περισσότερο για την Ευα (ξανθιά milf με γυαλιά), η οποία εργαζόταν Πατησίων 112 (πρώην Πατησίων 286) και μετά χάθηκε.....

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
παιδες , μηπως ξερετε κατι για την Λαρίσα , που δουλευε Βουλιαγμενης κ Ερμου , και μετα στο Μιχαλακοπουλου 99 ;;

ειχα παρει τηλεφωνο στο τελευταιο και μου ειπαν θα επιστρεψει, αλλα απ οτι φαινεται θα χει παει καπου αλλου ..

ηταν απο τα στανταρακια μου, και καθε πληροφορια ευπροσδεκτη ..οποιος εχει καποιο στοιχειο ας ειδοποιησει, εδω η με πμ

ευχαριστω

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
Την Σισσυ απο diamond's spa που ηταν στην Δαφνη την εχει πετυχει κανενας πουθενα?

Επισκέπτης
Μήπως κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι περισσότερο για την Ευα (ξανθιά milf με γυαλιά), η οποία εργαζόταν Πατησίων 112 (πρώην Πατησίων 286) και μετά χάθηκε.....

Την είχα πετύχει σε καφέ σε καλή περιοχή, πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε ότι το έχει κόψει το άθλημα-αλλά μεταξύ μας δεν την πολυπίστεψα..

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

Την είχα πετύχει σε καφέ σε καλή περιοχή, πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε ότι το έχει κόψει το άθλημα-αλλά μεταξύ μας δεν την πολυπίστεψα..

Άγκατα... Καλλιρόης 38
δεν κόβεται το άθλημα έτσι απλά...

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6