pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
Εχε το νου σου στο εσκορτνιουζ,ανεβάζει αγγελία εκεί συχνά πυκνάναι ακριβώς !!! Μόνο που δεν είχε καρέ όταν την γνώρισα εγώ δεν ξέρω για ποιο πριν
Εχε το νου σου στο εσκορτνιουζ,ανεβάζει αγγελία εκεί συχνά πυκνάναι ακριβώς !!! Μόνο που δεν είχε καρέ όταν την γνώρισα εγώ δεν ξέρω για ποιο πριν
Ξερει παρακαλω κανεις καποια πληροφορια για την Emily ή Imelda(AGN) απο Μολδαβια, skinny, καλα Ελληνικα.
στο προηγουμενο γραφειο ως Emily ειχε αρκετα καλες κριτικες,
μετα δεν ξερω τι εγεινε και πηρε χαμηλές βαθμολογιες και εφυγε απο τα πρακτορεια. Εγω ειχα περασει καλα μαζι της.
Mηπως δουλευει ανεξαρτητη;
σταμάτησε...Παίδες, γνωρίζει κανείς για την Αλεξία που ήταν για κάποια περίοδο στο athens girls;
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μήπως έχει πάρει το μάτι την Σιμωνα την τσεχα την βυζαρου. Δούλευε στο athens girls netwoork και τελευταία πριν ένα χρόνο στο yourangels.
Μήπως ξέρει κάποιος η Κάρλα η Ρουμάνα σε ποιο πρακτορείο παίζει?
Η ξανθιά ρωσσίδα (ψηλή, "γεμάτη") που ήταν στη Νέα Ιωνία πάνω από το gym και μετά πήγε Πευκάκια, γνωρίζει κάποιος αν παίζει ακόμα;
ο λόγος που σταμάτησε; σταμάτησε οριστικά;Σταμάτησε.
ο λόγος που σταμάτησε; σταμάτησε οριστικά;
Κρίμα απο τα καλύτερα κορίτσιαΗ ίδια είχε ανακοινώσει ότι σταμάτησε οριστικά
πατα marina28 στην αναζήτηση και θα βγουν ολες αδερφέΤι στο καλό? Είμαι στραβός και δεν τις βλέπω ή σβήστηκαν οι καρτέλες της Μαρίνας από Ουκρανία?
Αυτή που έκανε duo παλιότερα με Adelina.