gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 96
...προσεξες οτι προσφερει και...Κοπροφαγια?
έχουμε πληροφορίες για αυτό εδω το κοριτσι; υπάρχουν κριτικες;
...προσεξες οτι προσφερει και...Κοπροφαγια?
έχουμε πληροφορίες για αυτό εδω το κοριτσι; υπάρχουν κριτικες;
μη μου πεις οτι την έφαγες αυτη την κωλαρα γιατι θα πηδηχτω απ το παράθυρομμμμμμ
εχει παντρευτειντανιελα ντανι? αμα λεμε την ιδια που ειχε περασει κ απο στουντιο εχει εξαφανισθει απο τον χωρο δυο χρονια μπορει κ παραπανω,ρομα ρουμουνα ηταν παντως αλλα πολυ καλη
Καλημερα! Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος αν παίζει ακομα μπάλα και που η Βικτώρια που δούλευε στο Athens Diva; Ευχαριστω πολύ.
Mea culpa.. Δεν το σκεφτηκα..Πριν ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα, να ελέγχεις πρώτα αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και αν έχεις απορίες μπορείς πρώτα να ρωτήσεις.
αποσυρθηκαν και οι δυο.δεν χρειαζονται τα πμ.να ρωτησω για δυο κοπελες παικτες μου.η μια ειναι η μπελα,μια μιλφαρα που εχει νηνα εδω,και η αλλη η νανσυ,που επισης εχει νημα.που βρισκονται και υπαρχουν?ξερει καποιος κατι?αν ξερει περιμενω π.μ.
δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναεμφανιστουν?αγαπησαν και παντρευκαν?αποσυρθηκαν και οι δυο.δεν χρειαζονται τα πμ.
Ολα παιζουν.μπορει και ακομα να κανουν ραντεβου.πολλα μπορει.το θεμα ειναι οτι κλεισαν τα νηματα,και γεια σας(τουλαχιστον απο εδω μεσα).δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναεμφανιστουν?αγαπησαν και παντρευκαν?
η ψεύτο βυζαρου με το ξανθό καρέ μαλλι ειναι αυτή;καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά για την νανσυ που δούλευε στο κατεχακη 8 και goldendiamond αν ξέρει κάποιος τι απέγινε??
ναι ακριβώς !!! Μόνο που δεν είχε καρέ όταν την γνώρισα εγώ δεν ξέρω για ποιο πρινη ψεύτο βυζαρου με το ξανθό καρέ μαλλι ειναι αυτή;