Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Καληαπερα σε όλους έχει κανείς πληροφορίες για την κοπέλα ;
Οποίος μπορεί ας στείλει π.μ.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Καληαπερα σε όλους έχει κανείς πληροφορίες για την κοπέλα ;
Ευχαριστώ
Ομως δεν αφηνει γλυψιμο - παισιμο στηθους - δεν κανει cim ουτε αναλ!
Λοιπον συναγωνιστες , ευκολο τελικα ραντεβου με την χριστινα , εχουμε και λεμε κορμι κατα 90% θα ελεγα οπως και στις φωτο ( μπορει και παραπανω ) προσωπο : καποιοι συναγωνιστες ειπαν για σκληρο , εγω θα το πω μυωδες , γυμνασμενο και μου αρεσε ( γουστα ) δεν ξερω αν ετυχε με εμενα αλλα μου φανηκε αρκετα αγχωμενη ( δεν νομιζω οτι θα κατσει πολυ στο χωρο ).... οποτε ειχαμε αρκετο σοσιαλ , χωρις ομως αυτο να επηρεαζει τον χρονο .... στα του αγωνα .... ενταξει ειχαμε καποιες αστοχιες αλλα ας πουμε τα καλα πρωτα , πολυ καλη πιπα δυνατη εντονη βαθια , πολυ καλη σταση σωματος κατα την σεξουαλικη επαφη ,
Παμε στα αλλα φοβαται να την περιποιηθουν με αποτελεσμα να μην ειναι δεκτικη σε οτιδηποτε εχει σχεση με την εκει γυρω περιοχη .... και επισης το ιδιο με το στηθος .... ωραιο φτιαχτο αλλα για πιασιμο .... ισως φταιει οτι εχω μουσια .....
Προσωπικα περα απ αυτα περασα πολυ ωραια ... ναι υπηρχαν οι αστοχιες ,το αγχος ,αλλα σε γενικες γραμμες δεν με χαλασε ουτε εκλαψα τα χρηματα που εδωσα
Την σκεφτομουν και εγω αλλα τωρα με προβληματισες...
Αν δε πιανεις δε βαζεις δαχτυλα δε φιλας δε γλυφεις δε δε δε...
9 στους 10 με μουσια ειμαστε και αξυριστοι
πως ειναι δυνατον να λες τα 100 ειναι καλα
Χυσιμο; Στην καπότα;
Την σκεφτομουν και εγω αλλα τωρα με προβληματισες...
Αν δε πιανεις δε βαζεις δαχτυλα δε φιλας δε γλυφεις δε δε δε...
9 στους 10 με μουσια ειμαστε και αξυριστοι
πως ειναι δυνατον να λες τα 100 ειναι καλα
Χυσιμο; Στην καπότα;
Ιδια εμπειρια ειχα Μπιλ!Ειπα να μην μιλησω αλλα... με απλα λογια η κοπελα δεν κανει για αυτη την δουλεια. Απο την επικοινωνια σου βγαζει το λαδι και στο κρεβατι τα ιδια και χειροτερα. Αρπαχτη ψαχνει γιατι χρειαζεται λεφτα.
Ιδια εμπειρια ειχα Μπιλ!
Οχι φιλε την αποψη μας λεμε ολοι! Καθε αποψη σεβαστη! Τα γουστα διαφερουνπαιδια δεν θελω να παρεξηγηθω ..... εγραψα οπως ειδατε εντυπωσεις .... και τα υπερ και τα κατα , δεχομαι την γνωμη/εμπειρια σας γιατι να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μου , ειμαι πολυ νεος ακομα ....
δεν εγραψα για να παραπλανησω καποιον .....
παιδια δεν θελω να παρεξηγηθω ..... εγραψα οπως ειδατε εντυπωσεις .... και τα υπερ και τα κατα , δεχομαι την γνωμη/εμπειρια σας γιατι να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μου , ειμαι πολυ νεος ακομα ....
δεν εγραψα για να παραπλανησω καποιον .....
προσωπο : καποιοι συναγωνιστες ειπαν για σκληρο , εγω θα το πω μυωδες , γυμνασμενο και μου αρεσε ( γουστα )
Οχι τρομερες υπηρεσιες! Δεν εχει γλυψιματα cim πρωκτικο στο μενου και δεν ειναι αματουρι εχει εμπειρια και ας μη θελει να φαινεταιΕμένα μου είχε στείλει στο email μου φωτό χωρίς πρόσωπο .Απο ότι ειδα είχε πολυ γυμνασμένο σώμα .Το θέμα να ειναι καλή στο κρεβάτι (από ότι διάβασα δεν ήταν καλή στις υπηρεσίες ).Αν γραφτείτε στο σάιτ θα δείτε το email της και αν της στείλετε θα σας απαντήσει .Να είστε όλοι καλά .
Εμένα μου είχε στείλει στο email μου φωτό χωρίς πρόσωπο .Απο ότι ειδα είχε πολυ γυμνασμένο σώμα .Το θέμα να ειναι καλή στο κρεβάτι (από ότι διάβασα δεν ήταν καλή στις υπηρεσίες ).Αν γραφτείτε στο σάιτ θα δείτε το email της και αν της στείλετε θα σας απαντήσει .Να είστε όλοι καλά .
μυώδες και γυμνασμένο πρόσωπο; με τι να το γυμνασει με τσιχλόφουσκα; μήπως εννοείς αδύνατο ή οστεώδες ή κατι τέτοιο...