στα οντα,ειμαι....αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...
Respect
στα οντα,ειμαι....αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...
δυστηχως αυτο που εχω δεν ισχυει.κανε μια εγγραφη στο κανεσεξ,και στειλε πμ.απανταει σχετικα γρηγορα.οχι ομως με τον αριθμο του τηλ,αλλα με το ποτε θελεις συναντηση...
το αντιθετο.εστειλες και δεν σου απαντησε?....δύσκολη η επικοινωνία μαζί της πάντως.
Μπες στις ανεξάρτητες, στις 28-01 γράφτηκαν κάποιες λεπτομέρειες..
αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,κανε κινηση..Εμένα αμέσως μου απάντησε. Αν αξίζει δεν ξέρω... Έχουμε καμία γνώμη;
ενταξει...αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,κανε κινηση..
αλεπου,περαμα,κτλ,κτλ,κτλ...ενταξει...
αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,κανε κινηση..
αμα της ξεκινησεις τετοια συζητηση,ουτε σε τριωρο δεν βλεπω να ξεμπλεκεις..Θα την πάρω να μετρήσουμε τους τετρακεφαλους μας!!!
Petit φιλε. Γυμνασμενη πολύ , σιλικονη βυζι και κοντουλα. Φατσα ισως λιγο σκληρη αλλα οκ γουστα είναι αυτα. Υπηεσιες καλες- εμενα δεν μου φανηκε πολυ του επαγγελματος, για μενα θετικο αυτο.Από ύψος , στο περίπου, τί λέει? Φαίνεται σχετικά ψηλή στις φωτο.
Της είχα στείλει εμαιλ παλιότερα, πότε δεν απάντησε..Μια καλή περίπτωση είναι και Βανέσα 44.
Χρόνια στο κουρμπέτι,είναι λιγάκι μεγάλη αλλά δυνατή στο κρεβάτι.
Ακριβως, μόνο που δεν επιζητεί δημοσιοτητα..Μια καλή περίπτωση είναι και Βανέσα 44.
Μια καλή περίπτωση είναι και Βανέσα 44.
Ο φιλος ζηταει γυμνασμενη, οχι καποια που απλα πηγαινει καπου καπου gym. Δεν κανει η Βαννεσα για τετοια κατηγορια.
Παλιά η Βανέσσα44 δεν πήγαινε κάπου-κάπου μόνο και ως γνωστόν δεν πήγαινε για να γυμναστεί η ίδια, αλλά για να γυμνάσει. Αλλά αυτό ίσχυε παλιά. Και ήταν γυμνασμένη, όχι όμως φέτες. Τώρα πια δεν ξέρω, έχω χρόνια να την συναντήσω.