BlackPete85
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Όντως δείχνει μόνο skinny, έχουμε τηλ η site με info?
Είναι μια αρχή και αυτό.
Είναι μια αρχή και αυτό.
Την τσέκαρα μόλις.. Πολύ tattoo λίγα πράγματα , το άλλο είναι πιο γυμνασμένο αλλά δεν έχουμε πρόσωπο..
Βάλε + Λιλιάνα στο νήμα, να γίνει ταναπού..
madam hysteria
την ειχα στο γυμναστηριο μου παλια στα πατησια
τσεχα
Αυτη εδω που εξαφανιστηκε? ειχε ανεβασει και viber φωτο και ηταν φετες το κορμι
[/quote
Φίλε μου δουλεύει ακόμα!! Κυρίως νότια προάστια!!! Την είχα πάρει κάποιες φορές ωραίο κορμί αλλά πλαδαρό και κομοδίνο στο sex!! Έχει ανεβάσει το κασέ της κατά πολύ!!!
Φίλε μου δουλεύει ακόμα!! Κυρίως νότια προάστια!!! Την είχα πάρει κάποιες φορές ωραίο κορμί αλλά πλαδαρό και κομοδίνο στο sex!! Έχει ανεβάσει το κασέ της κατά πολύ!!!
τηλεφωνα της αγγελιας δεν ισχυουν παντως τα δοκιμασα προσφατα εχεις κανα λινκ ?
Δυστηχως φίλε μου πρόσφατα το έσβησα το τηλ! Την είχα πάρει για ραντεβού και ζήταγε πολλά! Τις λέω παλιά αλλά έπαιρνες και με έβρισε! Έχω την εντύπωση ότι είναι και σε κάποιο γραφειο! Θα ψάξω και αν την βρω θα ειδοποιήσω! Σαν αλινα την ήξερα!!
[/quote]jole ετσι ειναι οπως τα λες και καποιον οντως εχει απο πισω εδω και 1,5 χρονο και .... αλλα ρε φιλε οκ για το κομοδινο πες οτι ειναι μαζεμενη στον αγωνα και θελει χειρισμό, αλλα πλαδαρη δεν ειναι, ισα ισα που ειναι τουμπανακι ... εκτος αν εχει αλλαξει τραγικα το τελευταιο εξαμηνο και και κατι
τελευταια φωτο που ανεβασε στο viber και μετα το εκλεισε...
Όπως όσοι προλάβουν να δουν, γιατί σε λίγο θα φάει delete.. :Sτελευταια φωτο που ανεβασε στο viber και μετα το εκλεισε...
Όπως όσοι προλάβουν να δουν, γιατί σε λίγο θα φάει delete.. :S
Τυπε απαγορεύεται η δημοσιοποίηση, άλλο να βάλεις λίνκ..γιατι να φαει delete ? το προσωπο της φαινεται σε ολα τα βιζιτο-σαιτ δεν το κρυβει...
επισης το τηλ ειναι της αγγελιας...
καμμια σχεση με αυτη που ανεφερε ο φιλος,ειναι..πιο διασημη(και καλα..)στο χωρο των γυμναστηριων και ειναι και μελαχρινη και κοντουλα!ειναι και η "περσοναλ τρεηνερ" της Μπέσυς Μάλφας αν ψαξεις θα τη βρεις ;)