Γειά σας αθηναίοι συνάδερφοι. Είμαι Θεσσαλονικιός και έπαιρνα πριν από 7-8 χρόνια μια πολωνέζα call-girl η οποία μου είχε συστήσει μια ομοεθνή της που είχε κοπέλες στην Αθήνα. Στα χρόνια που πέρασαν πήρα τρεις φορές κοπέλες από αυτήν με μέτριες ώς καλούτσικες εντυπώσεις !
Χθες ήμουν στην Αθήνα και τα συνήθη στανταράκια μου δεν μπορούσαν, ούτε και ένα πιτσιρίκι αλβανάκι (Γενν. 94 !) που περιποιούμαι δωρεάν αφού της έχω βρει δουλειά !! Η πολωνέζα έχει πλέον εξελιχθεί και έχει site με κοπέλες όλες πολωνέζες στο
!!
Από εκεί πήρα την Nadia σε δικό της χώρο στον Χολαργό επί της Μεσογείων. Απόλυτα αληθινές οι φωτογραφίες ! Η Nadia ήταν πολύ καλή !
Στα (+) οι αληθινές βυζάρες, τα καλά της αγγλικά (Ελληνικά γιοκ !), η συμμετοχή της, η τρυφερή της επιδερμίδα, η ανοχή της στις σεξουαλικές μου ήπιες διαστροφές (π.χ. δακτύλιασμα σε μουνί και κόλο ταυτόχρονα και προσπάθεια των δύο δακτύλων των δύο οπών να ενωθούν !!)
Στα (-) η λίγο μηχανική της συμπεριφορά - βάβαια πρώτη φορά την έβλεπα πάντα η εμπειρία μου λέει ότι στις επόμενες φορές η επικοινωνία με κάποια γυναίκα pro ή μη βελτιώνεται - η ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ της αλλά και η τιμή της 120 € για νορμαλ σεξ μια πιστολιά και 130 € λοκο αλλά και η βιασύνη της επειδή είχε επόμενο ραντεβού.
Οι φωτό της στο site είναι απίστευτα ακριβέστατες δεν έχω δει πιό αληθινές απλά η κοπέλα έχει μεγάλη αφράτη κωλάρα που κρύβεται στις φωτο αλλά είναι η χαρά αυτού που γουστάρει να δαγκώνει αφράτο κρέας - Βέβαια διαμαρτύρεται και δεν σε αφήνει να μπήξεις πολύ τα δοντάκια σου ....)