kevinslipknot173
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 318
- Πόντοι
- 21
Ρωσιδες με ασιατικα χαρακτηριστικα μαλλον
παιζει αλλα στην μια φωτο τα χαρακτηριστικα τις εστω και λιγο που φαινονται μου κανει για φιλιππινεζα
Ρωσιδες με ασιατικα χαρακτηριστικα μαλλον
Και μιλφ μάλλον
ναι ισχυει αλλα δεν με χαλαει καθολου
Βρήκα αυτήν την αγγελία τσέκαρα την φώτο όπως και κάποιες άλλες που μου έβγαλε όταν έψαξα το τηλέφωνο είναι γραφειο και οι φώτο αληθινές.
Εχει κανείς κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο γραφείο η την συγκεκριμένη κοπέλα?
όπου αστεράκια σεξαγγελιες.γρ στα αγγλικά
Καλησπερα. Δοκιμαστηκε πριν λιγες μερες.....1,70 χαμογελαστη αρκετα ομορφη για μενα, ξανθια,μικρο βυζακι, τουμπανο κωλος, οχι 19 που λεει περιπου 23-24 την εκανα καλα ελληνικα . 80 απλο και + 20 ο κωλος. Φιλαει αλλα οχι και οτι το ζηταει. Στη πιπα ομως ειναι αρχοντας, την εξαφανιζει οσο μπορει μεσα, φτυσιματα ρουφηγματα πραγματικο τσιμπουκι δυνατο. Στα 4 ολα τα λεφτα με αληθινες σιγανες κραυγες και προστυχολογα. Πισω τρυπα στενη αλλα με σαλιο και υπομονη οπως λεει και ο λαος το πηρε ολο και στη συνεχεια πολυ δυνατα. Γενικα καλο γαμησι με το πρωκτικο καλυτερο, αξιζε για μενα το 100 αρι που εδωσα. Δευτερο δε προλαβα λογω χρονου...
Καλησπερα. Στελνω εδω γιατι δεν εχω τον τροπο να επικοινωνήσω ή δεν εχω τον κύκλο. Θελω να γνωρισω διάσημη- celebrity. Οποίος εχει κονε ή προμοτάρει ας μου στείλει. Εχω το κασέ και γενικά μπορει να με γνωρίσει πρώτα για να δει ποιος ειμαι και οτι δεν κοροϊδεύω.
Καλησπερα. Στελνω εδω γιατι δεν εχω τον τροπο να επικοινωνήσω ή δεν εχω τον κύκλο. Θελω να γνωρισω διάσημη- celebrity. Οποίος εχει κονε ή προμοτάρει ας μου στείλει. Εχω το κασέ και γενικά μπορει να με γνωρίσει πρώτα για να δει ποιος ειμαι και οτι δεν κοροϊδεύω.
Τύπε γιατί δεν γράφεις στης Βερόνικας??? Κι αυτή διάσημη ειναι το τελευταίο διάστημα!!! Αρκεί να είσαι καλό παιδί και να έχεις τρόπους γιατί μπορεί να σε μαυρίσει με κριτική της!!!
Κ γω θελω τη μαριανα
αλλα μου λειπει το 1000αρι
Εγω που εχω την 1,000 δεν εχω δικαιολογία να μπω στο αεροπλάνο να ερθω....πουτανα ζωη
Αν δεις τετοια δικη μου αναρτηση θα ειναι πουλμανακι........χαχαχαχαχαχαχαχαχαφιλε τζοκερακι,τζοκερακι!!!η πουλησαμε κανα οικοπεδο παραθαλλασιο?