dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 107
- Like
- 5.685
- Πόντοι
- 17.806
Για τους νεους
βαζετε τισ εικονες εκει και ψαχνετε!!!Ευχαριστω!!! Καλα
ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Για τους νεους
βαζετε τισ εικονες εκει και ψαχνετε!!!Ευχαριστω!!! Καλα
Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς.
Η θα πάρεις γνησιο έσκορτ χωρίς πήδημα (300 ευρώ το ραντεβού κοστίζει), ή θα πάρεις έσκορτ μόνο για πήδημα.
Τώρα τι να σου πω....?
Πως όσα έσκορτ πηδήματος και να πάρεις δεν μπορούν να σταθούν "στο ύψος των περιστάσεων"?
Αυτές το γράφουν στο μέτωπο πως πηδιούνται για λεφτά, οπότε έτσι κι αλλιώς ο περίγυρός σου θα το ξέρει.
Αν δεν σε νοιάζει πάρε μία στην τύχη.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Ρωτάω εδώ γιατί ψάχνω μια κοπέλα η οποία μέχρι το Νοέμβριο δούλευε στα Κασσάνδρας σαν Σαβίνα (πρώην Αλεξάνδρα) αλλά έκτοτε έχει εξαφανισθεί.'Ενας συνάδελφος στο νήμα 'αναζητήσεις χαμένων ιερόδουλων' μου είπε ότι πλέον εργάζεται σαν call girl με το όνομα Σάντρα χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέριες.Η κοπέλα,όταν δούλευε στο Κασσάνδρας 3 ήταν μελαχρινή με σγουρό μακρύ μαλλί,πολύ αδύνατη και στήθος ψεύτικο καλοσχηματισμένο 3,5-4 νούμερο και πολύ πεταχτές ρώγες που βγάζουν μάτι!Απ'ότι μου είχε πει η ίδια, καταγόταν από Σερβία.Έχω προσπαθήσει να την βρώ ψάχνοντας στα γραφεία τα οποία διαφημίζονται στο site αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Δεν γνωρίζω αν δουλεύει ως ανεξάρτητη όμως.Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου δώσει ένα link ή τηλέφωνο μέσω pm.Ευχαριστώ και καλή χρονιά!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Ρωτάω εδώ γιατί ψάχνω μια κοπέλα η οποία μέχρι το Νοέμβριο δούλευε στα Κασσάνδρας σαν Σαβίνα (πρώην Αλεξάνδρα) αλλά έκτοτε έχει εξαφανισθεί.'Ενας συνάδελφος στο νήμα 'αναζητήσεις χαμένων ιερόδουλων' μου είπε ότι πλέον εργάζεται σαν call girl με το όνομα Σάντρα χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέριες.Η κοπέλα,όταν δούλευε στο Κασσάνδρας 3 ήταν μελαχρινή με σγουρό μακρύ μαλλί,πολύ αδύνατη και στήθος ψεύτικο καλοσχηματισμένο 3,5-4 νούμερο και πολύ πεταχτές ρώγες που βγάζουν μάτι!Απ'ότι μου είχε πει η ίδια, καταγόταν από Σερβία.Έχω προσπαθήσει να την βρώ ψάχνοντας στα γραφεία τα οποία διαφημίζονται στο site αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Δεν γνωρίζω αν δουλεύει ως ανεξάρτητη όμως.Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου δώσει ένα link ή τηλέφωνο μέσω pm.Ευχαριστώ και καλή χρονιά!
αφου το'χεις γιατι γκρινιαζεις?τυποι θελω βοηθεια
εχασα το τηλεφωνο απο το γραφειο της ιζαμπελλας και βλεπω οτι το σαιτ δεν λειτουργει
μπορει καποιος να μου το στειλει ?
ευχαριστω εκ των προτερων
το ειχα αλλα το εχασααφου το'χεις γιατι γκρινιαζεις?
το ειχα αλλα το εχασα
σε ευχαριστω και παλι
το σαιτ εχει κατι η μονο σε εμενα δεν ανοιγει ?
τωρα δουλευειΤο σάιτ δουλεύει μια χαρά. Μπες και πάρε το τηλέφωνο από 'κεί.
πες της δικια σου να παριστανει το call girl,με βαση τις υπηρεσιες..και θα εισαι οκ....Παιδια γεια σας . Ειμαι 19 χρονων και ξερω οτι η παρουσια μου εδω σε πολλους θα φανει περιεργη. Τι κανει ενας πιτσιρικας σε αυτο το σαιτ θα πειτε πολλοι, για τι δν παει να γαμησει καμια πιτσιρικα? Ο λογος π γραφω αυτο το θεμα ειναι οτι αν και εχω γκομενα με την οποια τα εχω αρκετο καιρο, εχω αρχησει να βαριεμαι αφορητα.Τοσο που τις τελευτεες 5 φορες δεν μου σηκωνεται καν. Μιας και δεν ηθελα ουτε κ θελω να παρω βοηθητικα εχω αρχισει να ψαχνομαι σε θεμα callgirl και καλο το τονιζω ΚΑΛΟ callgirl για να ξαναβρω την υγεια μου. Απλα αυτο που χρειαζομαι ειναι λιγο σπρωξιμο απο καποιον που εχει εμπειριες σε αυτα. Και το βασικοτερο απο ολα, ειναι να μην πανε τα λεφτα χαμενα. Ενοοω οτι θελω (αν γινεται) να βρω την θεα του ερωτα των callgirls. Αυτην που θα μου τον κανει παλι πετρα και που θα με ξαναπορωσει στο σεξ. Και σαν τελευτεο θελω να πω να μην μ προτεινετε καμια με 200 και 300 ευρω γιατι απλα δεν υπαρχουν τοσα. Θελω μια προσιτη και καλη κοπελα και 2-3 λογακια που θα με πεισουν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
πες της δικια σου να παριστανει το call girl,με βαση τις υπηρεσιες..και θα εισαι οκ....
καλησπέρα παιδιά
την δοκίμασε κανείς?
Κάποια εμπειρία από κανένα?