PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Οχι φίλε μούφα.
Ρε παιδιά η Αλεξία από γκολντεν νταιαμοντς ελληνίδα το λέει? Υπάρχει σχετική εμπειρία?
Η Αλεξία
ειναι η Αλεξάνδρα
οπότε ας συγχωνευθούν να ενημερωθεί κανένας χριστιανός
ρε φιλαρακι, αυτη εχει βαλει ολο το χερι της μεσα στον λοκό...
δες την 5η φωτο...
Η Αλεξία
ειναι η Αλεξάνδρα
οπότε ας συγχωνευθούν να ενημερωθεί κανένας χριστιανός
καλησπερα μαγκεσ ψαχνω call girl για συνοδεια σε επαγγελματικο ραντεβου η οποια να μπορει να σταθει στο υψοσ των περιστασεων.φυσικα με την ολη "περιποιηση" μετα.αν γνωριζει καποιοσ να προτεινει η εχει παρει καποια και θελει να βοηθησει τον ευχαριστω εκ των προτερων.ξερω θα πειτε γιατι δεν παιρνω τηλεφωνο μια μια να ρωταω,απλα εαν καποιοσ εχει εμπειρια και θελεινα βοηθησει(τιμεσ,υπηρεσιεσ,κτλ)τον ευχαριστω. ;)
pedia borei kapoios na mas pei gia to sygekrimeno grafeio ti ginete?pernoume tilefono kai den apantane.thn alexandra boroume na tin vroume kai kapou alou?isos kapoio tilefono?Καλησπέρα συναγωνιστές,
είμαι καινούριος στο χώρο και θα ήθελα τις πολύτιμες συμβουλές σας. Έχω ψάξει πολύ και έχω βρει διάφορα sites με call girls, αλλά από ότι διάβασα και εδώ παίζουνε ψεύτικες φωτογραφίες, επεξεργασμένες κτλ. Θα 'θέλα να μου προτείνετε κανένα καλό site ή κάποιες ανεξάρτητες να κάνω και εγώ τη δουλειά μου. Tο budget είναι γύρω στο εκατοστάρικο (άντε 150, αν πρόκειται για κάτι πολύ καλό!!!).
Στις υπηρεσίες θα ήθελα οπωσδήποτε ποδολαγνεία και 69!