Ωχ ξεκίνησαν τα παρατράγουδα...Πάντως στο Viber βγαίνει...
Θάνος
Άστο καλύτερα
Ωχ ξεκίνησαν τα παρατράγουδα...Πάντως στο Viber βγαίνει...
Θάνος
θα θελες να μου πεις καποια μασατζιδικα με φοιτητριες , λογω απειριας στο χωρο δεν ξερω πια λετουργουν ετσιΤο θέμα άνοιξε για να μοιραστούμε εμπειρίες.
Εγώ έχω συναντήσει φοιτήτριες σε μασσατζίδικα πχ.
Για να διευκολύνουμε κορίτσια να βάλουν intro.
Κάποιες βάζουν και αγγελίες καρατσεκαρισμένο. Γι' αυτό ανεβάζω αγγελίες.
Το 90 % θα είναι φόλες. Αλλά μπορείς να πάρεις τηλ. Θα δεις τι παίζει αν έχεις σχετική εμπειρία και να ενημερώσεις.
Θέλει υπομονή και επιμονή. Και έρευνα αγοράς (γκουγκλάρισμα).
καλημερα. μπορεις να με κανεις φιλο? να μιλαμε λιγο θα ηθελα. ευχαριστωΔεν νομίζω να συμφωνησει η διοίκηση ?
Ρε συνάδελφε έχει νήμα. Πες της το στο νήμα της.καλημερα. μπορεις να με κανεις φιλο? να μιλαμε λιγο θα ηθελα. ευχαριστω
Μία φοιτήτρια που συνάντησα πριν μερικά χρόνια ήταν η Μαρία (Φουρέιρα) στο Σ29.θα θελες να μου πεις καποια μασατζιδικα με φοιτητριες , λογω απειριας στο χωρο δεν ξερω πια λετουργουν ετσι
Εκεί έχει κόσμο και θα κρυφακούνε.Ρε συνάδελφε έχει νήμα. Πες της το στο νήμα της.
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιηθεί. Μία γυναικεία παρουσία είναι αλλιώςΦίλε το μπου έχει ειδική γραμμή και επιστημονική ομάδα με εξειδικευμένο προσωπικό για εξωτερίκευση προβλημάτων και συναισθηματική αποφόρτιση...
Στείλε pm στο 1034, υπόψη κ.Αθηναίου, sescula, paparotriftoula και baros.
Ακόμα καλύτερα αν πετύχεις raupau ή retro2, έχουν phd.
υγ
Να με συγχωρήσουν άλλα επίτιμα μέλη, ότι μου ήρθε την παρούσα στιγμή πρότεινα...
Επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα:
Φοιτητρια απο Θεσσαλονικη
Γεια σου, είμαι η Πηνελόπη, ελληνιδα, ανεξάρτητη 21 χρονών φοιτητρια στην Θεσσαλονικη με πολυ όρεξη για σεξ που θα σε προσφέρω ενα ραντεβού γεμάτο ένταση.. Ειμαι μικροκαμωμενη, με ομορφο πρόσωπο και εχω ενα ομορφο, με καμπύλες, σωμα και κανω συναντήσεις μονο με ανδρες σοβαρους που θέλουν να...kanesex.com
Μέχρι πόσα κιλά ?Ας βάλω και εγώ λοιπόν, μια σημείωση εδώ. Αν υπάρχει φοιτήτρια και θέλει γνωριμία (Αθήνα), ας στείλει.
στα αστερακια τι να βαλουμε για να βγει η αγγελια?Φοιτήτρια είχε εμφανιστεί και στην Πάτρα σχετικά πρόσφατα. Όσοι πρόλαβαν λένε ότι ήταν καλή φάση.
Δυστυχώς στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
στα αστερακια τι να βαλουμε για να βγει η αγγελια?
Σορυ που θα στο χαλασω φιλε αλλά μάλλον για τραβελακι μου μοιάζει..Δεν ξερω αν την εχουν πει αλλα αυτη ειναι καλη
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Annoula_25
Browse listings and information of seller Annoula_25kanesex.com